Polat Şaşmaz
Favori Üye
Son 15 dksı çok heyecanlıydı bence yarın Medcezir'i Ab'de rahat geçer bence.Kayıp'ın ilk bölümü çok durgundu. Ben daha tempolu bekliyodum. Hep konuşmalarla geçti, bi aksyon göremedik henüz. Ama şu bi kesin ki, dizi ilerledikçe rtgleride yükselicek bence. Şu gerçek de var ki bu dizi totelde pek yüksek oranlar alamaz ama ab'si hiç belli olmaz.
fatih harbiyede tuttu gibi gözüküyormedcezir yeni sezonun tutan ilk dizisi oldu hayırlı olsun belliydi zaten kayıp daha huzur sokağını geçemiyo hayal kırıklığı ben yüksek beklerdim
Evet, son 15 dk tempoluydu. Valla ab yi tahmin etmek pek kokay olmuyor.Son 15 dksı çok heyecanlıydı bence yarın Medcezir'i Ab'de rahat geçer bence.
Karı Kocayı kavga ettirir bu diziler.Esra Ronabar ve Barış Falay rakip oldular bu gece.
Karagül baya etkilenir Medceziden.Eski havasından uzak olurkaragül en çok izlenen dizi olur cuma günü totali vermez bence
Acep evde napıyorlar Ama Medcezir ekibi gece düzenlemişlerdir ordalardırEsra Ronabar ve Barış Falay rakip oldular bu gece.
Acep evde napıyorlar Ama Medcezir ekibi gece düzenlemişlerdir ordalardır