Polat Şaşmaz
Favori Üye
Revan için rahat olsun bence Yalan Dünya Cuma gününe gelir gibi.Medceziri izliyorum şu an. Kayıpın da tekrarına bakarım.
Medcezir şu an iyi gidiyor. Açık konuşacağım. Ay Yapım uyarlama konusunda D Productions`tan daha iyi. D Productions kendi yazdığı dizilerde çok başarılı ama uyarlama işini beceremiyor.
Medcezir uyarlandığı halde sıcaklık var dizide. Ama tam izleyip karar verelim.![]()
Medceziri izliyorum şu an. Kayıpın da tekrarına bakarım.
Medcezir şu an iyi gidiyor. Açık konuşacağım. Ay Yapım uyarlama konusunda D Productions`tan daha iyi. D Productions kendi yazdığı dizilerde çok başarılı ama uyarlama işini beceremiyor.
Medcezir uyarlandığı halde sıcaklık var dizide. Ama tam izleyip karar verelim.![]()
Neden şaka gibi ? Hak ediyor benceTürkiye Gündemi · Değiştir
#huzursokağı
#medcezir
#reytingrekortmeniSBSV
#BenSeninYerindeOlsam
#AleviliğimiAğzınaAlmaMelihGökçek
Aziz Yıldırım
MetinOktayRuhuyla ParçalaGALATASARAY
Ülkücüler KarşılıklıTakipleşiyor
SanaOlanAşkımız MahşereKadarFENERBAHÇEM
Bugün GünlerdenMedcezir
Şaka gibi![]()
Ben daha önce demiştim Kayıp Şehir gibi olabilir sonu.İki diziye de göz gezdirdim. Kayıp tutmazmış gibi geldi bana. Tam bir A/B işi gibi gözüküyor ama PT2'de yayınlanacak A/B işlerinden.
Yalan Dünya PT1'e gelebilir.
İçim hala rahat değil. AŞK, Çalıkuşu, Fatih ve Güneşi Beklerken de var.Revan için rahat olsun bence Yalan Dünya Cuma gününe gelir gibi.
Merak etme hacı kötülemedim aslında.2 dizide en çok KAYIP dizisinin reklamı yapıldığı halde listede yokHavada Tatar Ramazan kokusu var.Bu akşam onun gecesi olabilir
Huzur Sokağı 15 dk reklam girmedi oha
Neden şaka gibi ? Hak ediyor bence