Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga birde 3.tekrarı veriyorlar.Foxu da geçtş bu kanalOo Kayıp tutmamış? O kadar reklamı yapıldı, seyirciye yalvardılar neredeyse izlemeleri için
Aga birde 3.tekrarı veriyorlar.Foxu da geçtş bu kanalOo Kayıp tutmamış? O kadar reklamı yapıldı, seyirciye yalvardılar neredeyse izlemeleri için
Adam kararmış bayaneye üzülüyon aga ölmüş gibi konuşma ya 15 seneden bahsediyoruz adam sadece saçları kesmiş aynı yine
farklı mı aga kızım neredenin aynısı ne farkı hee ondan daha iyi olduğu kesin ama çok farklı falan değil bu kadar reklama rağmen şurda bi 4 bile göremiyosa iş yok demektir
Yani farklıdan kasstım Kızım Nerede'ye benzemiyor daha heyecanlı. İntikam'da 3 almıştı anlıklarda ama 6.5 aldı ben ümitliyim.neye üzülüyon aga ölmüş gibi konuşma ya 15 seneden bahsediyoruz adam sadece saçları kesmiş aynı yine
farklı mı aga kızım neredenin aynısı ne farkı hee ondan daha iyi olduğu kesin ama çok farklı falan değil bu kadar reklama rağmen şurda bi 4 bile göremiyosa iş yok demektir
medcezir miLaa hapishane sahnesin de adam diyor " bu herif mi?" diğer oğlan kafa sallıyor sonra adam diyor " bırak oğlum giden gitsin" bu ne lan?? Kadına aşık diyecem aolmayacak öyle bişey olsaydı adam derdi "bu kadın mı" diye @xemrexxx noluyor
ergen muamelesiyapmıyom hüloğğğğthe OC'nin yaş araliğini dizimag'te araman yanliş.Dizimag şunun şurasında 2 senedir var😕 The oc zaten o zamanlar bitmiştir (sanırım)
Gelek kırmızı yere 25 ve 25 altındakilere hala ergen muamelesi yapıyorsun
Yok laaa Kayıp izliyorsun sandım Kayıptan bir sahneydi.medcezir mi
bu akşamçok dizi izledim kayıp taen iyi oynayan hizmetçikadın olmuş benceYok laaa Kayıp izliyorsun sandım Kayıptan bir sahneydi.
irfan şahin mibiriaçıklamayaptı ilk 3-4 bölüm durgun diye4-5 bölüm beklemek gerek, dizinin seyri için. Daha rtg bile açıklanmamışken bu denli kesin ifadeler doğru değil
Yok hacı yaa cumaların en iyi dizisi MEDCEZİR benim için artık.Beklediğime değdi Birde AŞK dizisini bekliyorum oda günü iyi olursa tmmdır bu seneki tv programlarimbu akşamçok dizi izledim kayıp taen iyi oynayan hizmetçikadın olmuş bence
irfan şahin mibiriaçıklamayaptı ilk 3-4 bölüm durgun diye
Aynen, 3. Bölümden sonra tempo tırmanıyomuş. Ama yanlış dağılım olmuş. Dizi izleyicilerini kendini çekmek için ilk bölümler daha heycanlı olmalıydı.bu akşamçok dizi izledim kayıp taen iyi oynayan hizmetçikadın olmuş bence
irfan şahin mibiriaçıklamayaptı ilk 3-4 bölüm durgun diye
ben çağatayı hiçbeğenmedim oyunculukadınagelişme yok buarada hep dediğim gibi küçüksırlarda sinemkobalyerine serenay olmalıydı buakşam kanıtlandıYok hacı yaa cumaların en iyi dizisi MEDCEZİR benim için artık.Beklediğime değdi Birde AŞK dizisini bekliyorum oda günü iyi olursa tmmdır bu seneki tv programlarim
yokartık
intikam anlıklarda 2-3-4 almıştı reytingi de 4 zaten 6 yı ab de aldı total reytigni 4 anlıklar total olduğuna göre kayıp izlenmemiş reklamın kralına rağmen valla senaryosu aynı farklı marklı değil açık ve net güzel olabilir ki ön tanıtımı bende beğendimYani farklıdan kasstım Kızım Nerede'ye benzemiyor daha heyecanlı. İntikam'da 3 almıştı anlıklarda ama 6.5 aldı ben ümitliyim.
Bu saatte 5 Yarını acayip bekliyorum
iç yapım olacağı için 39 bölümü tamamalrlar benceAynen, 3. Bölümden sonra tempo tırmanıyomuş. Ama yanlış dağılım olmuş. Dizi izleyicilerini kendini çekmek için ilk bölümler daha heycanlı olmalıydı.