Bu bölum cok heyecanli ama Savas aylini kandirdi ve kendini Tilki gibi gösterip ask yasadilar
Aynen ne zaman hersey ortaya cıkcak ya 5 bölumluk intikammi olur beaaaizliyorum zaten yine, ama ilk bölümlerdeki tadı alamıyorum. Olaylar Savaş'ın intikamı etrafında döndüğü sürece de alamayacağım sanırım. Çok uzadı Savaş olayı.
evet aga 10 dk kaçırdım ama dayanamadım izliyorum internetle falan uğraşamam süper dizi aga ya süper dizi ramazana söyledikleri türküde tüylerim diken diken oldu inşallah iyi reyting alır ve devam eder biterse çok üzülüyorum şu an vadiden sonra en çok zevk aldığım dizi izlerken yapana helal olsun çok süper bir dizi TATAR RAMAZANKaragül izleyicileri Medcezire akın eder gibi.Sonuçta Çağatay ve Serenay
Tatar Ramazan'a bakıyon mu aga Ramazana neler yapıyorlar of of
Türküden bir şey anlamadım ben ama o sahne müthişti yağmurun ortasındaevet aga 10 dk kaçırdım ama dayanamadım izliyorum internetle falan uğraşamam süper dizi aga ya süper dizi ramazana söyledikleri türküde tüylerim diken diken oldu inşallah iyi reyting alır ve devam eder biterse çok üzülüyorum şu an vadiden sonra en çok zevk aldığım dizi izlerken yapana helal olsun çok süper bir dizi TATAR RAMAZAN
Reklamı zaten 4 almişti şaşılacak yada kıyaklık bi durumu yok.Medcezir reklamdan sonra 6 mı almış? Nasıl ya sbt kıyak geçmiştir hemen yükselmesi imkansız...
aga atmosfer harikaydı ya tatar ramazan harbi süper diziTürküden bir şey anlamadım ben ama o sahne müthişti yağmurun ortasında
aga atmosfer harikaydı ya tatar ramazan harbi süper dizi
iyi iyi reytingler fena değil bu şekil devam eder