10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
perşembe günü şu konuya mesaj yazmak nasip oldu şükürler olsun :D haftaya inşallah burdayım sınavlarda bitti oh be vadi şov geliyo konularım hazır süper konularım var agalar :D vadiyle ilgili

hoşbulduk müthiş vadi konularım var ama biraz bekleticem :D

gençler...şu 10.yıl özel bölümüyle ilgili bir konu yazında yorumları bir yapıştırak hele..(H)

- - - Ekleme - - -

hoşbulduk müthiş vadi konularım var ama biraz bekleticem :D
takas haftaki 10.yıl özel bölümüyle ilgili birşey bulursan konuyu aç hemen...10.yıl konusu sana nasip olsun...(H)

gençler...şu 10.yıl özel bölümüyle ilgili bir konu yazında yorumları bir yapıştırak hele..(H)

- - - Ekleme - - -

takas haftaki 10.yıl özel bölümüyle ilgili birşey bulursan konuyu aç hemen...10.yıl konusu sana nasip olsun...(H)

BNen açıom o konuyu !!!

- - - Ekleme - - -

Neyse vazgeçtim. 15 Ocak'ta açarız o konuyu şimdi gereksiz bence

beyler çarpıcı konular açtım vadi bölümüne akın akın konularım var 10.yıl polat dönüyo

GÜNÜN YORUMU

kurtlar vadisi pusu dünkü bölümüyle mükemmellik sınırlarını aştı artık.Baştan sona müthiş,süper,harika,inanılmaz,dehşet bir bölümdü.Aksiyon,heycan,gerilim bir an olsun bitmedi.Leyla aynıra-akif sahnelerindeki yeni müzikler müthiş ötesiydi.yeni cendere versiyonu enfestoydu.gökhan kırdar sözün bittiği yerde sözü alan adamdır.müthiş müthiş
ihtiyarlar içindeki hesaplaşma,maskeli-erkan operasyonları,mete aymar-mete ağır arasındaki rekabet,haini bulurken yaşanan müthiş gerilim,karanın esir düşmesi ve ordan müthiş bir şekilde kurtulması,akif ve aynuranın rus generalle olan müthiş diyalogları ve o esnada çalan müthiş ötesi müzik,leylanın annesi bulması ve yaşananlar ve de leylanın yeni duygusal müziği,abdülheyin yaşamicam ben yaşamicam ben demesi,rus genaralin oyunları,aksaçlının müthiş zekasıyla haini bulma çalışmaları,raufun ölmesi,mirsadın senceri takip etmesi,mete aymarın aksaçlıyı satarak sencerin tarafında olması,semih in sencer tarafından öldürülmesi,cahitin aynuraya bölümün başında dirsek attığı sahnedeki müthiş çekim,erhanın polatla işbirliği yapıp mete aymarı almaları ve de en sonda polatın garip sesiyle geri dönmesi ve leylayı görmesi vadi anlatılmaz izlenir bi bölümdü dehşe ötesi süperdi.Helal pana
reytinglere gelecek olursak sezon başından beri hep rakibi yok şu yok bu yok falan filan denildi.Halbuki en çok rakip hep bizim karşımızdaydı.defalarca dedik vadiyi bu sezon hiçbir şey geçemez vadi 10.yılında adeta küllerinde doğdu ve dün artık pana herkese gereken mesajı yolladı.star ve kanal d en iddaalıyı işleriyle perşembe geldiler ve sadece vadinin özetiyle rekabet halindeler.Kurtlar vadisi hem intikamı hem acunu 2 ye katlayarak şov yaptı resmen ve sezonun en zorlu gününde tarihi bi zafer alarak yarışılması imkansız bir dizi olduğunu herkese gösterdi.Vadi özetken yayınlanan intikam özetle kapıştığı anlarda özetin gerisinde kaldı.Kurtlar vadisi önünü kesmek için gelenlere 1 saat 20 dk reklamsız giderek madem öyle işte böyle diye cevap verdi ve tarihi fark attı eğer çok sık bölseydi eşit koşullar olmazdı rakipleri full reklamsız gierken yine en çok reklamı veren açık ara vadi.reklam reytingi 10 civarında bu dizi paranın ağababasını kaldırıyo reklamsız ve özetsiz nerdeyse yayında olan intikam acuna geçilmiş vadi özetiyle aynı reytingi almış.Bahadır özdener online izlemeyi azaltabilmek için atv ile böyle bir anlaşma yapıldığını belirtmiş
sonuç olarak KURTLAR VADİSİ yılın en büyük en zorlu gününde rakipleri açısından büyük bi fark atarak hem acunu hem intikamı 2 ye katladı özetimizle aynı reytingi alabildiler.Vadi için rakip farketmez her tülü farkını atar.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]10.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:16[/TD]
[TD="align: center"]23:21:50[/TD]
[TD="align: center"]15,97[/TD]
[TD="align: center"]35,65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:43:58[/TD]
[TD="align: center"]23:43:29[/TD]
[TD="align: center"]8,85
[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:15:29[/TD]
[TD="align: center"]22:17:52[/TD]
[TD="align: center"]8,67[/TD]
[TD="align: center"]19,46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]19:59:19[/TD]
[TD="align: center"]20:58:16[/TD]
[TD="align: center"]8,11[/TD]
[TD="align: center"]19,02[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fazla söze gerek yok heralde :D

