10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam kötü gitmiş diyen yok revanın kışkırtmaları ve diğerlerinin katılmaları üzerine is buraya geldi ama vadi total 16 ab 12 alıyor intikam olsa bile önce bu kabullenilsin.

Ben konuya toplasan 5-6 yorum yazmışımdır reytinglerden sonra. Bu ne sinir?

Vadinin reytinglerini kabullenmeyen yok. Ama isterse 76 reyting alsın, benim gözümde 2 reytinglik bile değil. Olay bu kadar basit.

Reyting olayına gelince, sevdiğim dizi 2 reyting alsa da izlerim. Sadece eğleniyorum.

intikam gelecek hafta abde zirvede kesin , çok erken bitti 22:00da vadi daha 1:30 saat kadar devam etti , özet 45dk. olsa total 12 ab 13 lere çıkar

arkadaşlar sorabilirmiyim 8 ve 10 reyting nezamandan beri az oldular yani intikam 2-3 reyting almış gibi davranıyosunuz 8 reyting hatırlatırım geçen sezon vadinin ortalamasıydı yani hiç te az oran değil çok yüksek
Aynen boylesini siz yapdiniz geçen hafta. Ben Vadinin reytinglerinin duşmediğini soylediyimde zaten hep boyle reytingler aliyordu İntikam bizi etkilememiş dediğimde bazi arkadaşlar bizimle dalga geçmişlerdi. E şimdide onlar ayni durumda. İntikamin reytinglerinin duşmediğini soyluyup duruyorlar. Zatan onceden boyle iddiali konuşmamak lazimdi "eziçez, supuruçez, tahdan ediçez" gibi çumleler. E sonunda kayb etdiniz.

Aynen boylesini siz yapdiniz geçen hafta. Ben Vadinin reytinglerinin duşmediğini soylediyimde zaten hep boyle reytingler aliyordu İntikam bizi etkilememiş dediğimde bazi arkadaşlar bizimle dalga geçmişlerdi. E şimdide onlar ayni durumda. İntikamin reytinglerinin duşmediğini soyluyup duruyorlar. Zatan onceden boyle iddiali konuşmamak lazimdi "eziçez, supuruçez, tahdan ediçez" gibi çumleler. E sonunda kayb etdiniz.
Emin ol, siz kendinizi seferber ettiğiniz için sizinle eylenmek için öyle yorumlar yapmışlardır.

Bana gelince, ben yorum yaparken karşıdaki diziyi pek fazla düşünmem. (Beni kışkırtan olmadığı sürece).

Sadece İntikamla ilgili yorumumu yaparım.

Emin ol, siz kendinizi seferber ettiğiniz için sizinle eylenmek için öyle yorumlar yapmışlardır.

Bana gelince, ben yorum yaparken karşıdaki diziyi pek fazla düşünmem. (Beni kışkırtan olmadığı sürece).

Sadece İntikamla ilgili yorumumu yaparım.
E şimdide biz sizinle eyleniyoruz.:Z

E şimdide biz sizinle eyleniyoruz.:Z
Bence daha çok kendinizle eğleniyorsunuz. Çünkü, konuya kışkırıp mesaj yazan yok. Ancak kendiniz yazıyorsunuz.

Vadiyi böyle yaparak siz küçültüyorsunuz. Sanki daha önce hiç 1. olmamış gibi.

İntikam bile ilk bölümüyle 1. olunca biz bu kadar heyecan yapmadık, elimiz ayağımıza dolaşmadı.

Accık sakin.

Bence daha çok kendinizle eğleniyorsunuz. Çünkü, konuya kışkırıp mesaj yazan yok. Ancak kendiniz yazıyorsunuz.

İntikam bile ilk bölümüyle 1. olunca biz bu kadar heyecan yapmadık, elimiz ayağımıza dolaşmadı.

Accık sakin.

İntikam ne ara 1. olmuştu ya? Ha hani şu 65 milyonu temsil eden Total grubunda değil de 2.5 milyonu temsil eden A/B grubunda olmuştu dimi? Çok pardon.

​En çok da bu kadar inanarak konuşmanız komiğime gidiyo :D

Şimdi KVP birinci olduğunda yada İntikam birinci olduğunda size prim falan mı veriyorlar? İki dizide yayın hayatına devam edebilecek kadar reyting alsa kafidir.Kaldı ki perşembe günü Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin gelmesiyle tartışmasız en çekişmeli gün oldu.

Sadece Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi tebrik edicem.Bu kışkırtmalar bitmediği sürece Perşembe reytingleride gereksiz bir yer oldu benim için.Her iki taraf içinde söylüyorum bunu.

