Burçin grubunda Hazal Kaya'yı geçemedi Lafın geldi aklımaMesela Burçin, mesela Burcu Biricik...
Burcu'yu güzel buluyorum bende
Burçin grubunda Hazal Kaya'yı geçemedi Lafın geldi aklımaMesela Burçin, mesela Burcu Biricik...
Burçin grubunda Hazal Kaya'yı geçemedi Lafın geldi aklıma
Burcu'yu güzel buluyorum bende
Bende oy verdim @xemrexxxZevksiz forum halkı zevksizliğini yine konuşturmuş. Vahide Perçin'e oy verenleri diskalifiye et.
Yarışmanın en ufak bir ciddiyeti kalmadı sayenizde bravo
NiyeYarışmanın en ufak bir ciddiyeti kalmadı sayenizde bravo
Ben o kitleden değilim..İstanbullu Gelin izlemiyorumGoT karşısında Stranger Things savunan kitle yine üzerine düşeni yapmış, güzelliği göre değil oyunculuğa/hayranlığa göre oy veriyorlar.
Niye acaba? Güzellik yarışmasında 63 yaşında bir nine yarıştığı için olabilir mi ki Bu arada yaşına şimdi google'den bakmasam en az 80 derdim yaşına, 63 yaşında bile çöken kadını bari almasaydınız şuraya @xemrexxx
Ben o kitleden değilim..İstanbullu Gelin izlemiyorum
hem izlediğin dizilerden dolayı Burçin için en güzel diyen sensin en başta A
Niye acaba? Güzellik yarışmasında 63 yaşında bir nine yarıştığı için olabilir mi ki Bu arada yaşına şimdi google'den bakmasam en az 80 derdim yaşına, 63 yaşında bile çöken kadını bari almasaydınız şuraya @xemrexxx
Seni siyasi mesaj yazmaktan şikayet edeyim de gör gününü Forumda herhangi bir siyasi figür bulundurmak bile yasak bilmiyor musun sen
o özel istek için alındı listeye. 3. turda tam olarak yarışmamız başlayacak. 1. turda çok elenmeler olmadığı için 2. turuda ısınma turları olarak hesaplıyorum 3. tur bitmeden @MEnes gelir. Onun için ilk turu ağırdan alıyorum o geldiği an hızlandırırım yarışmayıNiye acaba? Güzellik yarışmasında 63 yaşında bir nine yarıştığı için olabilir mi ki Bu arada yaşına şimdi google'den baktım da ninemiz en az 80 yaşında gösteriyor, 63 yaşında bile çöken kadını bari almasaydınız şuraya @xemrexxx
Ortağım gereken cevabı vermiş. Ben forumda cici cici takılıyorum. @Sherlock beyin ekibiyle uğraşamam, oyüzden koz vermeyecem yönetimeSeni siyasi mesaj yazmaktan şikayet edeyim de gör gününü Forumda herhangi bir siyasi figür bulundurmak bile yasak bilmiyor musun sen
Hoşt bacanağin @Sheelock u da Al gitSeni siyasi mesaj yazmaktan şikayet edeyim de gör gününü Forumda herhangi bir siyasi figür bulundurmak bile yasak bilmiyor musun sen