sana espiri yapmamk lazım haklsın espri yapınca forumdash okumasun diye not yazacam artıkın))Bu mu bahanen o zaman espiri yapma
@xemrexxx sana ne cevap vermiş???
sana espiri yapmamk lazım haklsın espri yapınca forumdash okumasun diye not yazacam artıkın))Bu mu bahanen o zaman espiri yapma
@xemrexxx sana ne cevap vermiş???
Yok öyle yazmada bana bi daniş "olmuş mu" diye Malum tek ben yanliş anlamamişim (ne çok sırıttım dimi)sana espiri yapmamk lazım haklsın espri yapınca forumdash okumasun diye not yazacam artıkın))
Kanal D bence radikal kararlar almalı halen aynı strateji....çalıkuşu reklam of ya kanal d ver reklamları kaçak uzatsın gitsin oh valla
beni yanlış anlayan 3 kişi var biri sen biri emre birde lordly .. maalesef sizlere bir çözümüm yok bir mesajımı onlarca mesajla anlatmaktan bıkttım vallahi)))Yok öyle yazmada bana bi daniş "olmuş mu" diye Malum tek ben yanliş anlamamişim (ne çok sırıttım dimi)
Kaçak'ı az KVP'me benzettim.
Niye sorunu kendinde görmuyorsun 3 kişi az değiliz. Forumda online olan kişi (günlük ort.30kişi) sayısının %10'u seni yanliş anlıyor@fo
beni yanlış anlayan 3 kişi var biri sen biri emre birde lordly .. maalesef sizlere bir çözümüm yok bir mesajımı onlarca mesajla anlatmaktan bıkttım vallahi)))
tatar ramazan ve veliahtla işi zor cuma cumartesi pazar hariç diğer günler çok iyi 2 kanal olur ama 1 zor star perşembe hariç hergün çok iyi gidiyor ve gün birinciliği çok fazla en az 5 en fazla 6 birinciliği var haftalık ama atv rahat 2 olurATV EN ÇOK İZLENEN KANALMI OLMAK İSTİYORSUN AKLIN YOLU BİR
pazartesi-karadayı ve k.mo.i
salı-kaçak ve k.mo.i
çarşamba-kara para yalan aşk ve k.mo.i
perşembe-kurtlar vadisi ve k.mo.i
cuma-tatar ramazan ve k.mo.i
cumartesi-veliaht
pazar-veliaht
sen bu dediklerimi yap birinci olamazsan gel yüzüme tükür
ATV rahat 2. kanal olur ama 1. olması imkansız maalesef ki Star TV'de Acun , maçlar , MY , Med Cezir var....ATV EN ÇOK İZLENEN KANALMI OLMAK İSTİYORSUN AKLIN YOLU BİR
salı-kaçak ve k.mo.i
cumartesi-veliaht
pazar-veliaht
hocam biraz iddialı kelam olmuşATV EN ÇOK İZLENEN KANALMI OLMAK İSTİYORSUN AKLIN YOLU BİR
salı-kaçak ve k.mo.i
cumartesi-veliaht
pazar-veliaht
aynen bu akşam biraz durgun ve sıkıcıydıBu akşam boşluktan O ses izledim aman aman gülmedim sıkıcıydı Belkide tv'den izlediğim için öyle geldi.Neyse işteBoşlukta izleniyor heralde.