1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atv eğer veliaht yarışmasını tutturursa zirvede starla kapışır ama tutmazsa 2.likte kalır pazartesi salı perşembe çok çok güçlü kanal bu 3 günü kanal d nin 7 gününden daha iyi
#Karadayı'yı ne çabuk sattın😱

ATV Kaçak'ı tutturduğu için totalde Kanal D'yi geçerek 2.kanal olur gibime geliyor. Kanal D'nin acilen total işleri yapması lazım.
Aga resmen dizi bolluğu var bu sene. Hangi birini izleyeyim? :D Kaçak'a şans verebilirim boş bir zamanım olursa. :)

kaçakı izlemeyi düşünmeyenler ön yargılı olanlar bunları bi kenara bırakıpta keyif almaya baksınlar bence de :)
görüldüğü gibi izleyen bırakmaz daha yeter ki 5 dk baksın :D
İzlemeyi düşünmememin nedeni önyargılı falan olmam değildi. Farketmişsindir belki, genelde komedi dizilerini izlemeyi seviyorum, aksiyon olacaksa da Kaçak gibi olmalı. O zaman beni çekiyor işte. Senaryo bozmasa bu dizi daha da yükselecek bence.

kaçak daha da çoşacak merak etmeyin adamar amerikan filimleri tarsında aksiyon yapmışlar. gürkan uygun çoşturuyor oyunculugu
gürkan uygun açık ve net söylüyorum türkiye nin en iyi oyuncusudur adam resmen rolü yaşıyo mamoş cenaze sahnesi hala aklımda o nasıl bi oyunculuktur ya evdeki herkes ağlamıştı nerdeyse o sahnede unutulmaz bi oyunculuk yapıyo adam

İzlemeyi düşünmememin nedeni önyargılı falan olmam değildi. Farketmişsindir belki, genelde komedi dizilerini izlemeyi seviyorum, aksiyon olacaksa da Kaçak gibi olmalı. O zaman beni çekiyor işte. Senaryo bozmasa bu dizi daha da yükselecek bence.
aga sana demedim önyargılı olan arkadaşlar var onlara demiştim :) haklısın tabi :D

#Karadayı'yı ne çabuk sattın😱
yorumumdan bunu nasıl çıkardın ben karadayıyı her hafta kaçırmadan izliyorum kenan varkan de izlerim nerden çıktı bu :D

Kaçak Süreç Filmin uzun süredir bu kadar reyting alan tek dizisi.

Totalde belki de O Ses`i geçecektir çünkü 1 kez bütün yapımların reklamını kullandı, daha sonra izleyenler geriye dönmeyebilir.

Açıkcası ne kadar zayıf olsa da A/B`de Çalıkuşunu dahi geçebilir.

valla kimse böyle bir dizi beklemiyodu şok oldu izleyen herkes helal olsun yapanlara bakalım bu anlık 9 üstü gelirse bu diziyi feriştahı gelse durduramaz haftaya 10 üstü almaya başlar bile :D

aga sana demedim önyargılı olan arkadaşlar var onlara demiştim :) haklısın tabi :D

yorumumdan bunu nasıl çıkardın ben karadayıyı her hafta kaçırmadan izliyorum kenan varkan de izlerim nerden çıktı bu :D
Anladım. :D

Önyargıların sebebi nedir bilmiyorum. Kurtlar Vadisi defterini Süleyman Çakır'dan sonra bırakan biri olarak Gürkan Uygun'un oyunculuğunu hep çok iyi bulmuştum. Her zaman da başka karakterleri canlandırması gerektiğini düşünüyordum. 1. bölüm biraz daha dram ağırlıklıydı sanırım o yüzden pek çekmedi beni ama bu bölüm gerçekten iyi. Bence de izlenilmeli.

Kaçak 23:00'a kadar devam etseydi yarın zirveyi alabilirdi belki. Atv tns'de daha yüksek çıkıyor.

obaa o sesi geçti daha 2.bölümden bu bölüm olmasa bile haftaya zirvede kaçak garanti hele bi de özeti uzun verirse :D
çalıkuşu bence fazla alıyo 3 reyting beklemiyodum ben

Kaçak dediğim giib reklamları iyi kullanmış ve kendine izleyici çekmiş.

Atv çok iyi yapıyor reklamsız gitmekle. Daha yeni dizi bu.