Nededi ki film açtı bizimkiler. Ben değildim herhalde o kişi. 😛Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptı Beyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
Nededi ki film açtı bizimkiler. Ben değildim herhalde o kişi. 😛Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptı Beyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
Bak izlemiyormuşsun Neler demedi kiNededi ki film açtı bizimkiler. Ben değildim herhalde o kişi. 😛
Adını kalbime yazdım Akasya durağı olsa AD olurduaky ne ya akasya durağımı?
Yahu Abiciğim Kanal D'de ki filmi kapatmıyor ben napıyım. Yarın TV Arşivi'nden bakarım bence yapmamıştır ben onu 02'de izlediğimi hatırlarım o kadar nankör olmasın.Bak izlemiyormuşsun Neler demedi ki
Sen de mi. Ama Fetih 1453 Show'da da bölünüp yayınlanacaktı.
Niye ya 4 haftasını garantiye almış olur
Öyle mi dedi, duymadım ben.Oylum talu illuminatinin yardımcısıyla program formatı konuşmuşlar Okan bu gece süper olacak @mrt-06 @xemrexxx @dizi kolik ve diğer illucular
Fark ettim. "AKY'de herkes birbirini dövüyor değil mi?" dedi.Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptı Beyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
vışşhh oylum oy oy oyşşş <3Oylum talu illuminatinin yardımcısıyla program formatı konuşmuşlar Okan bu gece süper olacak @mrt-06 @xemrexxx @dizi kolik ve diğer illucular
Program tanıtımındaki kısa konukları tanıtıyorlar ya orda öyle dedi. Oylumu aratıyorum şuan bişey çıkmıyorÖyle mi dedi, duymadım ben.
Orayı kaçırdım kızlar yüzünden. 3 Herif'e bakıyorlardı. Ama ortalığı darma duman edip açtırdım Okan'ı.Program tanıtımındaki kısa konukları tanıtıyorlar ya orda öyle dedi. Oylumu aratıyorum şuan bişey çıkmıyor
Adamlar dönemin efsaneleri niye laf soksunlarYa şu yabancı oyunculara nasılsa Türkçe bilmiyor laf soksaydı ya. Bekledim ama bir türlü laf felan sokmadı, çok nazik ve kibar davrandı. @Forumdash
Ben Okan için dedim yani o kadar kibar davranmasını beklemiyordum. Laf sokar nasılsa Türkçe bilmiyorlar diye bekledim ben.Adamlar dönemin efsaneleri niye laf soksunlar