10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çanak bnu gidişle elinde patlayacak destere :)))))
sbt nin reytinglerine bakarsan intikam 5 reyting almış sen bilirsin sbt yi seçelim baz olarak fark etmez yani :)))))
destrer hem kapak hem çanak elinde patladı. sbt nin reytinglerini sende kaale aldın ya artık gam yememe :)))))))

elimde patlamaz fitili ateşleyip çanağı sana öyle teslim ederim beyazsoy patlatacak yeri iyi bilirim ben :)))

yani çanak senin çanak gözün gibi bak ona kimse senden almaz zamanı gelince fitili atşlemek düşüyor bana :))

sbt reytingleri kaaale almak gibi seninle aynı hataya düşmem ama sbt sadece öngörüde bulunman için sana yardımcı olacaktır o açıdan 21 -22 arası yst nin intikama engel olduğunu ordan görmemek için kör olmak lazım sanırım sen görüyorsun böyle bir kusurun yok eminim o ara intikamın yst tarafından engelelndiğini görecek kapasitedesin umarım :))

KVP süper oranlar almis totalde 16 ya dayanmis iki güclü rakip karsisinda :D
Ab de kaybettigi liderligi geri almis 12 yi gecmis :)
Gelecek hafta daha da yükselecek
Acun ve intikam da gayet basarili oranlar almis Intikam gelecek hafta yine de düsebilir

intikam haftaya yine düşücek,çakma amerikan senaryolarını türk milletine beğendiremezsiniz

biz bahane ararsak çok ama aramıyoruz

yeni dizi iki rakibi var biri totalde güçlü diğeri ab de totali epeyce yıprattıkk rakibin ama asıl başrı ab si 14 lerde olan proğramı alta almışız hemdeilk bölümlerde

ama reytingde başarı beklerken intikamdan intikmın senaryosuna oyuncularına güveniyorum dün izledim gerçekten mükemmeldi bir solukta bitti nsıl bittiğini anlamadım bugüne kadar gelmiş en iyi dizilerden biri

hatta fatmagülün ikinci sezonunda yer yer sıkılıyordum ama intikamda dün bir çırpıda dizi bitti sıkılmaktan çok insan hep bundan sonra nolacak diye merakla bekliyor

izlemeni tavsiye ederim reco cidden muhteşem bişey izlersen vadiyi bırakacakksın buna eminim kalite var dizide :)

- - - Ekleme - - -

başlangıçta 20 daka biterken 25 dakika bu kadar reklamı intikamda verdi :))

total de kimi yıprattınız destere adamlar önceden de 15 alıyodu şimdide bide yıprattık diye kendini kandırma ayrıca senaryoyu kendilerimi yazmış nerde burda başarı amerikan senaryosunu 3 5 cümle eklemekle emek harcanmış olmaz Abde de bişey yapamadınız zaten bence onlarda anladı bu dizinin gidişatında bişey olmicağını görürsün onlarda izlemeyi bırakcak öyle olmasa bu haftada vadiden izleyici çalardı ama çalamadı ve bi ayrıca daha bana kaliteden bahsediyosun ben kaliteyi 10 seneden belli dolu dolu yaşayarak izliyorum çakma yapımlardan kalite bulucak değilim :)
ve son ayrıca intikam başlangıçta 20 dkka reklam vermediği gibi bitiştede 25 dkka reklam hiç vermedi LÜTFEN SALLAMASYON YAPMAYALIM...:)

total de kimi yıprattınız destere adamlar önceden de 15 alıyodu şimdide bide yıprattık diye kendini kandırma ayrıca senaryoyu kendilerimi yazmış nerde burda başarı amerikan senaryosunu 3 5 cümle eklemekle emek harcanmış olmaz Abde de bişey yapamadınız zaten bence onlarda anladı bu dizinin gidişatında bişey olmicağını görürsün onlarda izlemeyi bırakcak öyle olmasa bu haftada vadiden izleyici çalardı ama çalamadı ve bi ayrıca daha bana kaliteden bahsediyosun ben kaliteyi 10 seneden belli dolu dolu yaşayarak izliyorum çakma yapımlardan kalite bulucak değilim :)
ve son ayrıca intikam başlangıçta 20 dkka reklam vermediği gibi bitiştede 25 dkka reklam hiç vermedi LÜTFEN SALLAMASYON YAPMAYALIM...:)

sallamasyıon ceza nedenidir dikkat et :) benim gibi türkiyeni temiz tut seviyeyi koru reco :)

totalde etkilenmediniz neden ? çünkü daha intikam sizinle aynı anda başlamıyor yani kaçışlardasınız aynı anda başlasa gümlersiniz yakında etkileneceksiniz apaçık ortada :)

