O Şükrü'ye söyle Evim Sensin'i dizi yapsın AB'si anca tavan yapar Haftayı merak ettim şimdiden
İzliyo musun demedim ki Aynı olay izlediklerimden Kavak Yelleri ve Arka Sıradakiler'de de olmuştu o bölümler epey iyi gitmişti bakalım bu nasıl gidecekİzlemiyorum sadece Orhan için 3 , 5 DK baktım diziye.
Gb'de bıçak vardı sadece. Aky totalin dibine vuran bir dizi gibi geldi bana. Halk sever ağalı konaklı dizileri. Yükselmesi lazım yarın.GB'de bile patlıyor panpa.
Anneme sordum fragmanı daha görmemiş emin misin?İzliyo musun demedim ki Aynı olay izlediklerimden Kavak Yelleri ve Arka Sıradakiler'de de olmuştu o bölümler epey iyi gitmişti bakalım bu nasıl gidecek
Klişe olmayan dizi mi var benim klişe dememe bakma diziyi kötülediğimden demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bu tür hikayeler eskiden tutardı şimdi bir heyecanı yok sonunu tahmin etmek hiç zor değilAnneme sordum fragmanı daha görmemiş emin misin?
Ama klişenin dibi fakat ben seviyorum heyecan katıyor dizilere bence Halk'ta seviyor böyle olayları bende seviyorum.
Üst üste 3 kez reklama girdi 😱 Bu bir ilk sanırım@mrt-06 AKY 00:15 uzamiş Hala Okan başlayacak
Sanırım 23:30'dan beridir kanal geziyorum altta reklam sayacı duruyorÜst üste 3 kez reklama girdi 😱 Bu bir ilk sanırım
Akasya Durağı , Arka Sokaklar senin dediğin KY , AS ve mutlaka izlediğim birçok dizide böyle olaylar olmuştur ve senaryoya heyecan katmıştır o da Reyting'e yansımıştır.Klişe olmayan dizi mi var benim klişe dememe bakma diziyi kötülediğimden demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bu tür hikayeler eskiden tutardı şimdi bir heyecanı yok sonunu tahmin etmek hiç zor değil
Tam başladı, pat reklam 7 dakika sonra tekrar başladı yine reklam, bi afalladım sonra yine başladı pat yine reklam noluyoruz lan dedimSanırım 23:30'dan beridir kanal geziyorum altta reklam sayacı duruyor
Forumdash Reklam'lar olmasa kanal nasıl para kazansın o paralar diziye gitmezse binbir zorlukta çekilen dizinin hali nice olur hiç düşündüm mü set ekibi oyuncular 1000 kişilik ekibin ekmek kapısı o ekmek kapısıda Reklam'lar ile sağlanıyor.@mrt-06 AKY 00:15 uzamiş Hala Okan başlayacak
Fox bu 4'e de böler, 10'a da böler, şaşırmamak lazımEvim Sensin 4'e bölünüp yayınlansaydı keşke @xBUGRAx
Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptı Beyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmiştiBu arada zaten Okan 00.15'te başlayacakmış ben yanlış bilgi almışım. @Forumdash