Nereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?Reklam vermesi için Çalılık Kuşunu postalamk gerek
Nereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?Reklam vermesi için Çalılık Kuşunu postalamk gerek
Şu saati bana TV dolu dolu geçiyor deme sakın Bende izlemiyorum Salı günleri eve bile geç geldim. Cinayetin bir kısmını izledim şimdi böyle takılıyoruzyok lo tüm akşam finale çalıştım tv ye bakmadım belki yayınlanmamıştır diye demiştim ben
ayrıca boşluk moşluk kişiden kişiye değişir bak çarşamba da boşluk var diyorlar ama kimsenin işi tutumuyor nedense
Ben reklam istemiyorum ki Ama maşallah diyelim haftaya total anlıklarda 5'i görür umarımNereye postalıyacan Çalılık Kuşunu?
salı günleri tvy bakmadığımdan bilmiyorum ama forumdan anlaşılan acun,kvp,karadayı,karagül falan 23.30 örtesine uzadığı oluyor: FŞu saati bana TV dolu dolu geçiyor deme sakın Bende izlemiyorum Salı günleri eve bile geç geldim. Cinayetin bir kısmını izledim şimdi böyle takılıyoruz
illuminatinin oyunları bunlar hepÇalıkuşu. 😱
°°°mobil mesaj°°°
Sen istemiyon ama kanal reklam verecek illa ki? Anlıklarda 5'i pt-2'ye geçerse görür belki.Ben reklam istemiyorum ki Ama maşallah diyelim haftaya total anlıklarda 5'i görür umarım
Sen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.Ayy Meleklerim müthiş gidiyor Birazdan bitecek ama
Uzadıklari zaman bu dilimlerde düşüyor reytingleri çoğalmıyor Anlıklarda görüyoruzsalı günleri tvy bakmadığımdan bilmiyorum ama forumdan anlaşılan acun,kvp,karadayı,karagül falan 23.30 örtesine uzadığı oluyor: F
Yabancı dizi bu Ben o kadarina aldiğina dua ediyorumSen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.
°°°mobil mesaj°°°
ATV Fan Clup.Sen de Haluk gibi 2 reytinge bile müthiş diyorsun.
°°°mobil mesaj°°°
Fan olmak için her bir şeyini izlemeye gerek yok zaten. Hal ve hareketler çok belli eder kendini.Ama her bişeyini izlemiyorum
Ama bazı fanlar var her bişeyi izliyor. Ben onlari örnek alıyorumFan olmak için her bir şeyini izlemeye gerek yok zaten. Hal ve hareketler çok belli eder kendini.
Çalılık Kuşun kanatlanmişçalıkuşu sazı eline almış