13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Günün yorumu ilk mesaja eklendi...

En azından Med Cezir'in totalde, Kayıp'ın A/B'de birinci olacağını doğru tahmin etmiş oldum. :)

Gelecek hafta, Med Cezir'in A/B'de de Kayıp'ı geçmesi bence kesin. Fakat Karagül ikisini de geçebilir. :):)

Kayıp A/B'de 1. Olmuş. 😱 Gelecek hafta oranları artmazsa Kanal D kesin PT2'ye gönderir diziyi.

Medcezir total dizisi olarak başlamış. Şaşırdım. A/B'yi yüksek beklerdim ben.

İki dizinin de oranları düşük bana göre.

Tatr Ramazan dediğim gibi miladını doldurmuş artık. Ben demiştim bu oranları alır diye. Huzur Sokağı da aynı şekilde.

Yalan Dünya defalarca o bölümün tekrarının yayınlanmasına karşın PT1'de 33. Olmuş tekrar bölümü.

Günün yorumu ilk mesaja eklendi...

En azından Med Cezir'in totalde, Kayıp'ın A/B'de birinci olacağını doğru tahmin etmiş oldum. :)

Gelecek hafta, Med Cezir'in A/B'de de Kayıp'ı geçmesi bence kesin. Fakat Karagül ikisini de geçebilir. :):)
Karagül tam bir total dizisi. Fazla şey beklemeyelim A/B'de. Sezon finalinde boşluktan A/B'de yükseldi. Lale Devri, Yer Gök Aşk gibi bir dizi. Bu dizilerin de hep Sezon finalleri 1. Olmuştur. Zamanla A/B 3'e kadar düşer ama total yüksek kalır. :)

Sana Bir Sır Vereceğim son Cuma gününü çok iyi tamamlamış.

Fatih Portakal ile TT AB'de çok iyi gitmiş. :)

Dün akşam Sana bir sır vereceğim'i izledim.:)Güzel bir bölümdü.:)

Reytingler beklediğimizin çok çok altında geldi.:)İki iddialı dizi müthiş fragmanlarla 1 aydır konuşuluyor ama ikiside Ab grubunda 5'i geçememiş ve total'dede ancak Medcezir 5'in çok az üstünde reyting almış.:(Durum iki dizi içinde şaşırtıcı.:)

Tekrarlarına gelecek olursak Kayıp Total grubunda tekrarlarıylada pek ümit vaadetmemiş ama Sosyal medyada büyük olay olan Medcezir ise tekrarları ile her iki grupta iyi gitmiş.:)

Huzur sokağı Sbt'nin anlıklarında gördüğümüzün aksine çok düşük gitmiş.Sezon sonlarında çok düşüş yaşayan dizi 2. sezonada çok iyi başlayamamış.:(

Sana bir sır vereceğim ise her şeye rağmen takdire şayan reytingler almış.:)Her ne kadar medcezir gibi çok tanıdık ve çok başarılı yapımcı yapmamış olsada vaya Kayıp kadar abartılı fragman döndürülmesede kaliteli ve farklı bir senaryo çok iyi iş görmüş.:)

Tatar ramazan iyi çıkış yakalamış.:)Diziye yeni transferler yaramış.:)Özge'nin bu işi tuttu çok sevindim ama inşallah buna güvenip 20:00'a almaz diziyi Atv.:)Yoksa hata eder.:)

Çocuklar duymasının tekrarı iyi gitmiş..:)Acaba dizi yanlış saatte mi yayınlanıyor diye düşündüren bir başarı yakalamış...Dizi belkide pt2'de yayınlansa yeni bölümleri çok daha iyi gidebilir.:)Fox Hem haftalık dizileri kurtarmış olur hemde daha düzenli bir yayın akışı olur.:)

Varmısın Yokmusun Asuman ile yapından çok daha iyi gidiyor.:)Demek ki programı acun yapsa hala ilk 5'e girermiş.:)

Kapanmadan kazan salakça olan yeni saatinde berbat ötesi gitmiş.:)Atv bilgi ve eğlence yarışmalarının pt'de daha iyi gittiğini gördüğü halde neden gündüz yayınlama kararı aldı anlamış değilim.:?Güzelim yarışma gitti.:(

Huzur Sokağı'nın durumu gerçekten hayal kırıklığı maalesef, atv diziyi yazık etti..

Kayıp ileri ki haftalarda yükselecektir , Med Cezi 2 , 3 içinde artmazsa Total dizisi olacak yoluna devam eder gibi Star TV'ye göre iyi oranlar alır.

