14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Doğru başka izlediğin dizi 1'inci olmuyo demi Senin izlediğin diziler kaldırıldı çoğuda:)

İzledim orayı kolunu felan çevirdi :)

intikam direniyor
bugünün saraylıları krallar gibi ?
diloş bitsede olur biü bitsede olur ama bitmiyor izlememe rağmen bitmesini isterdim :)

Doğru başka izlediğin dizi 1'inci olmuyo demi Senin izlediğin diziler kaldırıldı çoğuda:)

İzledim orayı kolunu felan çevirdi :)
Her Katerina'nın eti yenmez dedi Ertan g.t oldu .. Ama her erkek Baltacı olmak ister .. Laf aramızda 🙂)))

Konuyu reytingle kapatayım mesajlarımız silinmesin.Kaçak yarın iki grubtada birinci olr.:)

Bu reytingler nasıl ölü bi reytingtir:F:F 20 share alan bi yapım bile yok. Hele AB :FKurt ve Seyd birde Şura Salının Voltranı olurlar umarım :F Neyse Cinayet güzel reyting almiş:X

Kacak zirvede yer almayı başarmış tebrik ederim

Esra Erol 5. sırada yer alarak çok başarılı gitmiş

Çalıkuşu ve Cinayet AB grubunda iyi sonuçlar almışlar

Acun'un bos bir günde birinci olmasi normalmis demek ki :D yeni ne geliyorsa birinci olabiliyor. Kurt Seyid&Sura bence bomba etkisi yaratabilir eger Sali gününe gelirse. Bomba derken 10 reytinglere dayanir bence.

Mutlu Aile Defteri cok iyi gitmis. Tuncel Kurtiz'i saygiyla aniyorum..

Cinayet ikinci bölümünde de gayet iyi gitmis. Diziye aksiyon/hareket gelirse daha iyi gidebilir keza dizinin süresi 10-15 dk. daha uzun olabilir ve böylece Calikusu biraz daha gec baslayabilir.

Kacak yine cok iyi gitmis. Benim icin üzülme sanirim yükselmis. SBT'de lider olmus zaten. Seksenler iyi gitmis.