13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

"Sana Bir Sır Vereceğim" de hiç fena gitmiyor gibi. Karagül olmasa idare edebilirdi Fox'u Cuma için. :)

Kayıp için İntikam ve Merhameti de ateşe attı Kanal D. Ama ters tepti. Her dizinin tanıtımları ortalama olarak dönmeliydi ekranda. Birinin gereğinden çok fazla, diğerini gereğinden çok az yaparsan sonuç böyle olur işte.

Medcezirin müzikleri her Ay Yapım dizisi gibi güzel. Ama Karadayı'nın dizi müziklerine ulaşamaz, onun gibi güzel olamaz. :)

Sana bir sır vereceğim duygu ağırlıklı bir anlıktaydı.:)Bu akşam için Biraz heyecan gerekli.:)

Medcezir bitti, Kayıp'a zapladım bakalım nasıl diziymiş(b) 14dk'lık gibi heycanlımıymış? Allah'tan ön gösterimi izledim:X Kaçirdiğim bişey olmamiş:F

Medcezir gercekten sicak, samimi, icten ve kaliteli yapilmis. Baris Falay harika. Cok begendim.

Çalıkuşu'nun tanıtımları özellikle son ikisi fevkaladenin fevkinde olmuş.😀Çok beğendim.:)
Fahriye Evcen'in efsane dönüşü olacak bu dizi.:)

Medcezir reklamdan sonra 6 mı almış? Nasıl ya sbt kıyak geçmiştir hemen yükselmesi imkansız...

yani hayatımda kayıp kadar tanıtılan dizi görmedim her reklamda kayıp hep kayıp ne oldu 3 reyting :D
medcezirin fragmanı 100 defa gösterildiyse kayıpın 500 defa gösterildi ama sonuç ne

Şaka heralde? Med cezir ne kadar önce çıkarttı fragmanı ve ne kadar reklam yapmıltır star, kral tv. Zaten star'ın tek yeni diZisi o. Artık düşünemiyorum ne kadar yaptıklarını ya da hayal bile edemiyorum.

Kayıp pt2'ye atılır gibi. Çok tanıtımının yapılması ters tepmiş anlaşılan. Ben internetteki izlenme oranlarına bakarak çok daha iyi gitmesini beklerdim anlıklarda. Bakalım tns'de nasıl gidecek?

Çalıkuşu'nun tanıtımları özellikle son ikisi fevkaladenin fevkinde olmuş.😀Çok beğendim.:)
Fahriye Evcen'in efsane dönüşü olacak bu dizi.:)
ya ne fevkaladesi gözünü sevim izlediğim fragmanlar gördüğüm en kötü yeni dizi fragmanları kayıp bu fragmanlarla bu oranı aldıysa çalıkuşu hiç başlamasın bile 2-3 alır ötesi yok

Kayıp pt2'ye atılır gibi. Çok tanıtımının yapılması ters tepmiş anlaşılan. Ben internetteki izlenme oranlarına bakarak çok daha iyi gitmesini beklerdim anlıklarda. Bakalım tns'de nasıl gidecek?
aga sende her kanal d dizisi başarken zirvede olacak zirvede oalcak diyosun sonuç hüsran oluyo hep umarım daha dikkatli olursun kanal fanlığını bi kenara itip yorumlar yaparsan daha iyi olur :)

Medcezir'i izledim ve çok beğendim.Çağatay Ulusoy oyunculuk olarak çok iyidi.20 Dakika ve İntikam senaristleri izlesin diziyi O.C'de Abd uyarlaması ama medcezir'de intikam ve 20 dakika'da olan soğukluk yoktu demek ki iyi yazınca oluyormuş

Medcezir'i izledim ve çok beğendim.Çağatay Ulusoy oyunculuk olarak çok iyidi.20 Dakika ve İntikam senaristleri izlesin diziyi O.C'de Abd uyarlaması ama medcezir'de intikam ve 20 dakika'da olan soğukluk yoktu demek ki iyi yazınca oluyormuş

Ha bak o konuya değindiğin iyi olmuş.

Uyarlama olmasına rağmen soğukluk yoktu. Biraz ece-melek biraz da hikayeden dolayı sanırım.