Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...![]()
Önündeki diğer maçlara bakacaksın artık
Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.Favorilerimden birinin ilk turda elenebilecek olması...![]()
Vahide Perçin’le Seren Şirince’yi nasıl karşılaştırırsın Allah akıl fikir versin. 😱 Geçmesi garip olurdu zaten.Bir şey olmaz. Emre'nin Vahide'side ilk turda elendi, hemde sadece 1 oy farkla.
Önündeki diğer maçlara bakacaksın artık![]()
Dilin çok uzamış .ssVahide Perçin’le Seren Şirince’yi nasıl karşılaştırırsın Allah akıl fikir versin. 😱 Geçmesi garip olurdu zaten.![]()
sensiz olmazen güzeli elenmiş yarışmayı protesto ediyorum .ss
Halkın seçimiNe kadar ecünnü varsa çıkmış üst tura tüm lanetim üzerinizde![]()
halk dediğin şer ittifakınız oluyor heraldesensiz olmaz
Halkın seçimi![]()
22 kişi oylamış. O senin dediğin kişilerde sadece 3 kişiyiz bildiğim kadarıylahalk dediğin şer ittifakınız oluyor heralde![]()
şu an moralim ok bozuldu sonra şettiricem .sssensiz olmaz
Halkın seçimi![]()
Ay kıyamamşu an moralim ok bozuldu sonra şettiricem .ss
![]()
O başı çeken 3 kişinin başının altından çıkıyor her türlü mikropluk22 kişi oylamış. O senin dediğin kişilerde sadece 3 kişiyiz bildiğim kadarıyla![]()
Hadi ordanO başı çeken 3 kişinin başının altından çıkıyor her türlü mikropluk![]()
Ben düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirimHadi ordanŞuan üzgünsün, çok moralin bozuk, darbe üstüne darbe yedin, oyüzden çok üstüne gelmeyecem
![]()