Anti Vadiciler takmis kafayi reklama eee bunu yutmak kolay degil be kardesim Intikam da reklam vermedi o neden 16 Reyting alamadi peki? Diger diziler isterse tamamen reklamsiz oynasin 16 Reytinge cikamazlar Nokta
İntikam nedense bugün düşüş yaşayacak gibi geliyor bana.
15.97 lik reytingin bahanesi reklam olmuş bu sefer....ilerki haftalarda daha da düşcek intikam....bakalım bu sefer neyi bahane etceksiniz....:haha:
onur tan bu dizinin neyi oluyor ? kv ile twit atıyor anca ?
Yönetmeni
he vay keltoş
edit:haftaya son yılların en heycanlı bölümü olcakmısss vışş
10. Yıl'a özel süper bir bölüm olacakmış
15 Ocak 10.Yıl dönümü. 17 Ocak da Perşembe oluyo
@Revan'ın bana bişey devretmesine gerek yok tablolarla cevap verdim...4 share düşmesi hiçbirşey.Fakat dediğim etkenler totalde İntikamı sıralama olarak düşürmüş kaldı ki share etkisi 23'den sonraki programlar için daha etkili oluyor.Hem 1 saat 20 dakika süreyi göz ardi etme....Bildiğin bir dizi süresi....Ama senin savundugun Tuba yerle bir eksan olunca bana Beren'le vurmaya çalişiyorsun.K.bakma Beren'nin AB'sinin ne kadar güçlü oldugu görüyorsun.Bunun için haber bile açtim.Ceo'lar bile Beren izlerken bana 4 sharecikten bahsetme bileforumdash,revan sana mi devretti intikamı kurtarma işini )))
bir dizı farklı saatlerde yayınlanıyorsa burda bakılacak sharelerdır . adamlar shareleri boşuna mi listeye eklemıyor )))
intikamin sharıne bakınca 4 puan düşmüş gözüküyor durum.açık ve acıklı maalesef : kabul etmesende ))
Kvp seyircisi kitli ya, ayrilmaz ya, birakmaz ya bi turlu, bunu anca bol reklamli yayimda gorebiliriz.. Ama kvp boyle bisey yapmadigi icin belliki taraftarlarina pek guvemiyo, bide guvense carsambayi persembeye baglayan gunde tum kvp ciler banlanma kozunu kullanirlar )
Vadi'nin bu bölümü 100 dakika 21 saniye sürmüş. :
Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm Full İzle - Kurtlar Vadisi Pusu
Hatta başındaki Pana Film'i kesmişler. O da 10 saniye yani 100 dakika 31 saniye
Baktığımızda Vadi 20:58:16 ve 23:21:50 arasında yayınlanmış Bu süre ise 143 dakika 34 saniye
Sonuç olarak toplam reklam süresi 43 dakika 3 Saniyedir
arkadaşlar sorabilirmiyim 8 ve 10 reyting nezamandan beri az oldular yani intikam 2-3 reyting almış gibi davranıyosunuz 8 reyting hatırlatırım geçen sezon vadinin ortalamasıydı yani hiç te az oran değil çok yüksek