1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu sorun aslında doğan gurubunun her kademesinde var. halkı okuyamıyor, yeni türkiyey ayak uyduramıyorlar. kendilerinin (beyaz türklerin yada twitter ahalisi) begeneceği entel diziler yapıyorlar. geniş halk kitlelelerin değerlerini hiçe sayıyorlar böyle olunca da diziler çuvallıyor. kanal d unutmamalı türkiye etilerden ibaret değil ))) tamam onlarada dizi yap ama çogunlugu da unutma
aynen öyle halkın izleyebielceği tek bir dizisi bile yok bunu sene başından beri söylüyorum ailece oturup izlenecek tek bir dizisi var mı adam akıllı yok mesela starda acunun programları var mesela atv de karadayı var kaçak var artık vadi yıllardır alışkanlık zaten ama kanal d de böyle bir dizi yok işte bu yüzden tutmaz dizileri

her toplumda %10 marjinal gurup bulunur. onlara göre kimse hayatını dizayn edemetmez.. kusura bakmayın sizin anlamanız için bol paratenezli yazmaya hiç niyetim yok. biraz kendinizi geliştirin yahuu benimde bir canım var ))) yada siz ard niyetli yaklaşmazsanız hayat size sonra bana güzel olur ha ne dersiniz)))
ahahah çok iyi yaaa :F Gel şimdi bu genellemeyi 3 kişi seni anlamayan ve sen olarak sınırlandıralım ortaya çıkan tabloda sen tek kalıyorsun senin marjınalliğini bizde çekemeyiz."Azcık kendini geliştir" yahu :)))))))))))))))))))))

Biü yine boşluktan rtg çalmaya çalışıyor, ah geçen sene öbgzk'den neler çekiyodu öyle :d

perşembe vadiden sonra nihat hatipoğlu hoca varmış
acalen ne be atv,bir hafta daha yayınlayaydın kaçağın tekrarını

gerçi hafta içinde kanal d çalıkuşunun 7 tekrarını yayınladı da ne oldu diyeceksiniz
ama elma ile armutu karıştırmamak lazım

kaçakta dadaylı karakterine hasta oldum
adam her sahnesinde ben oyuncuyum diyor

Kaçak çok iyi gitmiş Aslında 9'da başlasa daha güzel olur.:)

ATV EN ÇOK İZLENEN KANALMI OLMAK İSTİYORSUN AKLIN YOLU BİR

pazartesi-karadayı ve k.mo.i
salı-kaçak ve k.mo.i
çarşamba-kara para yalan aşk ve k.mo.i
perşembe-kurtlar vadisi ve k.mo.i
cuma-tatar ramazan ve k.mo.i
cumartesi-veliaht
pazar-veliaht

sen bu dediklerimi yap birinci olamazsan gel yüzüme tükür
haftasonu 2 güne reytingi bilinmeyen bir işi koyma hemen .:D ayrıca cuma ve çarşamba hiç sağlam olmamış star akrşısında

benim servisimde 20 öğrenci var hepside zengin çocukları,soruyorum çocuklara aşk ve çalıkuşunu izledinizmi diye!
1-2 kişi izlemiş onlarda sıkıcı bulmuşlar
kim bu ab kesimi bu dizileri izleyen?

doğruya doğru servisteki öğrencilerin aşağı yukarı hepsi güneşi beklerkeni izliyor
ab sadece zenginlik değil eğitim de var:D bu arada senn servistekielr kaç yaşında?