Yaş sınırı koymadık,
Daha bu da var@Yiğitt in favorisi. O da özel istekte bulundu.
"Sütlaçımı yedim mi ben?" sözleriyle meşhurdur@xemrexxx @serhatt @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 66755
Bu kadın yarışırsa beni sil...
Yaş sınırı koymadık,
Daha bu da var@Yiğitt in favorisi. O da özel istekte bulundu.
"Sütlaçımı yedim mi ben?" sözleriyle meşhurdur@xemrexxx @serhatt @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 66755
Genç ve güzel olmayan kadınların dahi olmasına razıyım ama 63 yaşındaki kadının ne işi var yarışmada bölümdaşım ya![]()
üff bonusdu bu bonusEtkinliğe nineleri doldurarak sen kendi kendine gölge düşürdün zaten, dışarıdan müdaheleye gerek kalmadı![]()
Bu soruyu duymamış olayımHangi gelinini tuttuğuna bağlı, birisi geçen elendi ama![]()
tamam eklemem onu. Sen daha önemlisinBu kadın yarışırsa beni sil...![]()
Bende onu beğeniyorum merak etmeBu soruyu duymamış olayım![]()
İlk defa senin bir şeyi hatırlamadığını gördüm, o da beni bulduHatırlamıyorum 😱 Sadece "yaşlılar" için ayrı yarışmadan söz etmiştin![]()
O da senin kısmetsizliğinİlk defa senin bir şeyi hatırlamadığını gördüm, o da beni buldu![]()
Ben buna güldürü atarken @xemrexxx nin mesajı sanmıştım. Şimdi bildirimlere bakarken senin yazmış olduğunu gördümH
Hemen eklenmeli oylamaya![]()
tamam eklemem onu. Sen daha önemlisinBaşka yaşlı yok, tamam
![]()
Başta restini çekseydin Esma Sultanıda eklemezdim. Emre duymasınDuygulandım vallahi billahi, eski ortağım...![]()
Başta restini çekseydin Esma Sultanıda eklemezdim. Emre duymasın(yine etiketleyip satış yapma
)
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacREŞımartıyorsunuz beni Dosi hanım.Şu girdiğim iddia sonucu profil resmimi değiştirmiştim, iddianın süresi bitsin yeniden ortak olacağız.
![]()
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacRE
Başımı döndürüyorsun Sherlock Bey,yavas dön
Avatar önemli değil, gönüllerimiz bir, gizliden yürütürüz operasyonları![]()
Daha 1 saat önce ortaklığımıza laf atıp restini çekiyordun? 😱 @MasacRE
Başımı döndürüyorsun Sherlock Bey,yavas dön
Avatar önemli değil, gönüllerimiz bir, gizliden yürütürüz operasyonları![]()
Şerlok beyin idolü aşağıdadırSon mesajlarınızla gönlümü tekrar fethettiniz Dosi hanım.![]()
Aa bukadar kolay feth oluyorsa işim kolaySon mesajlarınızla gönlümü tekrar fethettiniz Dosi hanım.![]()
hahaŞerlok beyin idolü aşağıdadır
![]()
Bende harcamışımSeren Şirince harcanıyor tahmin ettiğim gibi. ? @Dosi
Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...Bende harcamışım![]()