14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Kaçak Totalde zirvede yer almış Ab'de orta karar gitmiş

Mutlu Aile Defteri gayet iyi gitmiş Ab'de zirvede

Cinayet fena gitmiyor Ab'de gayet iyi gitmiş

Biü Total gayet iyi durumda Ab'si vasat

Seksenler Ab'de çok iyi gitmiş

Çalıkuşu Totalde fena değil Ab'si gayet iyi

ekrandaki en kolay gün salı şu an güçlü bir iş çok rahat zirveyi alır :) hatta aramızda kalsın gelse bugüne o bile zirveyi alır :)
mutlu aile defteri iki grupta da ilk 5 e giremez diye bekliyordum ab yi almış :)

cinayet tuttu diyebniliriz en kötü galip gibi pt 2 de iyi oranlar alarak devam eder
biü çok iyi gitmiş totalde zirveyi almış sbt de :A
kaçak klasik süreç film işleri gibi 20-30 bölümden sonra düşecek gibi
çalıkuşu pt 2 de iyi gitmiş bu reytingle bitirileceğini sanmam
esra erol ve beni affet coşmuş rıza baba biraz geride kalmış onlardan

donem basinda calikusundan cok umutluydum sali zirveyi alir diyordum ama olmadi salinin boslugu gozle gorulur kurt seyit gelirse zirve garanti diyebiliriz

Kacak totalde zirvede, AB'de de iyi oranlar almis, cok iyi devam ediyor yoluna. Seksenler ve calikusu ozellikle AB'de cok iyi gidiyorlar. Beni affet yine guzel oranlar almis. Star'da 'mutlu aile defteri' AB'de zirvede yer almis, cok guzel bir sonuc almis. Esra erol totalde 5.ci sirada, 5 reytinge yaklasmis. askin bedeli totalde 2 reytingi bulmus, zamanla daha da yuksele bilir. atv'de charlie'nin melekleri iyi oranlar almis... :)

Kaçak totalde iyi giderek zirveyi almış, ab'de düşüş yaşamış.

Mutlu Aile Defteri ab'de zirvede yer alarak Star'ı yine memnun etmiş.

Çalıkuşu ve Cinayet totalde idare etmişler. Ab'leri iyi. Cinayet'in düşmemesine çok şaşırdım ama dediğim gibi reklamlı nasıl gideceği önemli. :)

Benim İçin Üzülme'de Harun'un vurulması diziyi uçurmuş. Haftaya düşer büyük ihtimal.

Seksenler yine iyi gitmiş.

Kanal D, Fox ve Star haber iyi gitmişler tebrikler.

Bu arada Salı günü büyük bir ab boşluğu var. Kurt Seyit ve Şura Salı'ya gelsin özetiyle ilk 2'yi kapatır büyük ihtimal. Totalde de zirvede olur bence.

ve kaçak sonunda zirvede ama oranları yükselmesi lazım 7-8 bandında takılı kaldı senaryoyu daha derinleştirmek sağlamlaştırmak ve yeni düşmanlar çıkarmak lazım
bir de vadiye çok benzer yönleri oluyo biraz özgün olmaları lazım senaristlerin eğer bu dediklerimi de yaparlarsa kaçak 10 reytigni çok rahat geçecek müthiş bir dizi

Kurt Seyit ve Şura'nın Salı'ya gelecek olması artık kesinleşti diyebiliriz :)

Esra Erol çok iyi gitmiş.

Fatih Portakal da çok iyi Twitter'da değişime az kaldı tweetleri atıyor her gün bekliyoruz. :)

Esra Erol çok iyi gitmiş.

Fatih Portakal da çok iyi Twitter'da değişime az kaldı tweetleri atıyor her gün bekliyoruz. :)

Esra'yı gerçekten tebrik ediyorum Buğra, bugüne kadar hangi program öğle kuşağında o kadar yüksek gitmiş :) FOX'a giderek gerçekten iyi yapmış :D

Şu boş güne Kanal D Arkadaşım Hoşgeldin`i koysa A/B`de zirveyi alır. Net.

Sende valla Yalan Dünya ve Arkadasim Hosgeldin'i her yere sigdirmaya calistin mübarek :D
Persembe PT-2 8-10 reyting rahat alabilir bence yerinde kalsin :)
Salı da alır. :D Tekrarı 5 alıyor neredeyse yeni bölümü de en az 7 alır Salı. :D

PT2'de 10 reyting çok çok zor. TvR'e bakarsan bir ne kadar düşüyor. Ama PT1'de TvR çılgın atıyor. Onun yerine Perşembe tekrarı yayınlansa daha mantıklı. :)

°°°mobil mesaj°°°

Salı da alır. :D Tekrarı 5 alıyor neredeyse yeni bölümü de en az 7 alır Salı. :D

PT2'de 10 reyting çok çok zor. TvR'e bakarsan bir ne kadar düşüyor. Ama PT1'de TvR çılgın atıyor. Onun yerine Perşembe tekrarı yayınlansa daha mantıklı. :)

°°°mobil mesaj°°°

Sali'ya Kurt Seyid gelecek ama :D