10. Grup - En Favori Güzel 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 güzel üst tura çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meriç Aral
İpek Bilgin ( hadi yaşına ve ustalığına hürmeten :A )
Ezgi Mola
Aybüke Pusat
Tuba Büyüküstün
Bergüzar Korel
Seren Şirince
Ceyda Düvenci

GoT karşısında Stranger Things savunan kitle yine üzerine düşeni yapmış, güzelliği göre değil oyunculuğa/hayranlığa göre oy veriyorlar. :A
Ben o kitleden değilim..İstanbullu Gelin izlemiyorum :A
hem izlediğin dizilerden dolayı Burçin için en güzel diyen sensin en başta A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Niye acaba? Güzellik yarışmasında 63 yaşında bir nine yarıştığı için olabilir mi ki :A Bu arada yaşına şimdi google'den baktım da ninemiz en az 80 yaşında gösteriyor, 63 yaşında bile çöken kadını bari almasaydınız şuraya :A @xemrexxx
Daha bu var yeni grupta dimi @Dosi :A
D3nXGopWwAAA41p.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Ben o kitleden değilim..İstanbullu Gelin izlemiyorum :A
hem izlediğin dizilerden dolayı Burçin için en güzel diyen sensin en başta A

Ya diziden dolayı değil, ben bu kadını Kadın İsterse dizisinden beri seviyorum zaten. Ki Burçin'e 10 kişiden 9'u güzel der. İpek Bilgin nedir ya? Şu olayın savunulacak tarafı yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Niye acaba? Güzellik yarışmasında 63 yaşında bir nine yarıştığı için olabilir mi ki :A Bu arada yaşına şimdi google'den baktım da ninemiz en az 80 yaşında gösteriyor, 63 yaşında bile çöken kadını bari almasaydınız şuraya :A @xemrexxx
o özel istek için alındı listeye. 3. turda tam olarak yarışmamız başlayacak. 1. turda çok elenmeler olmadığı için 2. turuda ısınma turları olarak hesaplıyorum :A 3. tur bitmeden @MEnes gelir. Onun için ilk turu ağırdan alıyorum :A o geldiği an hızlandırırım yarışmayı :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...