13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

bu akşam çok iyi işler vardı çoğu sezonun ilk bölümü diye değildişr umarım :D

med cezir i izledim
serenay yakışmış diziye mira veeylül ilk bölüm önplanda değillerdi ama iyiydiler
mert karakteri intikamdaki hakan gibi kim oynasa sevilir o rol @Forumdash umarım ilerleyen bölümlerde oyunculuk gerektiren yerde de iyi oynar
yaman karakteri beklediğim gibi olmamış adamın annesini tutukluyorlar adamdaki duygu sıfırın altında ama ergenler beğenmiştir tabi

kayıp dizisi castı çok iyi seçilmişti dolunay soysert ve küçük çocuk en iyi seçilenler olmuş hizmetçi kadın da son zamanlarda gördüğüm türk annesini en iyi anlatan karakter olmuş
dizinin reytingleri düşük gelmiş beklediğim gibi çok fazla ab ye kaçıyor senaryosu oranları yd gibi olabilir @EveN :X
bu arada olur olmadık yerde müzik giriyor çok saçma bir şy bence türk dizilerinde hep oluyor adam üstünü değiştiriyor pat heyecan müziği :F ama efektleri oldukça iyi bence paraya kıymış d yapım sonunda

sbsv reklam arasında baktım yüzük müzük vardı ergen kitle bayılır buna ondan yüksek çıktı zaar @xBUGRAx :D

böyle bitmesinde melike güner döktürdü bu arada :D @Fks14 izlemelisin bence

Kayıp'taki hava aynı "katil uşak çıkıcak" der gibi :F:F @xemrexxx

Bu arada Aslı Encer ile Mete Horozlu dizide sevişirlerse şaşmam:X Şu an acayip cinsel çekim var aralarında gibi :F @xemrexxx @EveN

yani hayatımda kayıp kadar tanıtılan dizi görmedim her reklamda kayıp hep kayıp ne oldu 3 reyting :D
medcezirin fragmanı 100 defa gösterildiyse kayıpın 500 defa gösterildi ama sonuç ne
medcezir koaly iş :D denenmiş ve tutmuş koca bir senaryosu var :Düstelik ergen kitleye göre hazırlanmış :D serenay iel çağatay öüşsün reytingi 10 a bile fırlar :F

Medcezir'i izledim ve çok beğendim.Çağatay Ulusoy oyunculuk olarak çok iyidi.20 Dakika ve İntikam senaristleri izlesin diziyi O.C'de Abd uyarlaması ama medcezir'de intikam ve 20 dakika'da olan soğukluk yoktu demek ki iyi yazınca oluyormuş
intikam ın senaristi izlese de bişi olmaz senaryo birebir gidiyor :D

Kayıp'taki hava aynı "katil uşak çıkıcak" der gibi :F:F @xemrexxx

Bu arada Aslı Encer ile Mete Horozlu dizide sevişirlerse şaşmam:X Şu an acayip cinsel çekim var aralarında gibi :F @xemrexxx @EveN
tv ye dönüyom takip etmek için :D

medcezir koaly iş :D denenmiş ve tutmuş koca bir senaryosu var :Düstelik ergen kitleye göre hazırlanmış :D serenay iel çağatay öüşsün reytingi 10 a bile fırlar :F

intikam ın senaristi izlese de bişi olmaz senaryo birebir gidiyor :D

tv ye dönüyom takip etmek için :D
Ergen kitle iyiymiş :d

Medcezir iyi gitmiş Kayıp o kadar reklama rağmen oldukça kötü ama yinede Tns reytinglerini beklemek lazım. :D

25'e kadar olanları ergen yaptın:bağır: Bugun yarın 29 dersen şaşmam :X
ergen demedim lo dizi ergenlere hitap ediyor dedim v 25+ izleyen çok azdır dedim :bağır: anlam farkı var :F
bu arada dizimag te yaş grupları azaltıldığı için net gözükmüyor ama the o.c. yi izleyip de 30+ olan oranı %3.5 bile değil
not:30 a ka ergen demiyom 30 dan önceki yaş grubu 18-29 un verilerineulaşılabiliyor o

ergen demedim lo dizi ergenlere hitap ediyor dedim v 25+ izleyen çok azdır dedim :bağır: anlam farkı var :F
bu arada dizimag te yaş grupları azaltıldığı için net gözükmüyor ama the o.c. yi izleyip de 30+ olan oranı %3.5 bile değil
not:30 a ka ergen demiyom 30 dan önceki yaş grubu 18-29 un verilerineulaşılabiliyor o
the OC'nin yaş araliğini dizimag'te araman yanliş.Dizimag şunun şurasında 2 senedir var😕 The oc zaten o zamanlar bitmiştir (sanırım(b))

Gelek kırmızı yere 25 ve 25 altındakilere hala ergen muamelesi yapıyorsun :X