Yaş sınırı koymadık,
Daha bu da var @Yiğitt in favorisi. O da özel istekte bulundu.
"Sütlaçımı yedim mi ben?" sözleriyle meşhurdur @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 66755
Bu kadın yarışırsa beni sil...
Yaş sınırı koymadık,
Daha bu da var @Yiğitt in favorisi. O da özel istekte bulundu.
"Sütlaçımı yedim mi ben?" sözleriyle meşhurdur @xemrexxx @serhatt @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 66755
Genç ve güzel olmayan kadınların dahi olmasına razıyım ama 63 yaşındaki kadının ne işi var yarışmada bölümdaşım ya
üff bonusdu bu bonus Ne zorunuza gidiyor. 0 yada 2 oyda kalsa ozaman gereksiz görürdümEtkinliğe nineleri doldurarak sen kendi kendine gölge düşürdün zaten, dışarıdan müdaheleye gerek kalmadı
Bu soruyu duymamış olayımHangi gelinini tuttuğuna bağlı, birisi geçen elendi ama
tamam eklemem onu. Sen daha önemlisin Başka yaşlı yok, tamamBu kadın yarışırsa beni sil...
Bende onu beğeniyorum merak etme Tatlı ve güzelBu soruyu duymamış olayım
İlk defa senin bir şeyi hatırlamadığını gördüm, o da beni bulduHatırlamıyorum 😱 Sadece "yaşlılar" için ayrı yarışmadan söz etmiştin
O da senin kısmetsizliğinİlk defa senin bir şeyi hatırlamadığını gördüm, o da beni buldu
Ben buna güldürü atarken @xemrexxx nin mesajı sanmıştım. Şimdi bildirimlere bakarken senin yazmış olduğunu gördümH
Hemen eklenmeli oylamaya
tamam eklemem onu. Sen daha önemlisin Başka yaşlı yok, tamam
Başta restini çekseydin Esma Sultanıda eklemezdim. Emre duymasın (yine etiketleyip satış yapma )Duygulandım vallahi billahi, eski ortağım...
Başta restini çekseydin Esma Sultanıda eklemezdim. Emre duymasın (yine etiketleyip satış yapma )
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacREŞımartıyorsunuz beni Dosi hanım. Şu girdiğim iddia sonucu profil resmimi değiştirmiştim, iddianın süresi bitsin yeniden ortak olacağız.
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacRE
Başımı döndürüyorsun Sherlock Bey,yavas dön
Avatar önemli değil, gönüllerimiz bir, gizliden yürütürüz operasyonları
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacRE
Başımı döndürüyorsun Sherlock Bey,yavas dön
Avatar önemli değil, gönüllerimiz bir, gizliden yürütürüz operasyonları
Şerlok beyin idolü aşağıdadırSon mesajlarınızla gönlümü tekrar fethettiniz Dosi hanım.
Aa bukadar kolay feth oluyorsa işim kolay (gerçi geçen seninde mesajlarından benim gönlüm feth olmuştu )Son mesajlarınızla gönlümü tekrar fethettiniz Dosi hanım.
hahaŞerlok beyin idolü aşağıdadır
Bende harcamışımSeren Şirince harcanıyor tahmin ettiğim gibi. ? @Dosi
Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...Bende harcamışım