13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

ya ne fevkaladesi gözünü sevim izlediğim fragmanlar gördüğüm en kötü yeni dizi fragmanları kayıp bu fragmanlarla bu oranı aldıysa çalıkuşu hiç başlamasın bile 2-3 alır ötesi yok

aga sende her kanal d dizisi başarken zirvede olacak zirvede oalcak diyosun sonuç hüsran oluyo hep umarım daha dikkatli olursun kanal fanlığını bi kenara itip yorumlar yaparsan daha iyi olur :)
bu arada takas kardeş geçmiş olsun

Med Cezir gerçekten muhteşem bir dizi :) yarın iki gruptada açık ara birinci olacaktır. Çağatay ve Serenay uyumuna bayıldım.

ya ne fevkaladesi gözünü sevim izlediğim fragmanlar gördüğüm en kötü yeni dizi fragmanları kayıp bu fragmanlarla bu oranı aldıysa çalıkuşu hiç başlamasın bile 2-3 alır ötesi yok

aga sende her kanal d dizisi başarken zirvede olacak zirvede oalcak diyosun sonuç hüsran oluyo hep umarım daha dikkatli olursun kanal fanlığını bi kenara itip yorumlar yaparsan daha iyi olur :)

Son iki fragman harika olmuş tabi bu bence.:)Zevkler ve renkler meselesine girmeyelim.:)

mesela Dublajdan nefret ederim.:)

Sana bir sır vereceğim'den beklenen atak.:)Aşk.😀

Kanal fanlığı yapmıyorum ki. Zaten pek rakibi yok Cuma günü. O kadar tanıtıma Kayıp'ın zirvede olmasını düşünmek normal bence. Hem daha ilk hafta. Zamanla yükselecektir Kanal D'nin dizileri de. Zaten benim asıl beklediğim dizi Fatih. O da kötü giderse moralim bozulur o zaman. :)

cuma günü kaliteli bir dizi yok demek yine en heyecanlı dizi karagül olmus oluyor. sbsv çocuk dizisi mrdcezir iyi bir ergen dizisi ama klasik amerikan formatı. kayıp tamamen soguk amerikan dizisi intikamdan farki yok. huzur sokagi ilk sezon kendini harcadı elde fazla bir mazene kalmadı anca kendini idare eder. tatar ramazan için boş aksiyondan oluşuyor silah bicaktan reyting alıyor boyle dizilerde sürekli aksiyon olmalı yoksa dizi düşer içi boş olduğundan totalde yüksek abd de düşük alır yani klasik erkek dizisi..

sonuç elde var karagül elde var karagul

Kayıp'ı merakla bekliyordum ve aynı merakla izledim ama bölümün en iyi kısımları yayınlanan o 15 dakikaydı. Sonrası oldukça durağan geçti. Gerçi bu tarz dizilerde olaylar 2. 3. bölümden sonra açılıyor ama böylesine zorlu bir günde de seyirciyi çekmek için yeterli değildi ne yazık ki. Anlıkların pek parlak gelmemesinin nedeni fragmanlar değil kesinlikle. Senaryo.
Sana Bir Sır Vereceğim yaz boyu çok iyi reytingler aldı ama artık düşecektir. Dizinin ilk bölümleri oldukça hareketliydi ama son 2 3 bölümdür klasik ergen dizilerine döndü ve bu beni diziden soğuttu. Artık düşüşe geçecektir.

Şaka heralde? Med cezir ne kadar önce çıkarttı fragmanı ve ne kadar reklam yapmıltır star, kral tv. Zaten star'ın tek yeni diZisi o. Artık düşünemiyorum ne kadar yaptıklarını ya da hayal bile edemiyorum.
kayıp gibi gece gündüz yapmıyolar kanald de ne izliyosam reklama girer girmez kayıp medcezir öyle değil

Oha Savas Aylini kandirmis bende tilkiyle ask yasio saniodum megerse Savasmis. Cok entrikali bi dizi ama Savastan nefret ediyorum.Senaristtende nefret ediyorum :( @xBUGRAx

kaçak ve medcezirin be sene favori dizilerim olduğunu daha önce yazmıştım
medcezir beni yanıltmadı-kaçağın da bu son fragmanını gördükten sonra ondada yanılmam inşallah

Medcezir'i izledim ve çok beğendim.Çağatay Ulusoy oyunculuk olarak çok iyidi.20 Dakika ve İntikam senaristleri izlesin diziyi O.C'de Abd uyarlaması ama medcezir'de intikam ve 20 dakika'da olan soğukluk yoktu demek ki iyi yazınca oluyormuş

Tabii Ece ve Melek faktörünü unutmayalım Ece. Uyarlamayı çok iyi beceriyorlar. :)

medcezir cumanın lideri olacaktır artık tekrarı böyle gidiyosa gelecek hafta 7-8 reytinglere çıkar
ben total 6 ab 8 bekliyorum ilk bölümden

Son düzenleme:
Kayıp'ı merakla bekliyordum ve aynı merakla izledim ama bölümün en iyi kısımları yayınlanan o 15 dakikaydı. Sonrası oldukça durağan geçti. Gerçi bu tarz dizilerde olaylar 2. 3. bölümden sonra açılıyor ama böylesine zorlu bir günde de seyirciyi çekmek için yeterli değildi ne yazık ki. Anlıkların pek parlak gelmemesinin nedeni fragmanlar değil kesinlikle. Senaryo.
Sana Bir Sır Vereceğim yaz boyu çok iyi reytingler aldı ama artık düşecektir. Dizinin ilk bölümleri oldukça hareketliydi ama son 2 3 bölümdür klasik ergen dizilerine döndü ve bu beni diziden soğuttu. Artık düşüşe geçecektir.
Bu bölum cok heyecanli ama :( Savas aylini kandirdi ve kendini Tilki gibi gösterip ask yasadilar :(

Bu cezaevi artık benim mezarım. Rahat bırakın beni! #tatarramazan

apbs.twimg.com_media_BUER2MOCYAEuDhV.jpg

Ekli dosyalar

• apbs.twimg.com_media_BUER2MOCYAEuDhV.jpg
    apbs.twimg.com_media_BUER2MOCYAEuDhV.jpg
    28.9 KB · Hit: 494