Büyük ihtimal
Kaçak'ı izlemedinmi yarın iki grubtada birinci inşallah.Büyük ihtimal
Niye Karadayı var izlediğin ve 1'inci olanbir gün benim izlediğim dizilerin reytingde yüksek çıkacağı bir zamanda gelecek ama ben göremeyeceğim
Niye Karadayı var izlediğin ve 1'inci olan
Biraz baktım yarım çatışma sahberi vardı ertan vuruldu felan olur 1'inciKaçak'ı izlemedinmi yarın iki grubtada birinci inşallah.
Ertan ve Rus koruma Katerina'yı izleyecektin müthişti.Biraz baktım yarım çatışma sahberi vardı ertan vuruldu felan olur 1'inci
Doğru başka izlediğin dizi 1'inci olmuyo demi Senin izlediğin diziler kaldırıldı çoğudaistisna o dizi
İzledim orayı kolunu felan çevirdiErtan ve Rus koruma Katerina'yı izleyecektin müthişti.
Doğru başka izlediğin dizi 1'inci olmuyo demi Senin izlediğin diziler kaldırıldı çoğuda
İzledim orayı kolunu felan çevirdi
Her Katerina'nın eti yenmez dedi Ertan g.t oldu .. Ama her erkek Baltacı olmak ister .. Laf aramızda 🙂)))Doğru başka izlediğin dizi 1'inci olmuyo demi Senin izlediğin diziler kaldırıldı çoğuda
İzledim orayı kolunu felan çevirdi
Hepside vasatı aşamıyan diziler kendi yağlarında kavrulmaya çalışıyolarintikam direniyor
bugünün saraylıları krallar gibi ?
diloş bitsede olur biü bitsede olur ama bitmiyor izlememe rağmen bitmesini isterdim
Hepside vasatı aşamıyan diziler kendi yağlarında kavrulmaya çalışıyolar
Tereyağ pahalı Sıvı ve Sana yağ kullanıyolarilk ikisi tereyağıyla kavruldukları için hala lezzetliler
dloş ile biü de ise sana yağı kullanılıyor kendi yağlarında kararmışlar tat tuz yok )