16 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.98
2) SMNYL TV: 7.46
3) FOX: 6.05
4) ATV: 4.15
5) KANALD: 2.67

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.98
2) SMNYL TV: 7.46
3) FOX: 6.05
4) ATV: 4.15
5) KANALD: 2.67

Bugünün Saraylısı yükselmiş..arka sokaklar gündüz ki tekrarlarından daha kötü gidiyor hatta özetden bile kötü

Bugünün Saraylısı yükselmiş tebrikler. As reklamdır herhalde ama sbt düşürüyor zaten yeni bölümünü. Tns'de daha iyi geliyor.

Bile derken küçümsemedim:X Sonradan bozuldugu çok belliydi:X Gülse bence Zerrin'e spin-off yapsın :F Zerrin ailesi filan olsun içinde cmts zirve olmassa varya:F:F
Cumartesi A/B boşluğu var gerçekten. Cuma çok zorlu gün oldu artık. Tanıdığım 4 kişiden 1`i hem Medceziri hem YD`yı seyrediyor. Acayip benzer kitleler. Çarşamba olsun hiç olmazsa. :T

Ama benim için en uygun gün Cuma orası ayrı tabii. :X

Cumartesi A/B boşluğu var gerçekten. Cuma çok zorlu gün oldu artık. Tanıdığım 4 kişiden 1`i hem Medceziri hem YD`yı seyrediyor. Acayip benzer kitleler. Çarşamba olsun hiç olmazsa. :T

Ama benim için en uygun gün Cuma orası ayrı tabii. :X
Aslında Gülse Avrupa Yakası'ndan sonra çarşambadan başka güne geçmeseydi:X Çarşambaya geri dönse yine izlenir:X AB'si yine 8-9'ları görürdü:X

Fatih Harbiye yarın 5 ve üstü alacaktır yine.

Bugünün Saraylısı tutmuş gibi, Avşar Film işi biliyor.

Bugünün Saraylısı yine biraz daha artmış :) Şefkat Tepe 8`in üzerinde çok iyi gidiyor

Vışşhh As çok düşük. Rakip gelince zorlanıyor gerçekten. Adını Kalbime Yazım girememiş listeye. Haftanın en zorlu günü gerçekten.

Bugünün Saraylısı kesinlikle doğru günde yayınlanmalı. Bu kadar fazla dizinin içinde yükselmek istese de yükselemiyor. Bence günü Çarşamba olabilirdi. :)

bugünün saraylısını gözümü kırpmadan izledim,süper dizi ab grubunda reytingi daha iyi olacaktır

Şefkat Tepeyi açtım be :D
Bu bölüm ki hashtag: #RehinBileOlsam

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.89
2) KANALD: 5.27
3) STAR: 4.85
4) ATV: 4.62
5) FOX: 3.41

Son düzenleme:
Bugünün Saraylısı istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Rıza Baba sazı eline almayı başlamış. :X

bugunun saraylisi 2.bolum
her şey iyidi ama 2 sorun var:
1-kiraçin her yaptigi dizimuzigi gibi senfoni/abartili/ve her sahnede kullandigi muzikler.
2-selçuk yontem hala isinamadi.
yine yaziyorum bu dizi çarşambanin dizisi.
NOTE:1.bolum sarmadi ama 2.bolum iydi.