Kreys başka forumda sürekli SBT`ye yorum yapmış. Eeee burda yapamaz tabii. :D İşine gelince SBT, İşine gelince TNS.

Accık sakin.
Ne demek boyle heyecan yapmadik Revan? Geçen haftaki konu forum rekoru kirdi en çok mesaj yazanlar ise Beren sever arkadaşlarimiz hepiniz o dala geçer gibi yazdiğiniz mesajlar aklimda:dTakas bile o zaman bandaydi. Hele senin o eski mesajlari buraya koyarak arkadaşlarla nasil dalga geçdiğinide gordum. Oyle bir sevindiniz sanki dizi AB grubunda diğil Totalda, haftalik reytinglerde bile birinçi olmuş. Çok kişkirtiçi mesajlar vardi.

Biri Yakup a reklam sürelerini hesaplayip göstersin yeter be kardesim her yorumunda reklam vermedi diyorsun .
Intikamda nerdeyse reklam vermiyo ve aldigi sonuc ortada karsisinda da özetler var .

İntikam daha ilk bolumunde kvp ise sizin tasfirinizle koklu kitlesi olan bi yapim. Bu farki anlayamamismi ki reklamsiz veriyorlar. Kabullenin artik gercekleri. Pragmalarinizi birakin artik :)

Vadi'nin bu bölümü 100 dakika 21 saniye sürmüş. :
Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm Full İzle - Kurtlar Vadisi Pusu

Hatta başındaki Pana Film'i kesmişler. O da 10 saniye yani 100 dakika 31 saniye :)

Baktığımızda Vadi 20:58:16 ve 23:21:50 arasında yayınlanmış Bu süre ise 143 dakika 34 saniye

Sonuç olarak toplam reklam süresi 43 dakika 3 Saniyedir :ok:

Obgzk'den bile az vermis reklam :))))

- - - Ekleme - - -

Sbt ab grubunda intikam ilk 10 zor girmiş totali daha iyi. :)

Resmi sirket tns varken, sbt yi yorumlaman ayri bi garip..

- - - Ekleme - - -

Helal olsun İntikam'a Vadi'nin özetiyle yarışıyor.

Bi zamanlar kvp'nin fatmagulun ozetini gecemedigi gibi demi bak biz yine gecmisiz, siz o zaman onuda yapamiyodunuz..

- - - Ekleme - - -

İntikam ne ara 1. olmuştu ya? Ha hani şu 65 milyonu temsil eden Total grubunda değil de 2.5 milyonu temsil eden A/B grubunda olmuştu dimi? Çok pardon.

​En çok da bu kadar inanarak konuşmanız komiğime gidiyo :D

Ab'yi bu kadar onemsemediginiz icin mi ab'de 1. Oldunuz diye bi havakara girdiniz. Hem ab'yi takmiyosunhz hem ab zaferine seviniyosunuz.. Bu tutarli davranislariniz goz yasartiyor cidden..

İntikam daha ilk bolumunde kvp ise sizin tasfirinizle koklu kitlesi olan bi yapim. Bu farki anlayamamismi ki reklamsiz veriyorlar. Kabullenin artik gercekleri. Pragmalarinizi birakin artik :)

Asıl sizin gercekleri kabullenmeniz gerekir adamlar istedikleri kadar reklam verir bu kimseyi ilgilendirmez atv kazandıgı paraya tmm diyosa sorun yok

KVP yine bindigi gibi acik ara Zirvede.
intikam bu zorlu günde 8,67 ve 10,49 Reyting almis tebrikler dizi tuttu diyebiliriz , bende dün intikami izledim Dizi cok Kaliteli ve Oyunculukta süperdi...
YST totalde iyi gitmis haftaya düsecegini düsünüyorum.

haftaya vadinin reytinglerinde feci artış bekliyorum....10.yıl özel bölümü olcakmış...........offfffffffffffffffffff fragmanının yayınlanacağı pazartesiyi bile zor bekliyoz...şimdi işin yoksa perşembeye çekecek bir halat bul.....reytingler foraaaaaaaaaaaaaaaa.........:ok::168:

