13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Sana Bir Sır Vereceğim coştu. :X

Güneşi Beklerken bu hafta maç nedeniyle pek ön plana çıkamadı malesef. Çoğu dizi geçecek gibi...

Bu bölum cok heyecanli ama :( Savas aylini kandirdi ve kendini Tilki gibi gösterip ask yasadilar :(

izliyorum zaten yine, ama ilk bölümlerdeki tadı alamıyorum. Olaylar Savaş'ın intikamı etrafında döndüğü sürece de alamayacağım sanırım. Çok uzadı Savaş olayı.

sevdiklerine zarar vericek dediler,bütün memleket seni nasıl sevdiğimi biliyor KARADAYI

Medcezir :oley:bu sezon beyendiyim bir dizi oldu.bir tek ASKi merak ediyorum oda guzel olucak bence :Z

izliyorum zaten yine, ama ilk bölümlerdeki tadı alamıyorum. Olaylar Savaş'ın intikamı etrafında döndüğü sürece de alamayacağım sanırım. Çok uzadı Savaş olayı.
Aynen ne zaman hersey ortaya cıkcak ya 5 bölumluk intikammi olur beaaa :(

Sana Bir Sır Vereceğim çok iyi gidiyor. Tatar Ramazan da fena gitmiyor.

Karagül izleyicileri Medcezire akın eder gibi.Sonuçta Çağatay ve Serenay
Tatar Ramazan'a bakıyon mu aga Ramazana neler yapıyorlar of of
evet aga 10 dk kaçırdım ama dayanamadım izliyorum internetle falan uğraşamam süper dizi aga ya süper dizi ramazana söyledikleri türküde tüylerim diken diken oldu inşallah iyi reyting alır ve devam eder biterse çok üzülüyorum şu an vadiden sonra en çok zevk aldığım dizi izlerken yapana helal olsun çok süper bir dizi TATAR RAMAZAN

tatar ramazan fena gitmiyo çok daha iyisini hakediyo çok kalite dizi o söyledikleri türkü neydi ya onu internetten bulup telefonuma atmam lazım

evet aga 10 dk kaçırdım ama dayanamadım izliyorum internetle falan uğraşamam süper dizi aga ya süper dizi ramazana söyledikleri türküde tüylerim diken diken oldu inşallah iyi reyting alır ve devam eder biterse çok üzülüyorum şu an vadiden sonra en çok zevk aldığım dizi izlerken yapana helal olsun çok süper bir dizi TATAR RAMAZAN
Türküden bir şey anlamadım ben ama o sahne müthişti yağmurun ortasında

Medcezir reklamdan sonra 6 mı almış? Nasıl ya sbt kıyak geçmiştir hemen yükselmesi imkansız...
Reklamı zaten 4 almişti şaşılacak yada kıyaklık bi durumu yok.
21:33'de reklama girmişti sanırım (b) @HachiKo yazmişti.
21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.19 2) SMNYL TV: 3.9 3) KANALD: 3.26 4) SHOW: 3.05 5) ATV: 2.9