10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen aga 25 reytinglik bölümdü bence

hacılar ben size bişey sorcam...vadi iyi dizi gerçekten ben izlemiyom ama dün az baktım belli yani..
şimdi bu fatmagulun sucu kv yi gecıyormus ben o zamanlar takıp ne etmıyordum hıc reytıngı dila hanım ile basladım :D

nasıl gecıyordu vadıyı o zamanlar senaryo cok mu kotuydu ısın aslı ne ??
ben dun ıntıkama baktım vadi ozetken 30 dk cacik bir dizi gibi geldi bişey yoktu yeni oldugu ıcın belkı anca konusma var tanıdık beren dısında oyuncuda yok ole zaten beren olmasa ımkansız hemen 8 reytng gormesı o dızının :D

aga agb nin reytinglerle oynadığı tespit edildi ve bu diziler içinde fatmagülde var.
haftaya heycanla bekliyoruz vadiyi

aga agb nin reytinglerle oynadığı tespit edildi ve bu diziler içinde fatmagülde var.
haftaya heycanla bekliyoruz vadiyi
hile vardı diyorsun yani o zamanlar :D
haftaya vadi kimse tutamazzz hele yıl donumu kiiiii...vadi zaten 15 altına dusmesı cok zor olm belli izleyicisi var 5 tane iyi dizi koy o gune yıne pek degısmez

aynen o kesin star ve kanal d en güçlü işlerini koydular vadi yine arttı kimse engelleyemiyo :D sana özelden atacam şimdi

vadi de ki ekibin kafa rahat anasn stym :) adamlar zaten hep birinci oluyor belli sharenin altınada dusmuyorrr ohhh kebab valla :=)
yarın kacıncı oldk derdi yok o yok bu yok anca duserse o zaman dusunurler cogu reytnge bıle bakmıyodur ekipten artk haha

:D :d aynen aga adamlar işine bakıyo sadece reyting zaten uçuyo :D XanTier kardeşim banlandı ya

aga bırak sigara nedir yav hem cebe zarar hem bedene her türlü zarar :D

Arkadaşlar sohbetinizi kesiyorum ama burası Perşembe reyting bölümü Vadi sohbetinizi Vadi bölümünde yapsanız.

tamam :D

- - - Ekleme - - -

nestroyers aga iyi geceler
XanTier kardeşime de iyi geceler banlanmasına üzüldüm ama perşembe olmaması iyi oldu haftasonu bişey yok zaten :D

fışşh gene tahminim tutmuş acun kimseyi etkilememiş tabi bu da reyting sisteminin bozukluğunu gösteriyor yapımalr düşmeden başka bir yapım gelip neredeyse 9 reytin alıyor :)

bazı arklar herhalde bu reyting cihazların kurulu olduğu evlerdeki herkezin sadecce listedeki kanalları izlendiğini zannediyo öyle bir şey yok yetenek sizsinizin diğerlerin etkilememesinin sebepi vadi ve intikam dışında izlenen programların izlenmeyip yetenek sizsiniz izlediğini gösteriyor illa burdan reyting sisteminin bozuk olduğu çıkartılmaz ona bakarsan her gün alınan reytinglere bak hepsi bir birini tutuyomu yok bazı günler 1. olan (dizi ve program) 7-8 reyting alıyo vadi ve muhteşem 15-14 alıyo burdan da bozuk diye bilirz ama bence sistem bozuk diyemeyiz bu görüşle

bazı arklar herhalde bu reyting cihazların kurulu olduğu evlerdeki herkezin sadecce listedeki kanalları izlendiğini zannediyo öyle bir şey yok yetenek sizsinizin diğerlerin etkilememesinin sebepi vadi ve intikam dışında izlenen programların izlenmeyip yetenek sizsiniz izlediğini gösteriyor illa burdan reyting sisteminin bozuk olduğu çıkartılmaz ona bakarsan her gün alınan reytinglere bak hepsi bir birini tutuyomu yok bazı günler 1. olan (dizi ve program) 7-8 reyting alıyo vadi ve muhteşem 15-14 alıyo burdan da bozuk diye bilirz ama bence sistem bozuk diyemeyiz bu görüşle

bazı arkadaşalrla başlayıp üstteki mesaja cvp yazmak ilginç :) 9 reytinglik bir işe eğer zirvedeki 2 işi etkilemeden direkt başlıyorsa sorun vardır bunun mantıklı açıklaması yoktur başka dizilere de laf atmayalım perşembe konusu bu

vadiyi maç dışında hiçbir şey etkileyemez kimse bu müthiş kaliteyi bırakmaz

zirve değişmez çünkü 10 reyting fark var :D dediğim oldu tahminlerim tuttu sadece özeti geçemez demiştim virgül farkıyla özeti geçmiş

bu hafta iyice uçarız polat alemdar 10.yıl şerefine müthiş bir geri dönüş yapacak

zirve değişmez çünkü 10 reyting fark var :D dediğim oldu tahminlerim tuttu sadece özeti geçemez demiştim virgül farkıyla özeti geçmiş[/SIZE]
Özeti geçerse Helal Olsun derim demiştin!

- - - Ekleme - - -

Bu hafta A/B`de zirve tekrar İntikamın olur.[/B][/COLOR][/FONT]

vadi tüm kişilerde uçtu iyice bu hafta özette geçer

- - - Ekleme - - -

15 aldığımızda rakip yok falan dediler en güçlü rakipler geldi vadi daha da yükseldi buna denilecek tek şey HELAL OLSUN