10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anti Vadiciler takmis kafayi reklama eee bunu yutmak kolay degil be kardesim :) Intikam da reklam vermedi o neden 16 Reyting alamadi peki? Diger diziler isterse tamamen reklamsiz oynasin 16 Reytinge cikamazlar Nokta

Tek rakibi Türk Hava Yolları
kvm_biggrin.gif
Nazar etme nolur çalış seninde olur !
kvm_biggrin.gif
Baba Parası değil rating teri D:

İntikam nedense bugün düşüş yaşayacak gibi geliyor bana. :)

Demiştim. :D

İntikam, Beren Saat'in en az izlenen dizisi olacak gibi.

Vadi şovuna devam ediyor. Uzun süre daha zirveden inmez.

Star, Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi Perşembe'ye koyarak iyi yaptı, artık her gündeki işleri iyi, kötü günleri yok.

Zengin Kız Fakir Oğlan dünkü komedi bölümüyle A/B'de iyi gitmiş.

İki Dünya Arasında yükselişe geçerek 22. olmuş.

15.97 lik reytingin bahanesi reklam olmuş bu sefer....ilerki haftalarda daha da düşcek intikam....bakalım bu sefer neyi bahane etceksiniz....:haha:

forumdash,revan sana mi devretti intikamı kurtarma işini :))))

bir dizı farklı saatlerde yayınlanıyorsa burda bakılacak sharelerdır . adamlar shareleri boşuna mi listeye eklemıyor :))))

intikamin sharıne bakınca 4 puan düşmüş gözüküyor durum.açık ve acıklı maalesef : kabul etmesende :)))
@Revan'ın bana bişey devretmesine gerek yok tablolarla cevap verdim...4 share düşmesi hiçbirşey.Fakat dediğim etkenler totalde İntikamı sıralama olarak düşürmüş kaldı ki share etkisi 23'den sonraki programlar için daha etkili oluyor.Hem 1 saat 20 dakika süreyi göz ardi etme....Bildiğin bir dizi süresi....Ama senin savundugun Tuba yerle bir eksan olunca bana Beren'le vurmaya çalişiyorsun.K.bakma Beren'nin AB'sinin ne kadar güçlü oldugu görüyorsun.Bunun için haber bile açtim.Ceo'lar bile Beren izlerken bana 4 sharecikten bahsetme bile :X

Kvp seyircisi kitli ya, ayrilmaz ya, birakmaz ya bi turlu, bunu anca bol reklamli yayimda gorebiliriz.. Ama kvp boyle bisey yapmadigi icin belliki taraftarlarina pek guvemiyo, bide guvense carsambayi persembeye baglayan gunde tum kvp ciler banlanma kozunu kullanirlar :))

Biri Yakup a reklam sürelerini hesaplayip göstersin yeter be kardesim her yorumunda reklam vermedi diyorsun .
Intikamda nerdeyse reklam vermiyo ve aldigi sonuc ortada karsisinda da özetler var .

Kurtlar Vadisi 10.yılındada reytingleri süpürmüş totalde 16 ab grubunda ise 12 reyting alarak açık ara zirvede yer almış üstelik uzun özetle. :)

arkadaşlar sorabilirmiyim 8 ve 10 reyting nezamandan beri az oldular yani intikam 2-3 reyting almış gibi davranıyosunuz 8 reyting hatırlatırım geçen sezon vadinin ortalamasıydı yani hiç te az oran değil çok yüksek

arkadaşlar sorabilirmiyim 8 ve 10 reyting nezamandan beri az oldular yani intikam 2-3 reyting almış gibi davranıyosunuz 8 reyting hatırlatırım geçen sezon vadinin ortalamasıydı yani hiç te az oran değil çok yüksek

O reytinglere az reyting diyen yok. Süper reytingler. Başa diziler oreytingi almak için ölüp ölüp diriliyor. İntikam;'ın da bundan biraz daha sından fala gidecek yeri yok. Ama böyle davranılmasının tek sebebi Şu söz: 3 Ocak'ı Bekleyin. Çok iddialı konuştular. Ama sonuçlar ortada. Sebep bu.

- - - Ekleme - - -

Zamanında deselerdi "Vadi bu sezon çok yüksek İntikam geçemez.". Bunlar hiç olmazdı. :ok:

İntikam kötü gitmiş diyen yok revanın kışkırtmaları ve diğerlerinin katılmaları üzerine is buraya geldi ama vadi total 16 ab 12 alıyor intikam olsa bile önce bu kabullenilsin.