İsmini bulayım bir bakayım kadrolaraO kim ya, tam olarak kimden bahsediyon?
İsmini bulayım bir bakayım kadrolara
23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.27 2) SHOW: 3 3) STAR: 2.78 [/quot
Heralde davetteki kadının abisi. Masada kemali tersleyen adam?
yaşlandı adam aga 15 sene önceki diziden bahsediyoruz orda bi başkaydı tabi burda kel olmuş ön tanıtımda görmüştümNiye öyle kararmış o çok tipsiz olmuş bir Deli Yürekte ki haline bak birde burada ki
hahaha vallahi ya ben hayatımda bu kadar reklamı yapılan dizi görmedimOo Kayıp tutmamış? O kadar reklamı yapıldı, seyirciye yalvardılar neredeyse izlemeleri için
Evet baya bi değişmiş.
Çok üzüldüm seviyordum adamıyaşlandı adam aga 15 sene önceki diziden bahsediyoruz orda bi başkaydı tabi burda kel olmuş ön tanıtımda görmüştüm
Her şey reyting değil bence dizi çok farklı ve başarılı olmuş bence.Oo Kayıp tutmamış? O kadar reklamı yapıldı, seyirciye yalvardılar neredeyse izlemeleri için
neye üzülüyon aga ölmüş gibi konuşma ya 15 seneden bahsediyoruz adam sadece saçları kesmiş aynı yineÇok üzüldüm seviyordum adamı
farklı mı aga kızım neredenin aynısı ne farkı hee ondan daha iyi olduğu kesin ama çok farklı falan değil bu kadar reklama rağmen şurda bi 4 bile göremiyosa iş yok demektirHer şey reyting değil bence dizi çok farklı ve başarılı olmuş bence.