Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...
Önündeki diğer maçlara bakacaksın artık
Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...
Vahide Perçin’le Seren Şirince’yi nasıl karşılaştırırsın Allah akıl fikir versin. 😱 Geçmesi garip olurdu zaten.Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.
Önündeki diğer maçlara bakacaksın artık
Dilin çok uzamış .ssVahide Perçin’le Seren Şirince’yi nasıl karşılaştırırsın Allah akıl fikir versin. 😱 Geçmesi garip olurdu zaten.
sensiz olmazen güzeli elenmiş yarışmayı protesto ediyorum .ss
Halkın seçimiNe kadar ecünnü varsa çıkmış üst tura tüm lanetim üzerinizde
halk dediğin şer ittifakınız oluyor heraldesensiz olmaz
Halkın seçimi
22 kişi oylamış. O senin dediğin kişilerde sadece 3 kişiyiz bildiğim kadarıylahalk dediğin şer ittifakınız oluyor heralde
şu an moralim ok bozuldu sonra şettiricem .sssensiz olmaz
Halkın seçimi
Ay kıyamamşu an moralim ok bozuldu sonra şettiricem .ss
O başı çeken 3 kişinin başının altından çıkıyor her türlü mikropluk22 kişi oylamış. O senin dediğin kişilerde sadece 3 kişiyiz bildiğim kadarıyla
Hadi ordan Şuan üzgünsün, çok moralin bozuk, darbe üstüne darbe yedin, oyüzden çok üstüne gelmeyecemO başı çeken 3 kişinin başının altından çıkıyor her türlü mikropluk
Ben düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirim Siz kendiniz için endişelenmeye başlayınHadi ordan Şuan üzgünsün, çok moralin bozuk, darbe üstüne darbe yedin, oyüzden çok üstüne gelmeyecem