13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir gerçekten harika bir iş olmuş. Galiba bu işin sırrı hem oyuncularda hemde senaristlerde :)
oyuncularda pek is yok sarhoş olduklarında kızda oglanda çok defa devamlılık hataları yaptılar sarhoşuda oynayamadilar..

cagtayi kıskanan arkadaşlar oyunculuğunu beğenmemiş ama fena oynamadi gelişme var. barış falay kötü diyemiyecrgim ama karakteri cebinden çıkarmış fazla calismamis. tabi dizide onun oyunculuğunun çeyreğini yapacak kimse yok

Totel halkı bıkmadı mı fakir oğlan zengin kız konusuna. Klişelik akıyor artık, nasıl yürekleri dayanıyor 1000. Kez aynı konuyu seyretmeye :D
öyle diziler ab de daha yüksek çıkıyo medcezirde öyle olur en basit örneği klişelerle dolu akasya durağından farksız konularıyla zkfo ab de daha yüksek nurhan sürekli sakarlık yapar konu bu :D
kayıpında konusu klişe ona bakarsak

2'side baby face yahu hatta ryan'ın boyu bile kısa nesi serseri olamamiş??? :X
ryan pek baby facelikle öne çıkmamış okuduğum kadarıyla:X ayrıcaryan abd standartlarındaserseritipinde türkiye de olur mu öyle :bağır:
çağatay bekllediğim gibi fos çıktı tek oyunculşuk gerektiren yer annesitutuklanırkendi ondadabaşarısız olduonun dışında masum-yakışıklı genci zaten 3 yıl oynamıştı

intikam anlıklarda 2-3-4 almıştı reytingi de 4 zaten 6 yı ab de aldı total reytigni 4 :) anlıklar total olduğuna göre kayıp izlenmemiş reklamın kralına rağmen valla senaryosu aynı farklı marklı değil açık ve net güzel olabilir ki ön tanıtımı bende beğendim
Tamam agam onu dedim zaten anlıkta 3 aldı Ab'de 6.5 aldı bence yarın Kayıp Ab'de Medcezir'i geçecek.

Biriktirdiğim son twitt sayıları:X Acaba resmi ne kadar birikti? Huzur acayip şaşirtti beni.şimdi hepsini açıcaö bakalım neler denmiş.

amyprintscreen.com_s_1379110080.53866007.png

amyprintscreen.com_s_1379110766.45837880.png

amyprintscreen.com_s_1379110637.12626487.png

Edit:Huzur Sokaği pek beğenilmemiş bu bölüm herkes eskiyi özlemiş o yuzden atar yapılan twittler var:X Bu arada PolisHUZURUNteminatıdır twittleriyle Huzur Sokağı tweetleri birbirlerine gönderme(dalga) alınarak atilmiş tweetlerde var:X Bu yuzden bu kadar çokmuş:X Ortlaması 500'dür kesin:X

Bu arada Medcezir hala tweetlniyor 679 oldu:X

Ekli dosyalar

• amyprintscreen.com_s_1379110080.53866007.png
    amyprintscreen.com_s_1379110080.53866007.png
    7.1 KB · Hit: 778
  • amyprintscreen.com_s_1379110766.45837880.png
    amyprintscreen.com_s_1379110766.45837880.png
    7 KB · Hit: 695
  • amyprintscreen.com_s_1379110637.12626487.png
    amyprintscreen.com_s_1379110637.12626487.png
    6.9 KB · Hit: 556
Son düzenleme:
Medcezir ve Sana Bir Sır Vereceğim'e baktım.
SBT'nin totali TNS'ye çok yakın.

Medcezir çok rahat tuttu gözüküyor ve ilerisi için de umud vaad ediyor. Dizinin tekrarı da oldukça iyi durumda.

Kayıp, başka günde belki daha iyi başlayabilirdi ama bugün ilk bölümüyle hüsran yaşayan yapım oldu gibi. ( En azından totalde, A/B'de fena gitmemiş olabilir ama bu kanalını ne kadar mennun eder bilinmez.)
İrfan Şahin ilk 3 bölüm fazla bir şey beklemeyin tarzı konuştu lakin haftaya da Karagül geliyor, dizi seyirciden uzaklaşırsa geri getirmek çok zor olur. :):)

Sana Bir Sır Verceğim, diğer iki diziye göre geç başlamasının da avantajıyla iyi gitti son cuma yayınında. Dizinin belirli bir kitlesi var, yeni gününde de benzer oranlar alabileceğini düşünüyorum.

Huzur Sokağı, beklediğimden daha iyi başlamış. İç yapım olması da avantajıyla da bitme korkusu yaşamayacak gibi. (Haftaya Karagül'ün gelmesi ile göstereceği performansta oldukça önemli bu konuda.)

Tatar Ramazan, yapılan transferlere rağmen beklenilen karşılığı bulamamış gözüküyor. Atv'nin elinde şuan iki dizi daha var, Tatar Ramazan'ı gözden çıkarabilirler.

Biriktirdiğim son twitt sayıları:X Acaba resmi ne kadar birikti? Huzur acayip şaşirtti beni.şimdi hepsini açıcaö bakalım neler denmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 7253
Ekli dosyayı görüntüle 7254

Ekli dosyayı görüntüle 7255

Edit:Huzur Sokaği pek beğenilmemiş bu bölüm herkes eskiyi özlemiş o yuzden atar yapılan twittler var:X Bu arada PolisHUZURUNteminatıdır twittleriyle Huzur Sokağı tweetleri birbirlerine gönderme(dalga) alınarak atilmiş tweetlerde var:X Bu yuzden bu kadar çokmuş:X Ortlaması 500'dür kesin:X

Bu arada Medcezir hala tweetlniyor 679 oldu:X
nasıl bakıyoz buna ?

Medcezir ve Sana Bir Sır Vereceğim'e baktım.
SBT'nin totali TNS'ye çok yakın.

Medcezir çok rahat tuttu gözüküyor ve ilerisi için de umud vaad ediyor. Dizinin tekrarı da oldukça iyi durumda.

Kayıp, başka günde belki daha iyi başlayabilirdi ama bugün ilk bölümüyle hüsran yaşayan yapım oldu gibi. ( En azından totalde, A/B'de fena gitmemiş olabilir ama bu kanalını ne kadar mennun eder bilinmez.)
İrfan Şahin ilk 3 bölüm fazla bir şey beklemeyin tarzı konuştu lakin haftaya da Karagül geliyor, dizi seyirciden uzaklaşırsa geri getirmek çok zor olur. :):)

Sana Bir Sır Verceğim, diğer iki diziye göre geç başlamasının da avantajıyla iyi gitti son cuma yayınında. Dizinin belirli bir kitlesi var, yeni gününde de benzer oranlar alabileceğini düşünüyorum.

Huzur Sokağı, beklediğimden daha iyi başlamış. İç yapım olması da avantajıyla da bitme korkusu yaşamayacak gibi. (Haftaya Karagül'ün gelmesi ile göstereceği performansta oldukça önemli bu konuda.)

Tatar Ramazan, yapılan transferlere rağmen beklenilen karşılığı bulamamış gözüküyor. Atv'nin elinde şuan iki dizi daha var, Tatar Ramazan'ı gözden çıkarabilirler.
tatar çok iyi reyting alan bir dizi değildi buna rağmen 6-7 yeni oyuncu getirerek büyük risk aldılar bence hata ettiler net tutmayan bir diziyle böyle oynanmaz :)

şu an kaç :D huzur etiketi olan başka tweetler de var karışmış olmasın
Kapattim sekmeleri:X Evet dedim zaten PolisHUZURUNteminatıdır etiketide vardi huzurun etiket sisteminin içinde:X En çok ona şaşmiştim zaten nasıl bu kadar çok diye:X Sekmeleri kapattiğimda Medcezir 730'a filan geliyordu Kayıp 530 filandi (b)

Kapattim sekmeleri:X Evet dedim zaten PolisHUZURUNteminatıdır etiketide vardi huzurun etiket sisteminin içinde:X En çok ona şaşmiştim zaten nasıl bu kadar çok diye:X Sekmeleri kapattiğimda Medcezir 730'a filan geliyordu Kayıp 530 filandi (b)
twitter ergenlerin elinde olduğu için normal sonuç :X

Oyhhhhşşşş!!!! Ben yoruldum hacı:X Sen bu saate ka beklemezdin git yatsana :bağır:
ne var görmedin mi etiketleri :F yok sana bir sır vereceğim ezer yok medcezir döver bir ara kayıpçılar da başaldı :F

Bugün Twitterde #MedCezir dizisiyle ilgili yaklasık 40000 Tweet paylasılarak ilginç rekora imza attı..