13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

fragmanı izlediysen şaşırmışsındır,olaylar çok hızlı gelişecek gibi. 2. bölüm güzele benziyor fragmanlara göre konuşcak olursak :)

umarım her hafta üstüne koyarak ab 1. si olur kayıp. hem o zaman yerinide garantiler. bu dizi için totel 5-6 ab 8-9 yeter bence :)
İlk bölüm fragmanı da beğenildi güzel dediler ama sonuç ortada :D

Kanal D bu sene sürekli fiyasko yaşıyor. Merhamet-İntikam ve şimdi Kayıp...

O kadar reklama çok kötü gitmiş. Özellikle "tekrarları" da kötü gitmiş. Bu da demektir ki pek beğenilmemiş... :) Pt2'ye atılabilir.

Medcezir'den tnsde bu kadar iyi beklemiyordum. "Tekrarları" neredeyse ilk bölümü geçmiş. Şuan için beğenilmiş gibi duruyor ama bu başarıyı devam ettirecek mi ilereki haftalarda göreceğiz. :)

Huzur Sokağı hayal kırıklığı. :)

Demek ab gurubu önce kayibi sonra medceziri izlemiş ne kadar kayıp ab de birinci olsada ve medcezirin daha çok sevmiş. Haftaya abuk alması kesin. Kayıp birinci çıktı diye sevinmenin alemi yok bu diziler ilk basta ahde yüksek başlar biraz yükselir hemen düşer. Ab halkı öyle 39 bölüm birinin bulunması için beklemez ))))

Medcezirin totalde yüksek çıkması tamamen starın planın eseri. öncesine inek saban filmini koyarsanız totali yüksek çıkar. Ama haftaya karagül totali alamayabilir çünkü sbsv seven ergenler medcezire akacak.

Huzur sokağı ilk sezon batirmasinin toparlanmasını yapmaya çalışıyor artık çok geç gözüküyor. Tatar ramazanda aksiyon olmazsa kimse izlemiyecek. Senaristlere açıyorum her hafta aksiyon kavga yazmaktan canları çıkacak )))

enterasan bir yorum :)

ben dila hanım 22:15 başlayacagını zannetmiyorum 22:30 start verir 15 dakka özet geçer veya kuzey gibi özetsiz başlar

ama 22:15 baslamaz star nezaman böle bisiy yapsa 15 dakka fark yapiyor

O kadar tanıtım 😱

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir
Kimse kızmasın ama Med Cezir'in tanıtımı daha az yapıldı diyen yorumlara gülüyorum yapılmadı mı ?

Star TV fırtınalar kopacak diye gazetelerde tam sayfa ilan verdi saat 9'u bekleyin dedi.

İlk tanıtımını döndürdü sadece gazetelerde değil bilbordlar , TV kanalları her yerde eeee az mı tanıtım şimdi ?

Günde 20 kere fragman döndürdü. Gerçekten azmış.

Kimse kızmasın ama Med Cezir'in tanıtımı daha az yapıldı diyen yorumlara gülüyorum yapılmadı mı ?

Star TV fırtınalar kopacak diye gazetelerde tam sayfa ilan verdi saat 9'u bekleyin dedi.

İlk tanıtımını döndürdü sadece gazetelerde değil bilbordlar , TV kanalları her yerde eeee az mı tanıtım şimdi ?

Günde 20 kere fragman döndürdü. Gerçekten azmış.

ama star tv facebook ve youtube abone olmadı medcezir tanıtım izlerken bile kayip tanıtımı yayınlandı youtube

700 bin kisi izlemis ama 14 oy kullanılmıs kanald az reklam yapmadı

medcezir 5.14 baslamıs karagül 3.7 baslamıstı haftaya belli olur sonuclar

sponsor link

ama star tv facebook ve youtube abone olmadı medcezir tanıtım izlerken bile kayip tanıtımı yayınlandı youtube

700 bin kisi izlemis ama 14 oy kullanılmıs kanald az reklam yapmadı

medcezir 5.14 baslamıs karagül 3.7 baslamıstı haftaya belli olur sonuclar

sponsor link

Mahoni internet mi daha önemli TV mi? TV'de 2 gün boyunca 9'u bekleyin diye fırtılar kopacak dendi? Sence o çerçevede 3 Milyon'dan fazla kişiye ulaşamaz mı Star TV rahat ulaşır hele ki maç filan da vardı az objektif ol lütfen. :) :)

Huzur Sokağı kötü gitmiş
Tatar Ramazan süper gitmiş
Atv inat etmeyip Huzur Sokağını özetli başlatıp 23.00'de bitirse 23.00'de Tatar Ramazan özetsiz başlayıp 00:30 gibi bitse daha iyi olur

Mahoni internet mi daha önemli TV mi? TV'de 2 gün boyunca 9'u bekleyin diye fırtılar kopacak dendi? Sence o çerçevede 3 Milyon'dan fazla kişiye ulaşamaz mı Star TV rahat ulaşır hele ki maç filan da vardı az objektif ol lütfen. :) :)

ulaşir ulaşır ama bukadar tanıtım reklam vs herneyse karagülde yapti

karagül çok mu iyi basladi yahu 3le basladi karadayı reytinglere baktım ilk bölüm 5.72 4.92 baslamıs

bir dizinin maximum performansı ilk bölümle ölçülmez haftaya kim ne kadar yükselmis o önemli dilada kaynayacak araya

Çok Tanıtım Yapildigi Dogru Kayip Da Medcezirde Deli Gibi Tanıtım Yaptı

Hatta Olay Yaptılar Yarın Aksamı Bekleyin diye bunları görüyoruz zaten .