GÜNÜN YORUMU

kurtlar vadisi pusu dünkü bölümüyle mükemmellik sınırlarını aştı artık.Baştan sona müthiş,süper,harika,inanılmaz,dehşet bir bölümdü.Aksiyon,heycan,gerilim bir an olsun bitmedi.Leyla aynıra-akif sahnelerindeki yeni müzikler müthiş ötesiydi.yeni cendere versiyonu enfestoydu.gökhan kırdar sözün bittiği yerde sözü alan adamdır.müthiş müthiş
ihtiyarlar içindeki hesaplaşma,maskeli-erkan operasyonları,mete aymar-mete ağır arasındaki rekabet,haini bulurken yaşanan müthiş gerilim,karanın esir düşmesi ve ordan müthiş bir şekilde kurtulması,akif ve aynuranın rus generalle olan müthiş diyalogları ve o esnada çalan müthiş ötesi müzik,leylanın annesi bulması ve yaşananlar ve de leylanın yeni duygusal müziği,abdülheyin yaşamicam ben yaşamicam ben demesi,rus genaralin oyunları,aksaçlının müthiş zekasıyla haini bulma çalışmaları,raufun ölmesi,mirsadın senceri takip etmesi,mete aymarın aksaçlıyı satarak sencerin tarafında olması,semih in sencer tarafından öldürülmesi,cahitin aynuraya bölümün başında dirsek attığı sahnedeki müthiş çekim,erhanın polatla işbirliği yapıp mete aymarı almaları ve de en sonda polatın garip sesiyle geri dönmesi ve leylayı görmesi vadi anlatılmaz izlenir bi bölümdü dehşe ötesi süperdi.Helal pana
reytinglere gelecek olursak sezon başından beri hep rakibi yok şu yok bu yok falan filan denildi.Halbuki en çok rakip hep bizim karşımızdaydı.defalarca dedik vadiyi bu sezon hiçbir şey geçemez vadi 10.yılında adeta küllerinde doğdu ve dün artık pana herkese gereken mesajı yolladı.star ve kanal d en iddaalıyı işleriyle perşembe geldiler ve sadece vadinin özetiyle rekabet halindeler.Kurtlar vadisi hem intikamı hem acunu 2 ye katlayarak şov yaptı resmen ve sezonun en zorlu gününde tarihi bi zafer alarak yarışılması imkansız bir dizi olduğunu herkese gösterdi.Vadi özetken yayınlanan intikam özetle kapıştığı anlarda özetin gerisinde kaldı.Kurtlar vadisi önünü kesmek için gelenlere 1 saat 20 dk reklamsız giderek madem öyle işte böyle diye cevap verdi ve tarihi fark attı eğer çok sık bölseydi eşit koşullar olmazdı rakipleri full reklamsız gierken yine en çok reklamı veren açık ara vadi.reklam reytingi 10 civarında bu dizi paranın ağababasını kaldırıyo reklamsız ve özetsiz nerdeyse yayında olan intikam acuna geçilmiş vadi özetiyle aynı reytingi almış.Bahadır özdener online izlemeyi azaltabilmek için atv ile böyle bir anlaşma yapıldığını belirtmiş
sonuç olarak KURTLAR VADİSİ yılın en büyük en zorlu gününde rakipleri açısından büyük bi fark atarak hem acunu hem intikamı 2 ye katladı özetimizle aynı reytingi alabildiler.Vadi için rakip farketmez her tülü farkını atar.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]10.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:16[/TD]
[TD="align: center"]23:21:50[/TD]
[TD="align: center"]15,97[/TD]
[TD="align: center"]35,65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:43:58[/TD]
[TD="align: center"]23:43:29[/TD]
[TD="align: center"]8,85
[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:15:29[/TD]
[TD="align: center"]22:17:52[/TD]
[TD="align: center"]8,67[/TD]
[TD="align: center"]19,46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]19:59:19[/TD]
[TD="align: center"]20:58:16[/TD]
[TD="align: center"]8,11[/TD]
[TD="align: center"]19,02
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fazla söze gerek yok heralde :D

- - - Ekleme - - -

ben yokken arkamdan konuşmazsanız sevinirim arkadaşlar dün yorumları okurken gördüm bi arkadaşa takas fake aldı deyip bizden kaçmaz falan filan yazmışsınız gülüyorum sadece :D

muhteşemyüzyıl arkadaşımız
intikam 22.14 te bitti galiba vadi 23.00 de reklam sonra başladı orda bitti zaten ondan öncede 22.40 tan sonra reklamdı zaten asıl intikam vadi özetteyken reyting alıyo yoksa durum daha kötü olurdu.vadi özetini bile geçemiyo anlıklarda güldürmeyin
vadiyi kimsenin geçemeyeceği kesin ve nettir 16 ya 8-8
star ve kanal d en güvendikleri işleri koydular ama vadi artıyor paso haftaya aşırı bi fark geliyo

- - - Ekleme - - -

biri bizi durdursun aga koptu gidiyo vadi :D

takas süper yorum olmuş ha....haftaya 10.yıl özel bölüm varmış..ama fazla hazırlık yapmadılar herhalde...atv iyi hazırlanırsa 18 reyting garanti totalde...primetimeyi dinamitsizuçurcaz perşembegecesi...😱ha: