10. Grup - En Favori Güzel 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya diziden dolayı değil, ben bu kadını Kadın İsterse dizisinden beri seviyorum zaten. Ki Burçin'e 10 kişiden 9'u güzel der. İpek Bilgin nedir ya? Şu olayın savunulacak tarafı yok. :A
farkındaysan bu grup 15 kişi (normalde 14lü oluyor) Maksat Emre'nin gönlü hoş olsun ama beğebiliyorki oy gelmiş :A Şeyma 1 oy aldı hatırlatırım:A @MasacRE

Hoşt bacanağin @Sheelock u da Al git :AEkli dosyayı görüntüle 66753
2 oldu. Üçüncüde @Dosi @Sherlock :A

brace-yourself-the-ban-is-coming.jpg

farkındaysan bu grup 15 kişi (normalde 14lü oluyor) Maksat Emre'nin gönlü hoş olsun ama beğebiliyorki oy gelmiş :A Şeyma 1 oy aldı hatırlatırım:A @MasacRE

Çünkü güzellik yarışmasında güzelliği oylamıyorlar, herkes sevdiği isimlere oy veriyor. Bu kadar basit, senin 60 küsür yaşında, çökmüş ve artık güzel olmayan bir kadını yarışmacı olarak almaman gerekirdi. :A @MasacRE

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Hay Şeyma'ya be sanki ben bayılıyorum Şeyma'ya, banane onun aldığı oydan :A Ben bunak Esma'nın gelinini tutuyorum :bhr: :A @xemrexxx

Çünkü güzellik yarışmasında güzelliği oylamıyorlar, herkesi sevdiği isimlere oy veriyor. Bu kadar basit, senin 60 küsür yaşında, çökmüş ve artık güzel olmayan bir kadını yarışmacı olarak almaman gerekirdi. :A @MasacRE
Yaş sınırı koymadık,
Daha bu da var :A @Yiğitt in favorisi. O da özel istekte bulundu.
"Sütlaçımı yedim mi ben?" sözleriyle meşhurdur :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE
bir-zamanlar-cukurova-haminne-kimdi-TgNG_cover.jpg

Çünkü güzellik yarışmasında güzelliği oylamıyorlar, herkes sevdiği isimlere oy veriyor. Bu kadar basit, senin 60 küsür yaşında, çökmüş ve artık güzel olmayan bir kadını yarışmacı olarak almaman gerekirdi. :A @MasacRE
Genç ve güzel olmayan kadınların dahi olmasına razıyım ama 63 yaşındaki kadının ne işi var yarışmada bölümdaşım ya :(

O cesareti buluyorsan kendinde buyur :A
Benim etkinliğime gölge düşürmesin kimse ?
Etkinliğe nineleri doldurarak sen kendi kendine gölge düşürdün zaten, dışarıdan müdaheleye gerek kalmadı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...