10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas @ aga dün sen yokken cok konustuk baya ceza aldık hatta destere ve emre dun bundan banladı :=)

hür fikrin de ben değilim diyorum bensem adam değilim bu kadar ister inan ister inanma

İnanmiyorum cunku acmiycak biri degilsin, kendinin de dedigin gibi aciyodum ama hemen farkediliyodum dedin.bu lafinlada benim gozumde iyicene tescillendi dunku fikrimin resmiyetinde.

biri gelir biri gider aga :D artık herkes düzgün yorum yapar :D

Dünkü hesap takas'a ait değildi, bunun tartışmasının yeri de burası değil zaten.

Daha fazla uzatmayın.

Bu mesajdan sonra bu konuyla ilgili mesajlar silinecektir, boşuna yazmayın.

Son düzenleme:
polatın dönüşü 10.yaş günü ve onur tan ın o twittinden sonra eminim aga :D

polatın dönüşü 10.yaş günü ve onur tan ın o twittinden sonra eminim aga :D

ben o adamın kel adamın yonetmenı oldugunu bılmıyordum baktm twıttırda donup duruyor megersem yonetmenmıs.
adamın kafa ıyı calısıyo vay beaa vadi gibi diziyi yonetıyor :=)

aslında vadiyi yöneten bana göre senaristlerdir herşey onlara bağlı adamların kafası zehir mübarek onur tan ın hakkını yememek lazım vadi yönetmek zordur

aslında vadiyi yöneten bana göre senaristlerdir herşey onlara bağlı adamların kafası zehir mübarek onur tan ın hakkını yememek lazım vadi yönetmek zordur
tabi hacı senaristlerin de cok buyuk payı var ama yonetmende onemlı sahneler felan yonetmen ayarlamıyor mu dızıde ??= çekim felan vadi zor iş silahlı sahneler çok

aynen çok zor çekimler vadi zar zor yetiştiriyo zaten bölümleri

aynen aga kışın daha da zor oluyo Allah kolaylık versin :D

aga vadiyi vadi yapan müzikleeridir adamlar öyle bi coşturuyo ki yerinde duramazsın dünyada vadi müzikleri üstlerdedir rahat çok süper müzikleri hepsi telefonumda yatarken dinliyom süper dehşet bişey :D
polat 178 de geliyo aga tüyolar sağlam :D
leyla süper güzel :D

aga vadiyi vadi yapan müzikleeridir adamlar öyle bi coşturuyo ki yerinde duramazsın dünyada vadi müzikleri üstlerdedir rahat çok süper müzikleri hepsi telefonumda yatarken dinliyom süper dehşet bişey :D
polat 178 de geliyo aga tüyolar sağlam :D
leyla süper güzel :D
haftaya 177 bolum mu la yıl donumunde cıkması lazımdı polatın ???
aga bu diziyi her adam izliyemez baya gerici bişey :=)

aynen aga ağır bi dizidir vadi
haftaya 178.bölüm polat dönüyo

Kurtlar Vadisi Pusu Zirvede yer almis. Helal Olsun! Fakat dün aksamki bölüme göre cok az reyting almis. Yinede tabiki bin kere masallah, Vadi 162.Bölümden beri hafta birincisi.

Son düzenleme: