Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsınBen düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirimSiz kendiniz için endişelenmeye başlayın
![]()
Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsınBen düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirimSiz kendiniz için endişelenmeye başlayın
![]()
Beni kendinizle karıştırmayınAteş olsan cümrün kadar yer yakarsınHatta yakamazsın bile
![]()
Boş laflar bunlar. 2. haftadayız, şuana kadar ne yaptında bundan sonra yapacaksınBeni kendinizle karıştırmayın![]()
Bende maça bakmıyorum. Zaten 10 kişi kalmışız spoi yedimÇok güzel çok güzel, ama şu an maçın stresi içerisindeyim göbek atacak halim yok![]()
genel olarak söylüyorum ben yarışmayla ilgili konuşmuyorumBoş laflar bunlar. 2. haftadayız, şuana kadar ne yaptında bundan sonra yapacaksınbu güzellere 1 ay daha dayanacaksın
![]()
Oy kullanmazsan senle asla konuşmamgenel olarak söylüyorum ben yarışmayla ilgili konuşmuyorumne dayanacam be oy kullanmam konulara girmem görmezden gelirim bitti
![]()
Bu yolda herşey mübah sende böyle düşünüyorsunOy kullanmazsan senle asla konuşmam![]()
Anlamadım?Bu yolda herşey mübah sende böyle düşünüyorsun![]()
Ne korkalığı beAnlamadım?
Ne planların varsa uygulmaya koy ama etkinliğe oy kullanmama gibi bir durumu kabul edemem ? Kozlarımızı başka şekilde kullanacağız. Korkakça hareketlerden uzak durun lütfen![]()
230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına?Ne korkalığı beEcünnülerden uzak durmak için bu yolu seçiyorum
![]()
Evet öyle oldu midem bulandı230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına?artık bu yoldasın. Merak etme bundan sonra daha az isim ve daha çok elenme olacak
![]()
Ee yani, ne bekliyordun? 40 üye varsa bunların en az 30u eccünu severdirEvet öyle oldu midem bulandıForumun bu kadar ecünnü sever olması sinir bozucu
![]()
İyi sevmeye devam etsinler ben yokumEe yani, ne bekliyordun? 40 üye varsa bunların en az 30u eccünu severdir![]()
Sevmeye yok olabilirsin, ama oylamaya devamİyi sevmeye devam etsinler ben yokum![]()
herşeye yokumSevmeye yok olabilirsin, ama oylamaya devam![]()
Öyle birşey olursa ciddi halimle tanışmaya hazır ol?herşeye yokum![]()
Ben senin ciddi halinle başkaları için karşımda olan halinle bugün tanıştım zatenÖyle birşey olursa ciddi halimle tanışmaya hazır ol?
o fragmanın f'si bile değildi. Okadarını diyeyimBen senin ciddi halinle başkaları için karşımda olan halinle bugün tanıştım zaten![]()
elinden geleni ardına koyma o zamano fragmanın f'si bile değildi. Okadarını diyeyim