Esra evde kendi dizisini izliyodur.Barista o gecededirAcep evde napıyorlar Ama Medcezir ekibi gece düzenlemişlerdir ordalardır
Esra evde kendi dizisini izliyodur.Barista o gecededirAcep evde napıyorlar Ama Medcezir ekibi gece düzenlemişlerdir ordalardır
hiç sanmıyorum karagül medceziri geçer agaKaragül baya etkilenir Medceziden.Eski havasından uzak olur
Kayıp'ın ilk bölümü çok durgundu. Ben daha tempolu bekliyodum. Hep konuşmalarla geçti, bi aksyon göremedik henüz. Ama şu bi kesin ki, dizi ilerledikçe rtgleride yükselicek bence. Şu gerçek de var ki bu dizi totelde pek yüksek oranlar alamaz ama ab'si hiç belli olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 7231
Twitter biriktirdim inanılır gibi değil😱
757 huzur sokaği
178 medcezir
164 Kayıp
Evet sadece gösterilen ilk 15 dk ve son 10 dk tempoluydu. Diğer kalan kısımlarise hep çocuğun kaçırılma konusu üzerine konuşmalarla geçti.Ama ön gösterim çok aksiyonluydu sanki..
Evvet yeni dizilerimizi yorumlama zamanı. )))
Kayyıp'tan başlayalım. Güzel dizi sayılabilir. Konu klasik ama oyuncuları beğendim. Her sahnesini izleyemedim ama çok da beğenmedim. 6/10
Meddcezir'den devam. Abicim bu nedir biri bana açıklasın. Dizinin %1500'ü müzikten oluşuyo ve sıkıldım...Bu kıvırcık çocuk ve kuzeydeki kız da hiçç olmamış. Ama çekimler güzel ve müzikler de iyi hazırlanmış. 5/10
Medcezir reklama girince bitti sandım devam ediyomuş la bu star harbiden ilginç bi kanal. 😛
Medcezir'e 5/10 vermek 😱 Heralde dizinin 14dk 41sn izledin 😱Evvet yeni dizilerimizi yorumlama zamanı. )))
Kayyıp'tan başlayalım. Güzel dizi sayılabilir. Konu klasik ama oyuncuları beğendim. Her sahnesini izleyemedim ama çok da beğenmedim. 6/10
Meddcezir'den devam. Abicim bu nedir biri bana açıklasın. Dizinin %1500'ü müzikten oluşuyo ve sıkıldım...Bu kıvırcık çocuk ve kuzeydeki kız da hiçç olmamış. Ama çekimler güzel ve müzikler de iyi hazırlanmış. 5/10
Medcezir reklama girince bitti sandım devam ediyomuş la bu star harbiden ilginç bi kanal. 😛
tatarı internetten izlicem aga netten devam edeceğim tek dizi olacakTatar Ramazan kafayı yedi
eğer ön gösteirmde ki gibi olsaydı kesin izlerdim ama öyle gitmeyeceğini bildiğimdem izlemedim aksiyon her baba yiğidin harcı değilAma ön gösterim çok aksiyonluydu sanki..
Durun daha ilk bölümü bitti bi 4-5 bölüm sonra bi değişikliğe gidilir. İrfan şahin'in öyküsü üzerine çekilen diziyle sürekli oynamaz bence kanal.