14 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

sonunda niyazi silahı ateşleyebildi harunu ayaklarından vurdu? nihayet...
Köprüde vurdu ama diziyi izlemiyorum adını bilmiyorum fragmanda görmüştüm :D umarım yarın yüksek reyting alır bu bölümle. :)

aga çok donuyo yarın izlerim bölümü şimdi çıkmam lazım
Atv 22:40 değilde 22:45'de reklama girse anlıklarda 9-10'ları göreceğiz hep yanlış reklam zamanlaması
O son 5 dakika diziyi 23:00-23.05 arası verdi.
Şu bölümün hakkı yeminle enaz bi 10 reyting olmalıydı.

Köprüde vurdu ama diziyi izlemiyorum adını bilmiyorum fragmanda görmüştüm :D umarım yarın yüksek reyting alır bu bölümle. :)

reklamdan sonra bir mermi daha sıktı bu seferki sağlamdı ama bacaktan değildi umarım harun ölmüştür :)

Kacak her gecen hafta daha iyiye gidiyor! Sahingöz´ün adamlari gelip Serhat ve arkadaslarini kurtaracak bence...

Çalıkuşu geçen haftaya göre çok iyi gidiyor ama sbt'ye kanmamak lazım..

Ekli dosyayı görüntüle 28748

çağkan çulha ne kadar değişmiş ya saçları kestirip sakal bırakınca müthiş karizma olmuş valla tanıyamadım ilk başta :D adanalıda nasıldı burda nasıl harbi karizma on numara :D

izlim merak ettim internete düşmüşmüdür
Çağkan Çulha Adanalı'da çok iyiydi ya Kaçak'taki rolü nasıl önemli mi? :D

Bu arada kaçak bana çok dandik geldi ya. Kaçak cilar kusura bakmasin ama bu tür filmlerde kvp aklima gelince bu tür filmlere gülüyorum sadece.yakinda düşer dizi

Çalıkuşu uçuyor. :A Kanal D ne yapsa da bitiremeyecek diziyi. :X

ölürse iyi olurda öldürmezler ben kaç kez dua ettim diloştaki rıza ölsün diye.. ölmedi. bundada işe yaramaz dileklerimiz :)
Biu de cok dandik dizi aslinda. Dizi de olmayan bisey kalmadi. Kimin ne oldugunu unuttum o derece. Riza olurse dizi biter :D ama bu bolumde riza savci suati bi guzel morartiyo :)

Bir Aşk Hikayesi çok iyi gidiyor. Bölüm çok iyi..