Bence çok kolay. Pazartesi 8 alan dizi Cuma mı alamayacak? Pazartesi hala en zorlu gün.Yalan Dünya .
Yalan dünyanın artık zirvede olması imkansız hele ki cuma günü
Bence çok kolay. Pazartesi 8 alan dizi Cuma mı alamayacak? Pazartesi hala en zorlu gün.Yalan Dünya .
Yalan dünyanın artık zirvede olması imkansız hele ki cuma günü
Şaka yaptık yahu niye kapansın ))) favriye evcenin ve o biyiklinin basrolundeki hangi dizi tutmuş sahi ))Daha Çalıkuşu , Fatih , A.Ş.K. var Kanal D'de kapanırsa temiz televizyonculuk kalmaz hiç değilse Star TV gibi transfer yapmıyor kendisi tutturmaya çalışıyor.
4 reytinglerden birinci olmuş.Görende 10 reyting aldı zanneder Medcezir alır haftaya ab yi yada karagulEvet sonuç ortada görüldüğü gibi ab'de 1. Olmuş
Med Cezir'in tanıtımı daha az yapıldı diyen yorumlara gülüyorum yapılmadı mı ?4 reytinglerden birinci olmuş.Görende 10 reyting aldı zanneder Medcezir alır haftaya ab yi yada karagul
o kadar tanıtımı yapıldı en az 7 reyting alması gerekirken 4 almış
zaten anca ab ye bakın birazda totele baksan iyi olur Kızım nerede bile daha yüksek alıyordu.
Inan bana kayıp kadar dönmedi tanıtımı burada herkes biliyor hangi dizinin daha çok tanıtımının yapıldığınıMed Cezir'in tanıtımı daha az yapıldı diyen yorumlara gülüyorum yapılmadı mı ?
Star TV fırtınalar kopacak diye gazetelerde tam sayfa ilan verdi saat 9'u bekleyin dedi.
İlk tanıtımını döndürdü sadece gazetelerde değil bilbordlar , TV kanalları her yerde eeee az mı tanıtım şimdi ?
Günde 20 kere fragman döndürdü. Gerçekten azmış.
İsterse 1 reyting alsın, sonuçta 1. Ya olay bitmiştir asıl siz biraz ab yi önemseyin, bilindiği gibi ab bi dizinin garantisidir. Bunu da unutma hemen4 reytinglerden birinci olmuş.Görende 10 reyting aldı zanneder Medcezir alır haftaya ab yi yada karagul
o kadar tanıtımı yapıldı en az 7 reyting alması gerekirken 4 almış
zaten anca ab ye bakın birazda totele baksan iyi olur Kızım nerede bile daha yüksek alıyordu.
Onlara kalsa med cezir hiç tanıtılmadan, kimsecikler bilmiyoken başladıMed Cezir'in tanıtımı daha az yapıldı diyen yorumlara gülüyorum yapılmadı mı ?
Star TV fırtınalar kopacak diye gazetelerde tam sayfa ilan verdi saat 9'u bekleyin dedi.
İlk tanıtımını döndürdü sadece gazetelerde değil bilbordlar , TV kanalları her yerde eeee az mı tanıtım şimdi ?
Günde 20 kere fragman döndürdü. Gerçekten azmış.
Of Yakup ne uzatıyorsun ki Kayıp Ab'de sonuncu oldu her saniye tanıtımı yayınlandı Medcezir Kayıp'ı 10'a katlar 100'e böler SBSV iki kat daha çok izlenmiş Kayıp başarısız bir dizi.Tebrik etmek yerine, bu kadar diretmek niye
Kayıp ab'de 1. Olmuştur. Het şey bu kadar net. fazla efor harcamayın 1. Olan olmuş 2. De olan olmuş. Bu çaba hiçbir şeyi değiştirmez favorici gençler
Yok yorumum gayet açık, kıyaslamada öyle
Bunca senelik tecrübeme göre yokPt1 ve pt2'de alınan reytingler arasında bir farklılık varmıdır ?
umarım bunu okuyunca, biraz olsun o yüreklerine biraz su serpilmiştirOf Yakup ne uzatıyorsun ki Kayıp Ab'de sonuncu oldu her saniye tanıtımı yayınlandı Medcezir Kayıp'ı 10'a katlar 100'e böler SBSV iki kat daha çok izlenmiş Kayıp başarısız bir dizi.
Sanmıyorum.umarım bunu okuyunca, biraz olsun o yüreklerine biraz su serpilmiştir
Haftaya görüşeceğiz bakalımİsterse 1 reyting alsın, sonuçta 1. Ya olay bitmiştir asıl siz biraz ab yi önemseyin, bilindiği gibi ab bi dizinin garantisidir. Bunu da unutma hemen
Onlara kalsa med cezir hiç tanıtılmadan, kimsecikler bilmiyoken başladı
pt-2 daha iddiasızve az izlenen dizilerin yeri genelde tek istisna binbir gece herhaldePt1 ve pt2'de alınan reytingler arasında bir farklılık varmıdır ?
aynı tanıtımı med cezirde yaptığı halde onun neden ab'si başarısızlık olarak dile getirilmiyorda kayıp öne atılıyor. kıyaslama yetisinden önce, objegtiflik yetisi lazım belli kişilere.
medcezir tuttuması koaly bir dizi ergenelre hitap ettiği için (yaş olarak ergen olanlar ve daimi ergen kalanları kastedi,yorum: hülya avşar çağatay için alın size jön demiş mesela )Abartılı olan Kayıp'tı daha fazla beklenti olanda Kayıp olmalı ve başarısızlık olduğundada Kayıp'a yüklenilmek zorunda.
Ayrıca Medcezir çokta başarısız sayılmaz.Ab grubunda tekrarı ve ilk bölümü 2. ve 3.hemde 1.lik çok az farkla kaybedilmiş.
Medcezir'de başarısız ama Kayı kadar değil.Kayıp kaybetti.😀
medcezir tuttuması koaly bir dizi ergenelre hitap ettiği için (yaş olarak ergen olanlar ve daimi ergen kalanları kastedi,yorum: hülya avşar çağatay için alın size jön demiş mesela )
kayıp ilk bölümden soru işareti doldurdu milletin aklına cevapalrının da basit olacağını sanmıyorum ielrleyen haftalkarda pt-2 ye gider bence bu dizi
dizinin en başarılı oyuncusu barış falay dı bence castta yanlış seçilip de rolünün hakkını tam veren bir o ydu ama herkjes çağatay-serenay diyor zaten dünkü hashtagler de sbsv-gb-medcezir fanalrı saçmasapan şeyler paylaşıyordu ergen mantığında olanalr yapar anca bunuAynen pt2 garanti gibi bir şey.Ama biraz zorlanacak kanal yollarken.
Birde ergen dizisinden çok zevk meselesi, beğenen beğenir ergen demen eziyormuşsun gibi oluyor.