13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül Total grubunda zirveyi kaptırmaz gibime geliyor, AB grubunda işler belli olmaz. :)

Medceziri sevdim ama çok bağlanmamak gerekir. Olası bir ihtimal Yalan Dünya Cumaya gelirse zaten netten izlerim. :)

Yalan Dünya Cumaya gelirse A/B 1. si belli 2. kim? :X

Medceziri sevdim ama çok bağlanmamak gerekir. Olası bir ihtimal Yalan Dünya Cumaya gelirse zaten netten izlerim. :)

Yalan Dünya Cumaya gelirse A/B 1. si belli 2. kim? :X
yalan dünya cumaya gelirse karagül medcezir hs arasında totalde kaybolur ilk 15 e falan giremeyebilir ama kayıp öyle olmaz en kötü ilk 3 garanti

Geldin mi bunları demek için mi uğradin:X
Sabah intkiman için geldi malum reytingler çok için aciciydi.

Huzur sokağında senarist ve yapımcı değişikliği çok belli oluyor. Müzikler huzur sokağına uygun olmuş kıyafetlerde duzelmis. Senaryoyu toparlamaya çalışıyorlar belli dizi toparlanacak gibi duruyor

Misafir yüzünden Medcezir izliyorum ama cok begendim diziyi. Sicak ve güzel kurgulanmis.

medcezir yeni sezonun tutan ilk dizisi oldu hayırlı olsun belliydi zaten :D kayıp daha huzur sokağını geçemiyo hayal kırıklığı ben yüksek beklerdim

Ön gösterimi 6 alan dizi vasat ötesi gidiyor.:)Kanal D intikam ve Merhamet'e yazık etti.:(

yalan dünya cumaya gelirse karagül medcezir hs arasında totalde kaybolur ilk 15 e falan giremeyebilir ama kayıp öyle olmaz en kötü ilk 3 garanti
Yok artık. :X

Takas senin söylediğim gerilediği dönem süresinin 60-70 dakikaya indiği dönemdi. Eski süresine geri dönünce tekrar 4+ reyting aldı hem de Pazartesi gibi zorlu bir günde. Geçen sene de Cuma Huzur Sokağı gibi güçlü bir rakip vardı iyi reytingler alıyordu, Dila Hanım vardı 7 reyting alıyordu onlara karşı 5+ reyting alıp 3. oluyordu. Şimdi sadece Karagül var ona mı direnemeyecek?

Kayıp'ın ilk bölümü çok durgundu. Ben daha tempolu bekliyodum. Hep konuşmalarla geçti, bi aksyon göremedik henüz. Ama şu bi kesin ki, dizi ilerledikçe rtgleride yükselicek bence. Şu gerçek de var ki bu dizi totelde pek yüksek oranlar alamaz ama ab'si hiç belli olmaz.:)