10. Grup - En Favori Güzel 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirim :A Siz kendiniz için endişelenmeye başlayın :A
Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsın :A Hatta yakamazsın bile :A

• Sinir Bozucu
Reactions: serhatt
Boş laflar bunlar. 2. haftadayız, şuana kadar ne yaptında bundan sonra yapacaksın :A bu güzellere 1 ay daha dayanacaksın :A
genel olarak söylüyorum ben yarışmayla ilgili konuşmuyorum :A ne dayanacam be oy kullanmam konulara girmem görmezden gelirim bitti :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu yolda herşey mübah sende böyle düşünüyorsun :A
Anlamadım? (b)
Ne planların varsa uygulmaya koy ama etkinliğe oy kullanmama gibi bir durumu kabul edemem ? Kozlarımızı başka şekilde kullanacağız. Korkakça hareketlerden uzak durun lütfen :A

• Güldürdün
Anlamadım? (b)
Ne planların varsa uygulmaya koy ama etkinliğe oy kullanmama gibi bir durumu kabul edemem ? Kozlarımızı başka şekilde kullanacağız. Korkakça hareketlerden uzak durun lütfen :A
Ne korkalığı be :F Ecünnülerden uzak durmak için bu yolu seçiyorum :A

• Güldürdün
Ne korkalığı be :F Ecünnülerden uzak durmak için bu yolu seçiyorum :A
230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına? :A artık bu yoldasın. Merak etme bundan sonra daha az isim ve daha çok elenme olacak :A

• Güldürdün
230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına? :A artık bu yoldasın. Merak etme bundan sonra daha az isim ve daha çok elenme olacak :A
Evet öyle oldu midem bulandı :A Forumun bu kadar ecünnü sever olması sinir bozucu :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...