Martta. Belki Perşembe gelecek? Belli olmaz o işler.Sali'ya Kurt Seyid gelecek ama
°°°mobil mesaj°°°
Martta. Belki Perşembe gelecek? Belli olmaz o işler.Sali'ya Kurt Seyid gelecek ama
Martta. Belki Perşembe gelecek? Belli olmaz o işler.
°°°mobil mesaj°°°
Niye değişsin ki? Siz de Kurt Seyit ve Şura`yı iyice büyüttünüz. Tamma bence de tutacak ama tutunca ilk 10`u kaplayacak değil ya. Arkadaşım hoşgeldin Perşembe 1. mi oluyor sanki? Salı da varsın 2. olsun.Ama simdi Sali'ya koydun diyelim AH'yi, o gün bir kitle olusturur. Mart gelince degistirirsen bu degisimden o kitle hoslanmaz
Yok yok, KSS kesin Sali
o biraz zor iş aga kaçakı geçemezKurt seyit saliya gelse iki grupta da ilk ikiyi kapatir bence de
ayoll vadi hayranları gürkan beyin arkasında olduktan sonra ne kurt seyiti hiç bir yapım kaçağın önünü kesemez artık yeterki vadi fanları gürkan beye destek çıkmaya devam etsinlero biraz zor iş aga kaçakı geçemez
Niye değişsin ki? Siz de Kurt Seyit ve Şura`yı iyice büyüttünüz. Tamma bence de tutacak ama tutunca ilk 10`u kaplayacak değil ya. Arkadaşım hoşgeldin Perşembe 1. mi oluyor sanki? Salı da varsın 2. olsun.
Büyütülmeyecek gibi değil ben de tutar diyorum ama bu kadar büyütmek de anlamsız. İlk 10`u kaplayacak değil ya.Iyi la gelsin
KSS büyütülmeyecek gibi mi simdi yani
Büyütülmeyecek gibi değil ben de tutar diyorum ama bu kadar büyütmek de anlamsız. İlk 10`u kaplayacak değil ya.
Geşen sene de Survivor`u öyle büyüttüler ki, yok böyle olacak yok şöyle olacak. Yalan Dünya sakın karşısına gelmesin diye A/B`de geçti Yalan Dünya.
Bu işler belli olmuyor yani.
Kuzey Güneyi hatırlatırım bir kez daha.
Bence 10`u geçecek. Yani geçme ihtimali yüksek. Ama o 10`u geçecek diye bütün yapımlar 3 alacak değil ya. Pazartesi O Ses ve Karadayı kapışması gibi Salı da Kurt Seyit ve Arkadaşım Hoşgeldin kapışması izleyebiliriz. Ama daha 2 ay var yaklaşık başlamasına. O zamana kadar AH baya rahat ettirir kanalını.Survivor'u gelen gecti gelen gecti
Evet, iyi bir dizi olacak, süper oranlar almaz ama iyi gidecektir. 7-9 reyting civari gezer diyorum en az
Kacak 7 aliyor kurt seyit iki grupta da iki haneli ratingler alir benceo biraz zor iş aga kaçakı geçemez
Bence 10`u geçecek. Yani geçme ihtimali yüksek. Ama o 10`u geçecek diye bütün yapımlar 3 alacak değil ya. Pazartesi O Ses ve Karadayı kapışması gibi Salı da Kurt Seyit ve Arkadaşım Hoşgeldin kapışması izleyebiliriz. Ama daha 2 ay var yaklaşık başlamasına. O zamana kadar AH baya rahat ettirir kanalını.
İki haneli reyting alan iki tane yapımın olduğu Cuma, Pazartesi var. Arkadaşım Hoşgeldin gelmez bence ben gelsin diyorum ama Kanal D kıpırdatmaz yerinden.Kacak'i unutmamakta fayda var iyi oranlar aliyor. TOTAL'de zorlanir iki haneli reyting almakta KSS. BiÜ ve Seksenler'de var. AH gelsin bir görelim nasil gidiyor
o işler o kadar basit değil kaçak bu oranlardan düşmesin yeterKurt seyit saliya gelse iki grupta da ilk ikiyi kapatir bence de
Kacak 7 aliyor kurt seyit iki grupta da iki haneli ratingler alir bence
Cok saglam dizi olacak persembe haric hergun iki grubu rahat alir persembede abyi rahat alir totli alamaaz belki ben cok umutluyum bu dizideno işler o kadar basit değil kaçak bu oranlardan düşmesin yeter
kurt seyit tutmaz bence ama salı günü yine şansı olabilir diğer günler hiçbi şansı yok
Aynen dün biraz baktım Çatışma sahnelerine sanki Vadiyi izliyomuşum gibi geldive kaçak sonunda zirvede ama oranları yükselmesi lazım 7-8 bandında takılı kaldı senaryoyu daha derinleştirmek sağlamlaştırmak ve yeni düşmanlar çıkarmak lazım
bir de vadiye çok benzer yönleri oluyo biraz özgün olmaları lazım senaristlerin eğer bu dediklerimi de yaparlarsa kaçak 10 reytigni çok rahat geçecek müthiş bir dizi