işte bu medcezir daha ilk bölümüyle total 5.14 reytingle zirveye oturmuş tekrarıda 3.49 almış abde 4.63 almış tekrarı ise 4.93 bu demektir ki gelecek hafta absi baya yükselecek tekrarı bu oranı aldıysa :)

kayıp total 3.4 ile kötü başlamış abde 4.98 alarak 1. olmuş ama tekrarları kötü gitmiş bu demek oluyo gelecek hafta liderlikten düşer

TATAR RAMAZAN haftalardır her yerde reklamı yapılan KAYIP ı geçmiş ben daha ne diyim ya :D
önümüzdeki haftalar inşallah daha da artacak süper dizi gerçekten medcezire kayıpa falan her açıdan fark atacak kalitede

ve günün asıl tebriğini İKİ DÜNYA ARASINDA hakediyor @OzaN keşke yorumunda yer verseydin dizi adeta uçuyo izleyeni ekrana kilitliyor selim hoca dün de sahrayı suriyeden kurtaramadı reytingler tavan yaptı sbt de 5 alıp nerdeyse zirveyi alacakmış tns de de müthiş gitmiş
birçok defa dedim günlük dizi olarak çok süper bir dizi 50 dk falan sürüyo ama gerçekten çok iyi ya ben bile izliyorum artık kaçırmadan

medcezir kayıp falan hikaye karagül gelince ikisine de fark atar

Reyting oranlari oldukca düsük. Medcezir önümüzdeki hafta artar ve büyük ihtimal ABdede birinci olur.

Kayip ABde cok iyi baslamis. Total beklentilerin cok cok altinda.

Reytingler beklediğimden çok düşük. Ab grubunda daha yüksek reytingler beklerdim.

Medcezir totalde rahat bir şekilde zirvede yer almış. Ab'de ise az farkla Kayıp'a kaptırmış zirveyi. Ama haftaya oranları çok yükselecektir. Diziyi çok beğendim ben. Tekrarları çok iyi izlenmiş.
Kayıp bu kadar tanıtıma aldığı oranlarla hayal kırıklığı yarattı. Ab'de zirvede yer alması sürpriz olmuş. Haftaya da böyle giderse pt2 yolu görünecektir diziye.
Huzur Sokağı beklediğimden çok kötü gitmiş. Yakında yayından kaldırılır. Yerine Kaçak gelir.
Tatar Ramazan ortalama reytinglerle başlamış. Pt2'de aldığı reytingler böyleyse durum vahim demektir ama dizinin ömrünün uzun olacağını düşünmüyorum.

Med Ceziri izleyen herkes çok beğendiğini söylüyor.Bu yüzden gelecek haftalarda da başarısını koruyarak artacaktır :) Karagül şuanlık en iddialı rakibi,huzur sokağı berbat gitmiş.Kayıpsa o kadar tanıtıma rağmen(!) beklenenin altında.Ben en az bir 7 8 civarında reyting biçmiştim,ön gösterimi bile diziden daha çok izlenmişti fakat pek bir işe yaramamış anlaşılan.Bu kanal D için büyük bir hayal kırıklığı oldu..

TATAR RAMAZAN haftalardır her yerde reklamı yapılan KAYIP ı geçmiş ben daha ne diyim ya :D
önümüzdeki haftalar inşallah daha da artacak süper dizi gerçekten medcezire kayıpa falan her açıdan fark atacak kalitede

ve günün asıl tebriğini İKİ DÜNYA ARASINDA hakediyor @OzaN keşke yorumunda yer verseydin dizi adeta uçuyo izleyeni ekrana kilitliyor selim hoca dün de sahrayı suriyeden kurtaramadı reytingler tavan yaptı sbt de 5 alıp nerdeyse zirveyi alacakmış tns de de müthiş gitmiş
birçok defa dedim günlük dizi olarak çok süper bir dizi 50 dk falan sürüyo ama gerçekten çok iyi ya ben bile izliyorum artık kaçırmadan

medcezir kayıp falan hikaye karagül gelince ikisine de fark atar
İki Dünya Arasında'nın başarısı artık sıradanlaşmaya başladı. :):)

Gerçekten çok büyük çıkış yakaladı dizi. :)

kayıp o kadar reklama rağmen bu oranı alıyosa bence direk p2 ye gönderilmeli tatar ramazan geçmiş kayıpı :D
tatarda o söylenen türküyü bulmam şart çok süper bi sahneydi
@beyazsoy aga yorumların iyi güzelde aşırı komplo teorileri üretiyosun fazla uçma bence :D

tanıtımı çok yapıldı az yapıldı tartışması anlamsız starda geçen sene ntv ile ortak ne tanıtımlar yaptı ama ayakta kalan bir dizi var. kanal d ilk defa bu kadar bir diziye asıldı sebebi açık bu dizinin öyküsü kanald ceosu irfan şahine ait olması. bu kişi paso poliseye diziler yapıp durur. behzat c güzel ve çirkin kayıp şüphe kanıt hep bu adamın bir yerde emegi var. dikkat edin bu dizilerin totali düşük absi yüksek olsa da kanalı anca idare ediyor. bu tarz dizileri izleyen amerikan kültürü ile yetişmiş bir gençlik var paso onlar izliyor bu dizileri bıkmadan usanmadan )))) ama görüldüğü üzere totalde yoklar ab de ise 4 reyting civarindalar. kayibin saydığım dizilerin üstüne çıkması kaderini farklilastirmasi imkansız.

Haftaya kurtarıyor merak etme amasida var ama )))