aga kayıp ın jeneriğini atarmısın müziklerini kim yapıyo ona bakıcamKayıp'ın müzikleri harika gerçekten.
Kayıp'ta ki çocuk Kayıp Şehir'de de vardı oyunculuğunu çok beğeniyorum önü açık.
link atarmısınKayıp'ın jenerik müziği sanki bana eskide yayınlanan bir dizinin jenerik müziğini andırdı
Hangisini iziliyorsun?Medcezir tuttu ama Kayıp hayal kırıklığı SBT verilerine göre. Fakat A/B'de bu kadar kötü gitmeyeceğini düşünüyorum Kayıp'ın. Yine de PT1'de tutunması zor.
Şuan mobilim atarım ama dizide içinde kullanılan müzikleri harika.aga kayıp ın jeneriğini atarmısın müziklerini kim yapıyo ona bakıcam
link atarmısın
Kanal D yayın hayatının en büyük hatalarından birini yaptı.Bu dizi için diğer dizilerini harcadıoha huzur sokağı kayıpı geçmiş günün şoku kayıpın daha yüksek gitmesini beklerdim ön tanıtım güzeldi ama demekki herşey o kadarmış gerisi fos gibi
yok aga diğer dizilerle ne alakası var abartma sadece çok abarttı bunu bu kadar abartıya en azından 7-8 reytingle başlaması lazımdı ama zor gibiKanal D yayın hayatının en büyük hatalarından birini yaptı.Bu dizi için diğer dizilerini harcadı
Hiçbirini izlemiyorum ikisine de göz gezdirdim 5-10 dakika.Hangisini iziliyorsun?
gökhan kırdar yapıyo galiba müziklerini o yapıyosa herşeye hazırlıklı olun o adam müzik fenomeni bu toygar ışıklıya falan her alanda fark atar onların çok üst düzeyi ama jeneriği görmem lazım o mu değil mi görmek açısındanŞuan mobilim atarım ama dizide içinde kullanan müzikleri harika.
Tamam bilgisayara geçersem sana atarım linkini.gökhan kırdar yapıyo galiba müziklerini o yapıyosa herşeye hazırlıklı olun o adam müzik fenomeni bu toygar ışıklıya falan her alanda fark atar onların çok üst düzeyi ama jeneriği görmem lazım o mu değil mi görmek açısından