- - - Ekleme - - -

ben yokken arkamdan konuşmazsanız sevinirim arkadaşlar dün yorumları okurken gördüm bi arkadaşa takas fake aldı deyip bizden kaçmaz falan filan yazmışsınız gülüyorum sadece :D

muhteşemyüzyıl arkadaşımız
intikam 22.14 te bitti galiba vadi 23.00 de reklam sonra başladı orda bitti zaten ondan öncede 22.40 tan sonra reklamdı zaten asıl intikam vadi özetteyken reyting alıyo yoksa durum daha kötü olurdu.vadi özetini bile geçemiyo anlıklarda güldürmeyin
vadiyi kimsenin geçemeyeceği kesin ve nettir 16 ya 8-8
star ve kanal d en güvendikleri işleri koydular ama vadi artıyor paso haftaya aşırı bi fark geliyo

- - - Ekleme - - -

biri bizi durdursun aga koptu gidiyo vadi :D

İlk olarak 1.20 dk degil 1.30 dk reklamsizdi.
vadide esit kosullarda yarisir diyosun ama inmtikamin 2. Bolum, vadinin 10. Yil oldugunu unutma.
dunku hesap sendin, adim gibi eminim.. Bunu biliyoruz.
bu arada o kucumsedigin obgZk'den bile az reklam vermis kvp. :)

bile demişsin ama yanlış dedin kardeş vadi 21.40 dan sonra 2 kez uzun reklam verdi hele son reklam upuzundu :D
nasıl öbgzk strateji gereği özetsiz başlıyosa vadide 1 saat reklamszı çünkü dananın kuyruğunun kopacağı haftalar 2-3 haftaya herşey rayına oturur o zamana kadar işleri sıkı tutmak lazım vadi şu an star ve kanal d nin en önemli işlerine karşı 16 reyting aldı
o hesap ben değildim o bensem şikayet et eğer bensem forumu bırakıyorum

İlk olarak 1.20 dk degil 1.30 dk reklamsizdi.
vadide esit kosullarda yarisir diyosun ama inmtikamin 2. Bolum, vadinin 10. Yil oldugunu unutma.
dunku hesap sendin, adim gibi eminim.. Bunu biliyoruz.
bu arada o kucumsedigin obgZk'den bile az reklam vermis kvp. :)
bir dizi 10 yıl geçsede müthiş oranlar alabiliyorsa ülkenin en iyi talkshowcusunun hazırladığı yarışma programını ve bir kanalın en önemli reyting silahı dizisine reytinglerde 2 katı fark atabiliyorsa üstelik başrolsüz yayınlanıyor...ben olsam şapka çıkartırım...vadi izlesemde izlemesemde....:haha::hosgeldin:

- - - Ekleme - - -

bile demişsin ama yanlış dedin kardeş vadi 21.40 dan sonra 2 kez uzun reklam verdi hele son reklam upuzundu :D
nasıl öbgzk strateji gereği özetsiz başlıyosa vadide 1 saat reklamszı çünkü dananın kuyruğunun kopacağı haftalar 2-3 haftaya herşey rayına oturur o zamana kadar işleri sıkı tutmak lazım vadi şu an star ve kanal d nin en önemli işlerine karşı 16 reyting aldı
takas cevap yazman anlamsız...sen birşey yazcan o başka şey yazcak..sen karşılık yazcan o karşılık vercek...uzayıp gitcek konu....ben vadi konusuna geçiyom...yazcağımızı yazdık..daha doğrusu bir tarih yazdık...konuda işimiz kalmadı...geçek vadi konusuna oraya yazak...:ban:

Ben senin oldugunun gorusundeyim, daha ilk nesajinda hosgeldin demeden direk siralama yapmissin..haluk olmayacagina gore... İster birak ister forumda sabahla o beni ilgilendirmiyor.

bomba bölüm haftaya olcakmıs yönetmen öle yazmısss :=) takas analizini sonra okucam :D

Ben senin oldugunun gorusundeyim, daha ilk nesajinda hosgeldin demeden direk siralama yapmissin..haluk olmayacagina gore... İster birak ister forumda sabahla o beni ilgilendirmiyor.

niye karalıyon onu anlamadım ben değilim diyorum bensem adam değilim ben fake açtığımda hemen belli oluyo ve kimse onaylamıyo özür dilemeni bekliyorum

bir dizi 10 yıl geçsede müthiş oranlar alabiliyorsa ülkenin en iyi talkshowcusunun hazırladığı yarışma programını ve bir kanalın en önemli reyting silahı dizisine reytinglerde 2 katı fark atabiliyorsa üstelik başrolsüz yayınlanıyor...ben olsam şapka çıkartırım...vadi izlesemde izlemesemde....:haha::hosgeldin:

- - - Ekleme - - -

takas cevap yazman anlamsız...sen birşey yazcan o başka şey yazcak..sen karşılık yazcan o karşılık vercek...uzayıp gitcek konu....ben vadi konusuna geçiyom...yazcağımızı yazdık..daha doğrusu bir tarih yazdık...konuda işimiz kalmadı...geçek vadi konusuna oraya yazak...:ban:

Ben kaliteye sapka cikariyorum, siz polata sapka takiyosunuz aradaki fark bu:)

niye karalıyon onu anlamadım ben değilim diyorum bensem adam değilim ben fake açtığımda hemen belli oluyo ve kimse onaylamıyo özür dilemeni bekliyorum

Ozur dilecek bisey yok. Ben kendi, hur fikrimi soyledim. Ozuru filan beklersen sabahlarsin soyliyim. Ozur falan yok.