Nededi ki film açtı bizimkiler.Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptıBeyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
![]()
Nededi ki film açtı bizimkiler.Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptıBeyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
![]()
Bak izlemiyormuşsunNededi ki film açtı bizimkiler.Ben değildim herhalde o kişi. 😛
Adını kalbime yazdım Akasya durağı olsa AD olurduaky ne ya akasya durağımı?
Yahu Abiciğim Kanal D'de ki filmi kapatmıyor ben napıyım.Bak izlemiyormuşsunNeler demedi ki
![]()
Sen de mi.![]()
Ama Fetih 1453 Show'da da bölünüp yayınlanacaktı.
![]()
Niye ya 4 haftasını garantiye almış olur
Öyle mi dedi, duymadım ben.Oylum talu illuminatinin yardımcısıyla program formatı konuşmuşlarOkan bu gece süper olacak @mrt-06 @xemrexxx @dizi kolik ve diğer illucular
![]()
Fark ettim. "AKY'de herkes birbirini dövüyor değil mi?" dedi.Ama Okan Ayı Yogi'yle AKY'e iyi gönderme yaptıBeyaz Kayp'a gönderme yaptiğinda kim konuyu açmişti
![]()
vışşhhOylum talu illuminatinin yardımcısıyla program formatı konuşmuşlarOkan bu gece süper olacak @mrt-06 @xemrexxx @dizi kolik ve diğer illucular
![]()
Program tanıtımındaki kısa konukları tanıtıyorlar ya orda öyle dedi. Oylumu aratıyorum şuan bişey çıkmıyorÖyle mi dedi, duymadım ben.![]()
Orayı kaçırdım kızlar yüzünden. 3 Herif'e bakıyorlardı.Program tanıtımındaki kısa konukları tanıtıyorlar ya orda öyle dedi. Oylumu aratıyorum şuan bişey çıkmıyor![]()
Adamlar dönemin efsaneleriYa şu yabancı oyunculara nasılsa Türkçe bilmiyor laf soksaydı ya. Bekledim ama bir türlü laf felan sokmadı, çok nazik ve kibar davrandı. @Forumdash![]()
Ben Okan için dedim yani o kadar kibar davranmasını beklemiyordum. Laf sokar nasılsa Türkçe bilmiyorlar diye bekledim ben.Adamlar dönemin efsaneleriniye laf soksunlar
![]()