13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

bu arada tv 2 deki yd tekrarlarında sanal reklam yapılan şeyler hep buzlanmıştı @EveN

Yupii Medcezir zirvede beklediğimiz gibi :) Ab'de kılpayı kaçırmış fakat haftaya hem totalde hemde ab'de yükseliş gösterecektir . Haftaya Ab'de zirvede olur yani :)

medcezir tam gençlik dizisi olmuş eğer senaryo bozulmazsa daha yüksek reytingler alır cumayı zirvede tamamlar.Benim favorim medcezir serenay :D
kayıp öncedende demiştim oyuncular itici ve soğuk çocuğun annesi dayısı kaçıranlar falanda filan olmamış yani reytinglerinede yansımış.haftalardır tanıtımı yapıldı.kanal d ana sayfayı açtığımızda direk karşımızda kayıpı gördük ön gösterim yaptılar ama olmadı ön gösterimde aldıgı oranlar bence kayıpın değildi gb indi .
kayıpın youtubeden tanıtımına bakıyorum bi bakıyorum reklam ama yine kayıpın tanıtımı :D

Medcezir güzel diziye benziyor ancak Kayıp da yabana atılabilecek bir proje değil. Daha iki dizinin de ilk yayın günleriydi net sonuçlar gelecek hafta belli olacak.

Cuma savaşı basladı =)
Kayıp çok güzeldi ya. Varsın reyting almasın.1 sezon da bitecek güzel bir dizi izleyelim şöyle.
Zaten gençlik dizilerini sevmiyorum. Bi de üstüne Ece Melek yazıyorsa hayatta izlenmez o dizi
Kerim'le Fatmagül Kuzey'le Cemre'ye yaptığının aynısını Medcezirde de yapacak ve Serenay'la Çağatay'ı kesinlikle buluşturacak yani S. ölmez. Ama en cok haketmeyen insanlar gider ölür mesela Banu gibi .🙂🙂(
Banu öldükten sonra Ay Yapım izlememeye yemin ettim izlemicem :(:(

Kayıp reyting alamasa bile -ki AB 1.si - çok kaliteli bir yapım izleyeceğimizin sinyallerini verdi keza fragman da onu gösteriyor. Ergen Çağatay'ı izleyeceğime gider Mete Horozoğlu'nun Aslı Enver'in Dolunay S.'in Kaan Taşaner'in oyunculuklarına hayran kalırım daha iyi

1KAYIPKANAL D13.09.201319:59:1021:51:194,9816,929,44
2MED CEZIR (TKR)STAR TV13.09.201322:11:0700:36:504,9316,9629,07

Medcezir aslında AB'dede zirve.0.05 nedir abicim:X 0.5 olsa tamam :F Share olarakta geçmiş:X Medcezir ay yapım ve star'a tebrik gönderiyorum:X

Karagül ve Kayıp/Medcezir kapışacak demiş herkes.

Yahu dizilerin saatleri aynı değil ki. Kayıp ve Medcezir pt1 dizisi Karagül pt2 dizisi kanımca. :))

Karagül yeni bölüm aynı Lale Devri gibi 10'da başlar gece yarısı 00.30 gibi biter. Karagül'ün işi kolay, kıyaslanması saçma. :))

Karagül ve Kayıp/Medcezir kapışacak demiş herkes.

Yahu dizilerin saatleri aynı değil ki. Kayıp ve Medcezir pt1 dizisi Karagül pt2 dizisi kanımca. :))

Karagül yeni bölüm aynı Lale Devri gibi 10'da başlar gece yarısı 00.30 gibi biter. Karagül'ün işi kolay, kıyaslanması saçma. :))

21.15'de başlar 23.45'de biter. :)