1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D'nin artık totale de hitap eden diziler yapması lazım. 4 reyting ala ala nereye kadar gidecek bu durum bilmiyorum.

Kaçak O Ses Türkiye'yi fena etkilemiş gibi. Bu anlık 8 görebilir. Benim İçin Üzülme de iyi gidiyor.

Kaçak ve O Ses'in kitlesinin aynı olduğunu sanmıyorum. O Ses 2 gün olunca sıkıyor ondan düşer bence. Zaten Star'ın dizi siparişleri var O ses tekrar tek güne düşer herhalde.

çalıkuşu ilerki anlıklarda bu gelecek anlık hariç yükselecektir ab de 2 olacağını düşünüyorum ab si iyi gidecek bence hemde baya iyi:)

kaçak var ya güneşi beklerkini çok rahat geçerdi küçük gelin bile geçiyo :D bu dizinin bu kadar mükemmel olacağını hiç kimse tahmin etmemişti bende dahil beklentilerin çok çok üstünde süper bir dizi ya
zaten 1 kez izleyen devam eder kesin
O belli olmaz. Güneşi Beklerken de Salı anlıklarda 9 reytingi görüyordu.

Çalıkuşu neden reklam verir ki? O Ses`in reklamından o da faydalanabilirdi.

kaçak daha şimdiden o sesi zorlamaya başlamış büyük ihtimal haftaya geçer olmadı öbür hafta kesin geçecek

Salıda kalsaydı en azından zirve yarışında olurdu. Pazar totalde de 3. oluyor.
küçük gelin düşer merak etme :F senarist de boş durmasın kerem ile zeynep i öpüştürsün ergenler 3 gün önceden konuşmaya başlamıştı ilk öpüştüklerinde en azındna biraz artar :F

Çalıkuşu Total grubunda 3. sırada yer alır bence..

Kaçak ve O Ses'in kitlesinin aynı olduğunu sanmıyorum. O Ses 2 gün olunca sıkıyor ondan düşer bence. Zaten Star'ın dizi siparişleri var O ses tekrar tek güne düşer herhalde.
Star'ın yeni dizileri iddialı geliyor. O Ses tek Pazartesi yayınlansa daha iyi olurdu. Ayrıca yeni dizileri olur da tutmazsa 4 gün Survivor'ı yayınlar olur biter. :F