hacı sende herşeyi ciddiye alıyon. bilenmedin dedin ama aklınla kalbin farklı çalışıyor olabilir))) duygusala bagladı derken rekalama yani paraya geçtiği için düşecektir dedim espiri yapalım dedim hemen atladın )))Bu ara düşer zaten O ses geçen anlıkta 5 dk reklamdı #KurnazSeni
oha bi de reklammıydı bi kısmı bu dizi tamamdır ya daha ne olsun 2.bölümden bu reytingleri hangi dizi almış2 dakikası reklam 8 reyting daha ne olsun
Bu mu bahanen o zaman espiri yapmahacı sende herşeyi ciddiye alıyon. bilenmedin dedin ama aklınla kalbin farklı çalışıyor olabilir))) duygusala bagladı derken rekalama yani paraya geçtiği için düşecektir dedim espiri yapalım dedim hemen atladın )))
hep aksiyon aksiyon giderse de düşer
Abartma allah aşkına ya revan, 23.15 de bitipte 3 lerde kaldığı çok oldu.Yalan Dünyanın kazandırdığını Kanal D`ye şu an hiçbir dizi kazandırmıyor.
Geçen sene ortalaması 4.41`di. Bir kaç bölüm 3 aldı diye hemen 3 dedi herkes. 20.00`de başlayıp 21.30`da bitip totalde 7 mi alacaktı?
oha bi de reklammıydı bi kısmı bu dizi tamamdır ya daha ne olsun 2.bölümden bu reytingleri hangi dizi almış
aynen adamlar ilk defa doğru bi iş becerdilerBu arada atv yoneticilerini de tebrik etmek lazim gecen sene biu ile zirvedeydiler baktilar dizinin modasi gecti direk showa postaladilar onun yerine kacagi koydular tekrar zirveyi aldilar