1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaçak'ı az KVP'me benzettim.

Anladım. :D

Önyargıların sebebi nedir bilmiyorum. Kurtlar Vadisi defterini Süleyman Çakır'dan sonra bırakan biri olarak Gürkan Uygun'un oyunculuğunu hep çok iyi bulmuştum. Her zaman da başka karakterleri canlandırması gerektiğini düşünüyordum. 1. bölüm biraz daha dram ağırlıklıydı sanırım o yüzden pek çekmedi beni ama bu bölüm gerçekten iyi. Bence de izlenilmeli.
vadi çakır sonrası coşmuştu ama neyse çok zaman geçti :D
aga ben şuan 2.bölümü izlemiyorum geç geldim kaçırdım başını netten izlicem ama ilk bölümüne bayılan biri olarak 2.bölüme bu yorumu yapıyosan inanılmaz bi heycanla bekliyorum :D

kaçağın süresi geçen hafta 96 dakika
bu hafta 107 dakika
bu yönetmen işi biliyor yeminle
bir dizinin tutup tutmayacağı ikinci bölümde belli olur yönetmen bunu iyi hesaba katmış

pana filmde şu dizisini bitirsin ya siyasi dizi yerine vadiye benzer bi dizi yapsa tavan yapacak siyasetle kafayı bozmuşlar :D kaçak ı engellemesin :D

yalnız her hafta bu aksiyonu beklemeyin her hafta aksiyon yapmak her babayiğidin harcı değil çok zorlu bir iş bunu başarabilen zaten ödülünü reytignlerde alır

Kaçak reklamlara girdi Vadi fragmanını verdiler.

BİÜ'nin reklamları bitti.

Kacak yine superdi annem de diziyi cok sevdi ama abdo nun parmaklri gidince ben bu diziyi bidaha izlemicem dedi :D serhat da onceden baya psikopatmis :D

seksenler bu sezon düşük gidiyo yazık oldu onlara da

kaçak erken bitmese bu seferde maç 2-3 reyting alabilirdi diziden
tutmuş bir dizi değide daha 2 haftalık dizi,millet yenin yeni fark ediyor kaçağı
4-5 haftaya kulaktan kulağa fısıldanarak bu dizinin reytingi daha çok artar