1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
harika 8 üstüne sabitledi reytingleri gerisi gelir artık çok güzel yarın 7 reytingi geçti mi bu iş tamamdır :D

Bu ara düşer zaten O ses geçen anlıkta 5 dk reklamdı:X #KurnazSeni
hacı sende herşeyi ciddiye alıyon. bilenmedin dedin ama aklınla kalbin farklı çalışıyor olabilir))) duygusala bagladı derken rekalama yani paraya geçtiği için düşecektir dedim espiri yapalım dedim hemen atladın )))

O Ses ve Kaçak iyi gitmişler. Çalıkuşu da iyi sayılır. Bu anlıktan sonra yükselip 5 -6 görebilir gibi.

Yalan Dünyanın kazandırdığını Kanal D`ye şu an hiçbir dizi kazandırmıyor.

Geçen sene ortalaması 4.41`di. Bir kaç bölüm 3 aldı diye hemen 3 dedi herkes. 20.00`de başlayıp 21.30`da bitip totalde 7 mi alacaktı?
Abartma allah aşkına ya revan, 23.15 de bitipte 3 lerde kaldığı çok oldu.

kaçakı hemen izlemek isterdim ama acayip yorgun ve uykusuzum yarın 6 da kalkıcam yarına kalıcak mecbur

Bu arada atv yoneticilerini de tebrik etmek lazim gecen sene biu ile zirvedeydiler baktilar dizinin modasi gecti direk showa postaladilar onun yerine kacagi koydular tekrar zirveyi aldilar :D

atv'ye açık mektub allahını kitabını seversen kaçak dizisini haftaya 23:30'a kadar yayınla arkasınada k.m.o.i yayınlarsın
boşver ben onu çok sevdimi ondan alacağın reytingide kaçaktan çıkarırsın

Çalıkuşu yükselmeyi başarmış. Kaçak'ın yokluğundan faydalanan O Ses iyi bir sıçrama yapmış.