13 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

İlk haftanın bölüm reytingleri çok önemli değil, eğer 5 hafta sonra da bu rakamları alırsa yeni kararlar alınır.

Medceziri izliyorum şu an. Kayıpın da tekrarına bakarım.

Medcezir şu an iyi gidiyor. Açık konuşacağım. Ay Yapım uyarlama konusunda D Productions`tan daha iyi. D Productions kendi yazdığı dizilerde çok başarılı ama uyarlama işini beceremiyor.

Medcezir uyarlandığı halde sıcaklık var dizide. Ama tam izleyip karar verelim. :)

Türkiye Gündemi · Değiştir
#huzursokağı
#medcezir
#reytingrekortmeniSBSV
#BenSeninYerindeOlsam
#AleviliğimiAğzınaAlmaMelihGökçek
Aziz Yıldırım
MetinOktayRuhuyla ParçalaGALATASARAY
Ülkücüler KarşılıklıTakipleşiyor
SanaOlanAşkımız MahşereKadarFENERBAHÇEM
Bugün GünlerdenMedcezir

Şaka gibi :X:X

İki diziye de göz gezdirdim. Kayıp tutmazmış gibi geldi bana. Tam bir A/B işi gibi gözüküyor ama PT2'de yayınlanacak A/B işlerinden. :)

Yalan Dünya PT1'e gelebilir.

Medcezir şu an iyi gidiyor. Açık konuşacağım. Ay Yapım uyarlama konusunda D Productions`tan daha iyi. D Productions kendi yazdığı dizilerde çok başarılı ama uyarlama işini beceremiyor.

Medcezir uyarlandığı halde sıcaklık var dizide. Ama tam izleyip karar verelim. :)
Revan için rahat olsun bence Yalan Dünya Cuma gününe gelir gibi.

ilk defa tarafsız bir yorumunu okudum be beğendim

Havada Tatar Ramazan kokusu var.Bu akşam onun gecesi olabilir
Huzur Sokağı 15 dk reklam girmedi oha

Türkiye Gündemi · Değiştir
#huzursokağı
#medcezir
#reytingrekortmeniSBSV
#BenSeninYerindeOlsam
#AleviliğimiAğzınaAlmaMelihGökçek
Aziz Yıldırım
MetinOktayRuhuyla ParçalaGALATASARAY
Ülkücüler KarşılıklıTakipleşiyor
SanaOlanAşkımız MahşereKadarFENERBAHÇEM
Bugün GünlerdenMedcezir

Şaka gibi :X:X
Neden şaka gibi ? Hak ediyor bence

İki diziye de göz gezdirdim. Kayıp tutmazmış gibi geldi bana. Tam bir A/B işi gibi gözüküyor ama PT2'de yayınlanacak A/B işlerinden. :)

Yalan Dünya PT1'e gelebilir.
Ben daha önce demiştim Kayıp Şehir gibi olabilir sonu. :)

Bu tür diziler Türkiyede tutmuyor malesef. Diziler kötü demiyorum ama soğuk bi havaları var. İntikamı tutturan da Beren Saattir. :)

Revan için rahat olsun bence Yalan Dünya Cuma gününe gelir gibi.
İçim hala rahat değil. AŞK, Çalıkuşu, Fatih ve Güneşi Beklerken de var. :(

Kayıp ve Medcezir'e baktım Kayıp pt2 olmazsa baya zorlanır Medcezir ise daha iyi geldi bana, dizileri izlemeden önce Kayıp daha öndeydi benim için. :)

serenay sarıkayanın olduğu binanın bahçıvanlığını vallaha bende yaparım

med cezir çok güzel, Kayıp'ı izleyemedim daha tekrarını izleyeceğim

Kayıp bence tutacak, AB bir dizisi bu. Total'dan büyük beklentilerimiz olmasın ama bir çok kişi çok beğenmiş :)

yeni diziler hikaye arkadaşlar iki dünya arasında var stv de günlük dizi olarak mükemmel çok heycanlı ya oturdum 1 saattir izliyorum zaten bizimkiler kaçırmıyo her gün izliyolar :D reytingleri şahane acaba haftalık olsa nolur diye düşünmeden edemedim gerçekten günlük dizi oalrak üst düzey