13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Kayıp'ta Müslüm baba anılıyor. :)

0:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.29 2) ATV: 4.3 3) KANALD: 3.51 4) SMNYL TV: 3.24 5) FOX: 2.67
Çok iyi HS :D

Huzur Sokağı İnşallah Karagül gelince dağılmaz şu an Atv'yi idare eder

med cezir zirvede yer almayı başlamış beklediğim gibi :)

Medcezir tuttu ama Kayıp hayal kırıklığı SBT verilerine göre. Fakat A/B'de bu kadar kötü gitmeyeceğini düşünüyorum Kayıp'ın. Yine de PT1'de tutunması zor.

Kayıp'ın müzikleri harika gerçekten.

Kayıp'ta ki çocuk Kayıp Şehir'de de vardı oyunculuğunu çok beğeniyorum önü açık.

oha huzur sokağı kayıpı geçmiş :D günün şoku kayıpın daha yüksek gitmesini beklerdim ön tanıtım güzeldi ama demekki herşey o kadarmış gerisi fos gibi :)

Kayıp'ın jenerik müziği sanki bana eskide yayınlanan bir dizinin jenerik müziğini andırdı

Macin devre arasinda kayipi izledim super dizi muzikler falan bu hafta olmasa ilerleyen haftalarda ozellikle ab grubun da liderligi alir bence

Şuan mobilim atarım ama dizide içinde kullanan müzikleri harika. :)
gökhan kırdar yapıyo galiba müziklerini o yapıyosa herşeye hazırlıklı olun o adam müzik fenomeni bu toygar ışıklıya falan her alanda fark atar onların çok üst düzeyi ama jeneriği görmem lazım o mu değil mi görmek açısından

gökhan kırdar yapıyo galiba müziklerini o yapıyosa herşeye hazırlıklı olun o adam müzik fenomeni bu toygar ışıklıya falan her alanda fark atar onların çok üst düzeyi ama jeneriği görmem lazım o mu değil mi görmek açısından
Tamam bilgisayara geçersem sana atarım linkini. :)

Sana bir sır vereceğim'i izliyorum...Kayıp ve Medcezir'e geç kaldım.:)

Belki tekrarlarına başında denk gelirsem izlerim..)

Zaten Kayıp bugün en az 4 kez verilir.😀