Dizinin facebook sayfası hemen paylaşmış fragmanı izledim şimdiEvet fragman çok güzel olmuş.Bu sefer Tilki üzerinden gidecek dizi.
Dizinin facebook sayfası hemen paylaşmış fragmanı izledim şimdiEvet fragman çok güzel olmuş.Bu sefer Tilki üzerinden gidecek dizi.
Dizinin facebook sayfası hemen paylaşmış fragmanı izledim şimdi
Elmasın kurtardığı kız,çok güzel.Krem dizisinde ki şişko kıza benziyor.tatar ramazanda kirmastalının kızı ayşe rolünü oynayan dünya güzeli kız gitmiş üzüldüm yerine başka biri gelmiş ama pek güzel değil
ovacık cezaevine gelen yeni savcı harika ya çok iyi rol yapıyo ve ramazanın tarafında
ayrıca özge özpirinççi de rolünü iyi yapıyo yakıştı tatar ramazana
MantıklıFazladan 2 gün bekleyeceğim offf.keşke karagül Pazartesi'ye alınsaydı.Hem Pazartesi kurtulurdu hem Cuma iyi götürürdü.
arkadaş ne diziymiş yok böyle bişey ya kayıpta kayıp kayıpta kayıp bu kadar önem verilen bir dizinin 4 bile görememesi çok tuhaf gerçektenOha kayıp'ın 3. Tekrarıda az sonra
medcezir tuttu hacılar hadi hayırlısı starın ilk tutturdugu yapım
Oha D Kanal ne yapıyor öyle Sabah namazına kadar yayınlar artıkOha kayıp'ın 3. Tekrarıda az sonra
başka tutmuş dizisi varmı kiİlk değil ama yinede ilk sayılır.
Dila Hanım da tutturduğu diziler arasında.medcezir tuttu hacılar hadi hayırlısı starın ilk tutturdugu yapım
Evet abarttılar, 3 cidden fazla. Ramazan dur bi daha ilk bölüm. Öbgzk'de 4 le başladı 27 lere çıktı. Demek istediğim bu böyle gitmez ya, senaryo bi yerden sonra hızlanır ve reytinglerde yükselir kanal da tatmin olur. Zaten eğer diziyi izlediysen kanalın totel için pek bi çıtayı havada tutmadığını anlarsın, eğer ab'si güçlü olursa kanalın pek bi itirazı olmaz kayıp'a.arkadaş ne diziymiş yok böyle bişey ya kayıpta kayıp kayıpta kayıp bu kadar önem verilen bir dizinin 4 bile görememesi çok tuhaf gerçekten
başka tutmuş dizisi varmı ki
hep transfer etti kanala
evet arka sokaklar ve huzur sokagı rakibi iken bir ara 8 reytingleree dayanmıştı ama sonra karagül gelince düşüş yaşamıştı ama yinede kanalı idare ediyor diziDila var çok iyi değil ama 2. sezon.