Köprüde vurdu ama diziyi izlemiyorum adını bilmiyorum fragmanda görmüştüm umarım yarın yüksek reyting alır bu bölümle.sonunda niyazi silahı ateşleyebildi harunu ayaklarından vurdu? nihayet...
Köprüde vurdu ama diziyi izlemiyorum adını bilmiyorum fragmanda görmüştüm umarım yarın yüksek reyting alır bu bölümle.sonunda niyazi silahı ateşleyebildi harunu ayaklarından vurdu? nihayet...
Atv 22:40 değilde 22:45'de reklama girse anlıklarda 9-10'ları göreceğiz hep yanlış reklam zamanlamasıaga çok donuyo yarın izlerim bölümü şimdi çıkmam lazım
Köprüde vurdu ama diziyi izlemiyorum adını bilmiyorum fragmanda görmüştüm umarım yarın yüksek reyting alır bu bölümle.
Çağkan Çulha Adanalı'da çok iyiydi ya Kaçak'taki rolü nasıl önemli mi?Ekli dosyayı görüntüle 28748
çağkan çulha ne kadar değişmiş ya saçları kestirip sakal bırakınca müthiş karizma olmuş valla tanıyamadım ilk başta adanalıda nasıldı burda nasıl harbi karizma on numara
izlim merak ettim internete düşmüşmüdür
ee kim vuruldu biü deikimizde onu tekrardan izliyoruz şimdilik B.İ.Ü ile idare ediyoruz
Oh be niyazi sonunda Harun u vurdu. Inşallah ya ölur yada sakat kalır. Biü harika idi yaw
Biu de cok dandik dizi aslinda. Dizi de olmayan bisey kalmadi. Kimin ne oldugunu unuttum o derece. Riza olurse dizi biter ama bu bolumde riza savci suati bi guzel morartiyoölürse iyi olurda öldürmezler ben kaç kez dua ettim diloştaki rıza ölsün diye.. ölmedi. bundada işe yaramaz dileklerimiz
ee kim vuruldu biü de
Biu de cok dandik dizi aslinda. Dizi de olmayan bisey kalmadi. Kimin ne oldugunu unuttum o derece. Riza olurse dizi biter ama bu bolumde riza savci suati bi guzel morartiyo