1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu dizi biraz geç başlasa totalde kurtlar vadisi kadar reyting alır yeminle

Kaçak'a bak sen uçmuş. 😱 Diğer yapımların reklamından mükemmel bir şekilde faydalanmış. Gerçekten bu kadar beklemiyordum. Yılın sürprizi olacak gibi dizi.
aga ne süprizi ya memati baş diye bi gerçek var onu geçtim dizi süper bişey zaten en başından beri bunu bekliyoduk yanılmadık :d kaçak 1-2 reyting alacak çalıkuşu zirveyi alcak diyen arkadaşlar mesajınızı koyardım sizin yaptığınız gibi ama gerek yok @EveN :D

Kaçak uçmuş. Demiştim. Seksenler dahil bütün yapımlar reklamdaydı.

Atv`nin reklam düzeni harika kim ne derse desin. Kanal D atırıyor iyice dizilerini...

A/B`de durumu iyi aslında.

Fatih en az gelecek hafta bence A/B`si en düşük 5-6 gelir.

Salı bence 6+ olur.

Çarşamba 7+ bekliyorum A/B`den + Merhamet de var

Perşembe 5-6 + Galip Derviş de var

Cuma Yalan Dünya 6-8 arası alacaktır A/B`de + 6 reytinglik Kayıp da var

Cumartesi Arka Sokaklar 3 reyting (tırt) :D

Pazar Güneşi Beklerken 7

Aslında baktığımız zaman A/B`ler gayet iyi.

Totaller

Pazartesi yine en fazla 5-6`ya yükselir bence.

Salı 4+ desek belki 5 de olabilir yarınki sonuçlara bakalım.

Çarşamba ben 5-6 alır diyorum.

Perşembe 4+

Cuma 4+ ve Kayıp 4-5

Cumartesi 4-5

Pazar 5-6

Bu rakamlarla bence 3. olur...
irfan şahin snn ka hesaplamıyor :F

Çalıkuşu'nda reklam ile yeni bölüm arası fark 1 reyting.:)Nasıl bir izleyici bu.:D

aga ne süprizi ya memati baş diye bi gerçek var onu geçtim dizi süper bişey zaten en başından beri bunu bekliyoduk yanılmadık :D kaçak 1-2 reyting alacak çalıkuşu zirveyi alcak diyen arkadaşlar mesajınızı koyardım sizin yaptığınız gibi ama gerek yok @EveN :D
Aga valla helal olsun. Halk bu kadar izlediğine göre gerçekten güzel dizidir. Bir ara izlemeyi düşünüyordum zaten ama fırsat olmadı.

atv eğer veliaht yarışmasını tutturursa zirvede starla kapışır ama tutmazsa 2.likte kalır pazartesi salı perşembe çok çok güçlü kanal bu 3 günü kanal d nin 7 gününden daha iyi

Kaçak'ı izlemek gibi bir planım yoktu, sadece denk geldim ve takas'ın dediği gibi bırakmadım. Dizi gerçekten çok iyi. Bol aksiyonlu. Tansiyonu yüksek bir iş. Geçen haftada çocuğun evden kaçırılma sahnesine denk gelmiştim. Özel Yılmaz'ın oyunculuğu nedeniyle hoşlanmamıştım. O yüzden geçmiştim, ama bu hafta dizi beni çekmeyi başardı. Reytinglerde de belli oluyor. Daha fazla yükselir umarım.

Çalıkuşu nasıl dizi anlamadım. :D

Full reklamla 3.65 alıyor, yeni bölüm 4 alıyor. Millet uyukladı mı tv başında ne yaptı. :F

Aga valla helal olsun. Halk bu kadar izlediğine göre gerçekten güzel dizidir. Bir ara izlemeyi düşünüyordum zaten ama fırsat olmadı.
aga bırakın kanal sevmeyi fanlığı falan gerçekten izleyin böyle diziler yılda bir ya gelir ya gelmez kaçak süper dizi

ATV Kaçak'ı tutturduğu için totalde Kanal D'yi geçerek 2.kanal olur gibime geliyor. Kanal D'nin acilen total işleri yapması lazım.

Kaçak'ı izlemek gibi bir planım yoktu, sadece denk geldim ve takas'ın dediği gibi bırakmadım. Dizi gerçekten çok iyi. Bol aksiyonlu. Tansiyonu yüksek bir iş. Geçen haftada çocuğun evden kaçırılma sahnesine denk gelmiştim. Özel Yılmaz'ın oyunculuğu nedeniyle hoşlanmamıştım. O yüzden geçmiştim, ama bu hafta dizi beni çekmeyi başardı. Reytinglerde de belli oluyor. Daha fazla yükselir umarım.
kaçakı izlemeyi düşünmeyenler ön yargılı olanlar bunları bi kenara bırakıpta keyif almaya baksınlar bence de :)
görüldüğü gibi izleyen bırakmaz daha yeter ki 5 dk baksın :d

Kaçak çok iyi oranlar almış ilk bölüm tekrarını izlemiştim ilk bölümü oldukça sürükleyiciydi belli ki bu hafta yeni izleyicileride çekmiş.Çalıkuşu çok ağır ve sıkıcı bir dizi bence şuan O Ses Türkiye'yi izliyorum

kaçak dizisinden 1 dakika bile kopup arsenal maçına mesut özile bakamadım
maçtan bilgi verin

Çalıkuşu nasıl dizi anlamadım. :D

Full reklamla 3.65 alıyor, yeni bölüm 4 alıyor. Millet uyukladı mı tv başında ne yaptı. :F
sana ne diyorum böyle idizleri millet izlemez sıkıcı işte tv başında uyumuşlardır reklam meklam hep aynı reyting özette de aynıydı :D

kaçak daha da çoşacak merak etmeyin adamar amerikan filimleri tarsında aksiyon yapmışlar. gürkan uygun çoşturuyor oyunculugu