amerikadan alınmış diyorsunda her amerikadan alınan diziye bak birde intikam dizisine bak senaryoyu işlerken oynarken oyunculukta kalite son noktada

senaryonun dışardan alınması aslında genelde kaliteli işlerin dışarda yazılmasından kaynaklı sadece onu alıp inci gibi işlemek kalmış berene berende işin hakkını sonuna kadar vermiş

sizin çakma rambo amerikadan alınmış hemde başından sonuna kadar türkiyeye uydurulmuş bir şekilde ama aslının bile kalitesizliğine ulaşamamış dahada kalitesiz rambnun orjinali kalitesizdi birde polatın kalitesizliğini ekle buna iki çöpten ortaya nasıl bir yaratık çıkar tahmin etmek zor olmasa gerek

10 yıldır tahammül ediyorsa diziye bu senin sabrını gösterir bu açıdan dizini değilde seni kutluyorum :)

sabah çıktım siteden tartışıyodunuz yeni geldim hala tartışıyosunuz:D

daha çok beklersin siz dua edin çakma rambonuz hala gelmedi diziye gelse çok kötü düşeceksiniz :))

intikam her hafta arttırarak yoluna devam edecek sizde arkadan gözü yaşlı izlemek kalacak :))

Bekle gör niye sabirsizlaniyon ki
Vadi yükselecek Intikam düsecek ayrica cakma rambo kiskirtmaya girer :)

Bekle gör niye sabirsizlaniyon ki
Vadi yükselecek Intikam düsecek ayrica cakma rambo kiskirtmaya girer :)

mesela eşeğe eşek demek kışkırtmaya girermi legolas sence ?

bence girmez çünkü herkes ismiyle anılır

o açıdan çakma ramboyada çakma demek neden kışkırtma olsun yalan söylemiyorumki :))

takas la sen olmadan buranın tadı çıkmıyor bu foruma gökkuşağı gibi renk katıyorsunuz

mesela eşeğe eşek demek kışkırtmaya girermi legolas sence ?

bence girmez çünkü herkes ismiyle anılır

o açıdan çakma ramboyada çakma demek neden kışkırtma olsun yalan söylemiyorumki :))

senin de dedigin gibi ismiyle anilir simdi ben sana destere yerine baska bisey desem olurmu olmaz
öyüzden Polat alemdar de :)

sallamasyıon ceza nedenidir dikkat et :) benim gibi türkiyeni temiz tut seviyeyi koru reco :)

totalde etkilenmediniz neden ? çünkü daha intikam sizinle aynı anda başlamıyor yani kaçışlardasınız aynı anda başlasa gümlersiniz yakında etkileneceksiniz apaçık ortada :)

amerikadan alınmış diyorsunda her amerikadan alınan diziye bak birde intikam dizisine bak senaryoyu işlerken oynarken oyunculukta kalite son noktada

senaryonun dışardan alınması aslında genelde kaliteli işlerin dışarda yazılmasından kaynaklı sadece onu alıp inci gibi işlemek kalmış berene berende işin hakkını sonuna kadar vermiş

sizin çakma rambo amerikadan alınmış hemde başından sonuna kadar türkiyeye uydurulmuş bir şekilde ama aslının bile kalitesizliğine ulaşamamış dahada kalitesiz rambnun orjinali kalitesizdi birde polatın kalitesizliğini ekle buna iki çöpten ortaya nasıl bir yaratık çıkar tahmin etmek zor olmasa gerek

10 yıldır tahammül ediyorsa diziye bu senin sabrını gösterir bu açıdan dizini değilde seni kutluyorum :)

tmm ağır bi laf söylemiş olabilirim onun için özür dilerim ama sen de şunu unutmaki başında 20 dkka reklam vermediği gibi sonundada 25 dkka reklam vermedi bu 1
Total de biz mi onlardan kaçıyoruz bak burda yine bi yalan var ve diziyi yine hakaret ediyosun nedenmi Vadi her zaman ki yibi yine özetli yayınlanıyo asıl bizden kaçan intikamdır bizmi onlara diyoruz nolurusunuz özetsiz yayınlayında biz sizden çok izlenelim buyursun hodriş meydan o da aynı anda başlasın ama asıl ozaman hüsrana uğrarlar bu 2

ve 3.süde siz veyada sen hala çakma rambo diye tutturmaya devam et millet Çakma ramboda olsa öylede değil ya olsa bile böyle rambo görmemiştir İntikamda da en fazla kalitede oyunculukda olur gerisi hikaye bide kalite diyosun Kalite Başka yapımları uyarlamakla olmuyo destere hadi kal sağlıcakla :)