Polat Şaşmaz
Favori Üye
medcezir koaly iş denenmiş ve tutmuş koca bir senaryosu var üstelik ergen kitleye göre hazırlanmış serenay iel çağatay öüşsün reytingi 10 a bile fırlaryani hayatımda kayıp kadar tanıtılan dizi görmedim her reklamda kayıp hep kayıp ne oldu 3 reyting
medcezirin fragmanı 100 defa gösterildiyse kayıpın 500 defa gösterildi ama sonuç ne
intikam ın senaristi izlese de bişi olmaz senaryo birebir gidiyorMedcezir'i izledim ve çok beğendim.Çağatay Ulusoy oyunculuk olarak çok iyidi.20 Dakika ve İntikam senaristleri izlesin diziyi O.C'de Abd uyarlaması ama medcezir'de intikam ve 20 dakika'da olan soğukluk yoktu demek ki iyi yazınca oluyormuş
tv ye dönüyom takip etmek için
Ergen kitle iyiymişmedcezir koaly iş denenmiş ve tutmuş koca bir senaryosu var üstelik ergen kitleye göre hazırlanmış serenay iel çağatay öüşsün reytingi 10 a bile fırlar
intikam ın senaristi izlese de bişi olmaz senaryo birebir gidiyor
tv ye dönüyom takip etmek için
25+ olup da medcezir izleyen çok az vardır forumda tek bildiğim @china_shangai
senaryo onlara göre ayarlanmış bence çağatay ın orjinal versiyondaki haine bak bir de çağatay a bak oradan direkt anlarsınBende mecburi izledim ama begendim. Ergenlik ile ne alakasi var? Kayip'i izlerim yarin.
Gene ergenlik konusu açıldı Bu ne +25 ergen mi oluyor Ergenliği en çok 22'ye kadar uzatiyordun. Ağir ergenlği 24'ye kadar uzatiyordun.Şimdi +25'e kadar çıktın25+ olup da medcezir izleyen çok az vardır forumda tek bildiğim @china_shangai
25 e ka ergen mi dedim 25 tn yukarı olup da diziyi izleyen azdır dedimGene ergenlik konusu açıldı Bu ne +25 ergen mi oluyor Ergenliği en çok 22'ye kadar uzatiyordun. Ağir ergenlği 24'ye kadar uzatiyordun.Şimdi +25'e kadar çıktın
25'e kadar olanları ergen yaptın Bugun yarın 29 dersen şaşmam25 e ka ergen mi dedim 25 tn yukarı olup da diziyi izleyen azdır dedim
ergen demedim lo dizi ergenlere hitap ediyor dedim v 25+ izleyen çok azdır dedim anlam farkı var25'e kadar olanları ergen yaptın Bugun yarın 29 dersen şaşmam
the OC'nin yaş araliğini dizimag'te araman yanliş.Dizimag şunun şurasında 2 senedir var😕 The oc zaten o zamanlar bitmiştir (sanırım)ergen demedim lo dizi ergenlere hitap ediyor dedim v 25+ izleyen çok azdır dedim anlam farkı var
bu arada dizimag te yaş grupları azaltıldığı için net gözükmüyor ama the o.c. yi izleyip de 30+ olan oranı %3.5 bile değil
not:30 a ka ergen demiyom 30 dan önceki yaş grubu 18-29 un verilerineulaşılabiliyor o