1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kadar da değil vadiyi geçmesi için 13-14 ü rahat geçmesi lazım vadi bu hafta 12 yi kesin geçecek ki bu en düşük halleri bu o dediğin imkansız ama vadiden sonra 2.olur bence 3-4 hafta içinde
vadi yükselemezse geçebilir. yükselirse zor.

vadi yükselemezse geçebilir. yükselirse zor.
vadinin yükseleceği kesin zaten bu rakamlar bizim standartlarımızın altında polattan kaynaklı bişey var 200.bölümde fırtınalar kopacak total 13.5-14 gelecek o bölüm sonra zaten kimse tutmaz kaçak ın 13-14 alması çok zor

kaçak dizisine bu reytingler az yeminle
bu sezonun en güzel dizisi yok böyle bir dizi

Kaçak O Ses Türkiye'yi yarın reytinglerde zorlayacak gibi :)

kaçak süper gidiyo 7 yi de geçmiş bu anlık 8.5 üstü bekliyorum
biü toparlanmış biraz

Kaçak'a bak be helal izlemiyorum ama gönlüm Gürkan reyizden yana. :D Tabi Acun ve Gürkan reyiz. :D Umarım tns'de de kaçak yüksek alır. Ha Özgür Ege Nalcı reyize de selam ve sevgiler. :D

Kaçak O Ses Türkiye'yi fena etkilemiş gibi. Bu anlık 8 görebilir. Benim İçin Üzülme de iyi gidiyor.

Kanal D ne yapsa totalde tutmuyor bu nasıl iş anlamadım. Özeti 3 reytingi geçiyor yeni bölüm 4 alıyor, yuh ama. :X

Kaçak reklamda daha da coşar 8-9 alabilir.

Güneşi Beklerkeni Salıdan çektiğine bin pişmandır Kanal D.

Kaçak'a bak be helal izlemiyorum ama gönlüm Gürkan reyizden yana. :D Tabi Acun ve Gürkan reyiz. :D Umarım tns'de de kaçak yüksek alır. Ha Özgür Ege Nalcı reyize de selam ve sevgiler. :D
özgür ege nalcı selamını alamıyacak diziden ölerek ayrıldı reenkarnasyona ugrayıp tatara ramazanda hayat buldu kendine)))

Kanal D ne yapsa totalde tutmuyor bu nasıl iş anlamadım. Özeti 3 reytingi geçiyor yeni bölüm 4 alıyor, yuh ama. :X

Kaçak reklamda daha da coşar 8-9 alabilir.

Güneşi Beklerkeni Salıdan çektiğine bin pişmandır Kanal D.
kaçak var ya güneşi beklerkini çok rahat geçerdi küçük gelin bile geçiyo :D bu dizinin bu kadar mükemmel olacağını hiç kimse tahmin etmemişti bende dahil beklentilerin çok çok üstünde süper bir dizi ya
zaten 1 kez izleyen devam eder kesin