O kadar tanıtıma rağmen Med Cezir'i Ab Grubu izlememiş ilginç.

evett... :) kayıp ab de en çok tercih edilen yapım olaraktan 1. olmuş :d tebrikler kayıp'a. totelde pek iç açıcı değil rakam olarak ama sıralalaması kötüde değil. umarım ilerki hafta 5 reytinge dayanır. zaten bu dizi için totel rakamı 6'nın altına düşmesin yeter. :)
med cezir totelde başarılı giderek 1. olmuş ama aynı başarıyı ab'de gösterememiş..
huzur sokağının sonu çok yakın duruyor.
tatar ramazan ise son kozlarını oynuyor bence.
sana bir sır vereceğim çok başarılı gitmiş.

Bence Karagül bu reytinglerden sonra AB grubunda da zirvede olur. :)

Kayıp ileri ki haftalarda yükselecektir , Med Cezi 2 , 3 içinde artmazsa Total dizisi olacak yoluna devam eder gibi Star TV'ye göre iyi oranlar alır.

ayen bazıları kayıpa aşırı reklam diyor ama med cezirin tanıtımı kaç hafta önce çıktı kayıpğ'a göre ve reklamının da düşmediği site kalmadı..

O kadar tanıtım 😱

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

melek ece ikilisi bu işin uzmanları onların elinden geçen her senaryo mutlaka karşılığını buluyor

Medcezir ilk bölümüyle iyi sonuçlar almış.Beni asıl şaşırtan ab grubunda tekrarı 2 sırada yer almış.Dizinin tuttuğu tekrarının aldığı reytinglerden anlaşılıyor.
Kayıp beni çok şaşırttı.O kadar tanıtım yapıldı.Kanal d sayfasında 4 milyon kişi tanıtımını izledi.intikamda bile afişi vardı.Görüyoruz ki kanal D hüsrana uğramış.Ama kanal D ilk 3 bölümden sonra daha aksiyonlu olacak demişti.Bakalım haftaya nasıl sonuçlar alacak.
sbsv in boşluktan yararlanıp izlendiğini bilmeyen yoktur.dizi Medcezirin tekrarı ile kapışmış.pazar gününe alındı ama acun ezip geçer bunu.
müge anlı yine her zaman ki gibi iyi gitmiş.
starın yeni günlük dizisi bir türlü beklentileri karşılayamıyor.
Haftaya bakalım karagülün gelişiyle nasıl bir tabloyla karşılaşacagız.

Kayıp'tan muhteşem bir 2.bölüm bekliyorum Yakup :)
fragmanı izlediysen şaşırmışsındır,olaylar çok hızlı gelişecek gibi. 2. bölüm güzele benziyor fragmanlara göre konuşcak olursak :)

umarım her hafta üstüne koyarak ab 1. si olur kayıp. hem o zaman yerinide garantiler. bu dizi için totel 5-6 ab 8-9 yeter bence :)

İki yeni diziyede tebrikler:) ben kayıp hemen pt 2 atılcağını sanmıyorum sabredilir bence durumu çok vahim değil özellikle abde zirve yarışında kalacaktır totalide artabilir ama totalde zirve şansı zor gibi görünüyor. Zaten ab dizisi olduğu çok belliydi beyaz show kayıptan sonra hemen başlarsa ikiside kanal dyi abde memnun edecektir.

Medceziri izledim çok iyiydi bence.Kayıp'ın o kadar fazla tanıtımı yapılmasına ragmen kötü başlamış bence.
Yakında PT2 sallanır bu dizi.Haftaya Medcezir iki gruptada zirveyi alacaktır.

Haftaya medcezir saat 22.15 te bitecek bakalım bu reytingleri nasıl etkiler...

karagül ilk bölümüyle 3.71 ab 3.26 almıs

medcezir 5.14 4.93 le basladi medcezir rahat geçer ilk bölüme göre en iyi baslangıcı medcezir yapti bu sezon yen baslayan dizilerden 5.14 basladı tekrarlarıda iyi gitmis bence iki gruptada medcezir rahat birinci olur ab tekrarı yeni bölümü geçmis share olarak aynılar kayipla

Demek ab gurubu önce kayibi sonra medceziri izlemiş ne kadar kayıp ab de birinci olsada ve medcezirin daha çok sevmiş. Haftaya abuk alması kesin. Kayıp birinci çıktı diye sevinmenin alemi yok bu diziler ilk basta ahde yüksek başlar biraz yükselir hemen düşer. Ab halkı öyle 39 bölüm birinin bulunması için beklemez ))))

Medcezirin totalde yüksek çıkması tamamen starın planın eseri. öncesine inek saban filmini koyarsanız totali yüksek çıkar. Ama haftaya karagül totali alamayabilir çünkü sbsv seven ergenler medcezire akacak.

Huzur sokağı ilk sezon batirmasinin toparlanmasını yapmaya çalışıyor artık çok geç gözüküyor. Tatar ramazanda aksiyon olmazsa kimse izlemiyecek. Senaristlere açıyorum her hafta aksiyon kavga yazmaktan canları çıkacak )))