1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen bu akşam biraz durgun ve sıkıcıydı
Sıkıcı en taraflarindan biriside bu akşam hep ilk hafta pazartesi gününün programını atlıyor😕 Şu an seçilmeyen kız bile o günkü programdan😕

benim servisimde 20 öğrenci var hepside zengin çocukları,soruyorum çocuklara aşk ve çalıkuşunu izledinizmi diye!
1-2 kişi izlemiş onlarda sıkıcı bulmuşlar
kim bu ab kesimi bu dizileri izleyen?

doğruya doğru servisteki öğrencilerin aşağı yukarı hepsi güneşi beklerkeni izliyor
Velilerine sordun mu:X

Sıkıcı en taraflarindan biriside bu akşam hep ilk hafta pazartesi gününün programını atlıyor😕 Şu an seçilmeyen kız bile o günkü programdan😕

Velilerine sordun mu:X

velilerine ne sorucam hepsinin aklı fikri yerinde üniversite öğrencisi
hem bu diziler reklamverenler için yapılmıyormu
reklamverenlerde en çok gençlere hitab etmiyormu
velilerin şekeri tansiyonu vardır

velilerine ne sorucam hepsinin aklı fikri yerinde üniversite öğrencisi
hem bu diziler reklamverenler için yapılmıyormu
reklamverenlerde en çok gençlere hitab etmiyormu
velilerin şekeri tansiyonu vardır
Senin araştırman/yoklaman yanliştır demiyorum zaten.Aksine çok dopru tespitte bulunmuşsun.GB ergen dizisi okul dizisi oldugu için tespit tam yerinde.Ama velilerine sorsan anneye sorsan Çalıkuşu babaya sorsan Kaçak der elbet.

Benim İçin Üzülme boşluktan yararlanarak iyi gitmiş. O boşluğu bir türlü Çalıkuşu kullanamadı Kanal D'nin yanlış reklam stratejileri yüzünden.

Benim İçin Üzülme'nin reklam düzeni değişmiş diziye yaramış gibi.

Ocak ayında en çok dizi takviyesi yapması gereken kanal Kanal D gibi görünüyor

Coğu kez yayınlanmasına rağmen tekrarı iyi baslamış aşk

hesaplarıma göre o ses 8.78 kaçak 7.11 biü 5.16 çalı kusu 4.43 reyting almıs ortalamaları total grubu için sbt

Show Tv'nin durumu ortada yeni el değiştirdi ekonomik sıkıntılar filan ama Kanal D senelerdir zirvede olan bir kanaldı her dizisi zirvede olurdu ama bu sene herşey tepe taklak oldu
Ask Çalıkuşu ve kayıp iyi gidiyorlar yalan dunya gecen seneden daha iyi intikam la merhamet cok duşuş olmadı

Niye sorunu kendinde görmuyorsun:X 3 kişi az değiliz. Forumda online olan kişi (günlük ort.30kişi) sayısının %10'u seni yanliş anlıyor:X
her toplumda %10 marjinal gurup bulunur. onlara göre kimse hayatını dizayn edemetmez.. kusura bakmayın sizin anlamanız için bol paratenezli yazmaya hiç niyetim yok. biraz kendinizi geliştirin yahuu benimde bir canım var ))) yada siz ard niyetli yaklaşmazsanız hayat size sonra bana güzel olur ha ne dersiniz)))

Show Tv'nin durumu ortada yeni el değiştirdi ekonomik sıkıntılar filan ama Kanal D senelerdir zirvede olan bir kanaldı her dizisi zirvede olurdu ama bu sene herşey tepe taklak oldu
bu sorun aslında doğan gurubunun her kademesinde var. halkı okuyamıyor, yeni türkiyey ayak uyduramıyorlar. kendilerinin (beyaz türklerin yada twitter ahalisi) begeneceği entel diziler yapıyorlar. geniş halk kitlelelerin değerlerini hiçe sayıyorlar böyle olunca da diziler çuvallıyor. kanal d unutmamalı türkiye etilerden ibaret değil ))) tamam onlarada dizi yap ama çogunlugu da unutma