14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

@takas Huzuru izlemiyordun ama savunuyodun çoğu zaman. :X

@takas Huzuru izlemiyordun ama savunuyodun çoğu zaman. :X
huzur sokağına sövdüğüm mesajlar çoktur vadinin reklam aralarında huzurun fragmanlarını görmekten düşmanı oldum dizinin :kiki:

Kaçak Çarşamba'ya gelsin Zirve diyordun. @XanTier
aga onu bende diyordum hala da diyorum çarşambaya gelse zirvede olur salı günü yüksek reytingli iş yok gibi gözüküyo ama çok dizi var rekabet çok çarşamba bişey yok ki bomboş erkekler çarşamba günü tv bile izlemiyodur bence :D

huzur sokağına sövdüğüm mesajlar çoktur vadinin reklam aralarında huzurun fragmanlarını görmekten düşmanı oldum dizinin :kiki:

aga onu bende diyordum hala da diyorum çarşambaya gelse zirvede olur salı günü yüksek reytingli iş yok gibi gözüküyo ama çok dizi var rekabet çok çarşamba bişey yok ki bomboş erkekler çarşamba günü tv bile izlemiyodur bence :D
Zannetmiyorum Muhteşem Yüzyıl Erkek + 20 Kategorisinde 10 Reyting alıyor nasıl boş yani agam. :)
Ben mi dedim onu?
Takas dedi sen de +1 yaptın 2 Hafta önce. :)

Zannetmiyorum Muhteşem Yüzyıl Erkek + 20 Kategorisinde 10 Reyting alıyor nasıl boş yani agam. :)

Takas dedi sen de +1 yaptın 2 Hafta önce. :)
nerde 10 alıyor aga erkek 20+da 8 alıyor vadi 16-17 alıyor erkeklerde düşün :) kaçakta erkek işi ben çarşambada büyük bi erkek kitlesinin boşta beklediğini düşünüyorum

ben bütün kanallarıa gıcık oluyorum atv kanal d star hiçbirini sevmiyorum ama atv de bana uygun diziler var izliyorum kanal d de olsa vadi kaçak karadayı kanal d yi izlerdik :D
show a gıcık kapmam ama vadinin yuvası sevdiğim bi kanal seneye showdayız zaten :D
kanal d ciler bi yandan starcılar bi yandan forumu ele geçirdiler dizi fanlığının önünde geçti kanal fanlığı arkadaş anlamıyorum babanızın mı kanalı neyini savunuyonuz

yok daha neler :D bak ben 3-4 dizisini izliyorum ama fan man değilim ama sen 1-2 dizisini izleyip kanal fanı olmuşsun bu kötü işte :D huzur sokağı ve ben :F:F kafama sıkarım yine izlemem :kiki:
Kvp ya saygim çok büyük nede olsa 11 yıl yayınlandi ve en çok iznen dizi.atv yi anca kvp için iZlerim ama diziye şimdi başlasam anlamam bastan başlamam lazım.Farkı kvp😉

bence hala öylesin ama neyse :D
Avatarda evenin beren intikam mi var bana mi öyle geliyor:)

Hep Kanal D`cilere laf atıyordun Starcılara bir şey demiyorsun gördün mü? :X

Forumda daha çok Starcı var. :D

Diğer kanalların yine fragmanlarını izliyorsun. Zeytin tepesini izlemeden tutmaz dedin sonra izledikten sonra tutabilir dedin. Hep Kanal D antipatisi. :D
Starcimi olduk kanal d de çalıkuşu . galip fox ta düşler ve umutları izliyorum.hem konuyu nereden nerelere getirdik.ah takas ah.

Son düzenleme:
Kvp ya saygim çok büyük nede olsa 11 yıl yayınlandi ve en çok iznen dizi.atv yi anca kvp için iZlerim ama diziye şimdi başlasam anlamam bastan başlamam lazım.Farkı kvp😉

Starcimi olduk kanal d de çalıkuşu . galip fox ta düşler ve umutları izliyorum.hem konuyu nereden nerelere getirdik.ah takas ah.
FOX'taki diziyi başlamadan nasıl izliyorsun biz de izleyelim. :A @xBUGRAx

°°°mobil mesaj°°°

aga zaten 1 bölüm izlesen devamı gelir vadi bu boru değil :D

Cinayet çok iyi gitmiş. 2. Haftasında sert düşer diyodum hiç öyle olmadı. Tebrikler. :)
Çalıkuşu'na pt-2 yaradı. Ab de 6 alsa daha iyi olacak. Artık senaryo hızlanmalı..
Kaçak totelde 1. Ab de sert düşmüş. :)
Biü yine her zaman ki gibi birilerinin arkasında. :))))
Seksenler bu aralar büyük sıçrama yapıyor özellikle A/b de. Ama bugün'ün ab karagorisinde büyük boşluk var. :)