13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Med cezir'i ben de beğendim dediğim gibi, içten ve samimi :)

medcezir muhteşem ötesi bir dizi emeklerine sağlık

kesinlikle heriki grupta da birinci olur

Kayıp'ın ilk bölümü çok durgundu. Ben daha tempolu bekliyodum. Hep konuşmalarla geçti, bi aksyon göremedik henüz. Ama şu bi kesin ki, dizi ilerledikçe rtgleride yükselicek bence. Şu gerçek de var ki bu dizi totelde pek yüksek oranlar alamaz ama ab'si hiç belli olmaz.:)

Ama ön gösterim çok aksiyonluydu sanki..

Evvet yeni dizilerimizi yorumlama zamanı. :))))

Kayyıp'tan başlayalım. Güzel dizi sayılabilir. Konu klasik ama oyuncuları beğendim. Her sahnesini izleyemedim ama çok da beğenmedim. 6/10

Meddcezir'den devam. Abicim bu nedir biri bana açıklasın. Dizinin %1500'ü müzikten oluşuyo ve sıkıldım...Bu kıvırcık çocuk ve kuzeydeki kız da hiçç olmamış. Ama çekimler güzel ve müzikler de iyi hazırlanmış. 5/10

Medcezir reklama girince bitti sandım devam ediyomuş la bu star harbiden ilginç bi kanal. 😛

Kayyıp'tan başlayalım. Güzel dizi sayılabilir. Konu klasik ama oyuncuları beğendim. Her sahnesini izleyemedim ama çok da beğenmedim. 6/10

Meddcezir'den devam. Abicim bu nedir biri bana açıklasın. Dizinin %1500'ü müzikten oluşuyo ve sıkıldım...Bu kıvırcık çocuk ve kuzeydeki kız da hiçç olmamış. Ama çekimler güzel ve müzikler de iyi hazırlanmış. 5/10

Medcezir reklama girince bitti sandım devam ediyomuş la bu star harbiden ilginç bi kanal. 😛

Kıvırcık çocuk: Taner Ölmez
Kuzeydeki kız: Hazar Ergüçlü

Kayıp dizisine benim gibi sinir olanlar çoktur. Ama Kayıp Şehir gibi olabilir sonunda. Kayıp Şehir de PT2`ye geçince yükselişe geçmişti.

Kayıp`ın yayın tarihi belli olduğunda demiştim bu teoriyi. Kayıp beklentilerin altında kalırsa Yalan Dünya Cumaya gelir ve geçen seneki gibi yeni dizi PT2`ye kaydırılır.

Ama Kanal D Kayıp Şehir gibi bu diziyi de ateşe atmasın.

Henüz teorim doğrulanmadı. Yalan Dünya Cuma PT1 olacak denildiği an doğrulanır. :X

Medcezir'e 5/10 vermek 😱 Heralde dizinin 14dk 41sn izledin 😱

medcezire bayıldım be nasıl bi dizi bu böyle süper gerçekten cuma günü artık benim için medcezir günü reytinglerde kayıp falan dinlememiş yok medcezir kayıpı zor geçer yok öyle yok böyle yorumlar yazılmış hepsi hayal :D kayıp 2-3-4 arası almış medcezir ise 3-4-5-6 almış işte bu :D

Durun daha ilk bölümü bitti :) bi 4-5 bölüm sonra bi değişikliğe gidilir. İrfan şahin'in öyküsü üzerine çekilen diziyle sürekli oynamaz bence kanal.

yani hayatımda kayıp kadar tanıtılan dizi görmedim her reklamda kayıp hep kayıp ne oldu 3 reyting :D
medcezirin fragmanı 100 defa gösterildiyse kayıpın 500 defa gösterildi ama sonuç ne